2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من الان ۶ سیکلمم گفت از ۱۵ سیکلت دوفاستون بخور بعد اول ا سوم پری برم استرادیولو برام شروع کنه شما چن ...

من امروز سوم سیکلم ال دی و اسپرین داد از ۵سیکل بخورم و از ۲۱سیکل هم سوپرفکت بزنم پریود ک شدم سوم سیکل برم ک شروع کنه اونای دیگه رو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوفاستون کارش چیه؟؟

البته من از سه ماه پیش ویتامین د۳ و کیوتن و ویتامین ای هم ک واسه پانکچر داده بود ادامه دادم و هنوز میخورم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من انتقال قبلی زیاد پیاده روی داشتم مخصوصا هفته اخر  الانم شروع کردم پیاده روی میکنم

مثبت شد انتقال قبلیتون؟

من یدونه جنین دارم هفته بعد با آزادی انتقال میدم خدا کنه که ایندفعه بشه

ان شاالله خوش خبر بیای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🥺😞😞عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا به زودی خبرای خوش بهمون میگی

قربوونت بدم. ان شاالله با دعاهای شما💞❤

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه‌ها سوالی دارم من سال۹۷ رویان میکرو شدم ۹ جنین فریز دارم دیگه سراغشون نرفتم باید سالانه برای هزین ...

مگه هر سال براتون مسیج تمدید قرارداد فریز نمیاد؟ از یک ماه قبل اطلاع میدن

تماس بگیر شماره حساب بهت میدن بعد از پرداخت باید فیشش رو فکس کنی

جنین ها رو تا ۵ سال نگه میدارن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربوونت بدم. ان شاالله با دعاهای شما💞❤

سلام آلا جون خوبی عزیزم..داشتم تایپیک رو میخوندم..خیلی ناراحت شدممم..انشالله ب زودی زوووودددد خبرهای خوب بهمون میدی و خدا ب بهترین شکل ممکن برات جبران کنه..💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
تو گفتی از کجا فهمیدی هماتوم داری؟درد داشتی؟ ترشحاتت چه شکلیه؟

من یه گلدون شاید ۳کیلویی ناچارا بلند کردم بعد دیدم دل درد دارم حدس زدم چیزی شده ظهر به درخواست خودم رفتم سونو اون گفت که هماتوم داری.از بیرون خونریزی ندارم خداروشکر ترشح هم ندارم فقط زیر شکمم درد میکنه.بازم مجبور شدم برم پیش دکتری که دلم خیلی باهاش نیست اما خوب همیشه در دسترسه اون دوفاستون رو اضافه کرد و گفت استراحت