2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی نی نی جون آوردی خونه😍 از همین الان شب ها رو تاریک تر کن تا یاد بگیره شب بخوابه

اره عزیزم😍😍

فقط میگه بغلم کنین☺☺☺☺دو دقیقه میزاریمش زمین بیدار میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم😍😍 فقط میگه بغلم کنین☺☺☺☺دو دقیقه میزاریمش زمین بیدار میشه

اي جونم خدا ببخشه واست ساراي عزيز خدا گل دخترتو حفظ كنه گفته بودي ادرار نميكنه چيكار كردي و چند ساعت ادرار نكرد اگه ميشه از تجربه ات بگو

عزیزدلم خداروشکر دفع پروتئین نداری اون حجم ادرارت زیاد بوده ۵۰۰ تا که مشکلی نیست اگه مایعات زیاد میخ ...

خدا رو شكر مرسي ازت عزيزم خيلي نگران بودم چون چند روز بود ورم كردم كه البته با نخوردن نمك بر طرف شد فشارمم ١٢ -١١ أست 

منم میترسم عفونت داشته باشم البته قارچی همش ترشح پنیری دارم پامم یکم درد میکنه احساس میکنم عفونته

من هم عفونت واژینال قارچی دارم.ترشحات لخته ژلاتینی مانند سفید میفته کاسه توالت.برای اون پماد میزنم

عفونت ادراری هم توی ازمایش ادرارم داشتم.برای اونم آزیترومایسن ۵۰۰ میخورم.

😉

اي جونم خدا ببخشه واست ساراي عزيز خدا گل دخترتو حفظ كنه گفته بودي ادرار نميكنه چيكار كردي و چند ساعت ...

ممنونم عزیزم ❤

راستش تا ۱۲ ساعت ادرار و مدفوع نداشت بهش شیرخشک نان میدادم انگار سنگین بود هر چی میخورد بالا میاورد شیر خشکشو  گفتم احتمالا بخاطر همینم ادرار نداره چون بالا میاورد شیرشو عوض کردم ببلاک دادم خداروشکر ادرار و مدفوع داشت با اینکه خیلی کم بود ولی داشت و کم کم خداروشکر خوب شد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من هم عفونت واژینال قارچی دارم.ترشحات لخته ژلاتینی مانند سفید میفته کاسه توالت.برای اون پماد میزنم ...

پماد با اپلیکاتور استفاده میکنی؟

ضرر نداره آخه خیلی میره تو

ممنونم عزیزم ❤ راستش تا ۱۲ ساعت ادرار و مدفوع نداشت بهش شیرخشک نان میدادم انگار سنگین بود هر چی میخ ...

عزيزم خدا رو شكر الهي هميشه سلامت و تندرست باشه زير سايه پر مهرت انگار همين ديروز بود واسمون ختم برداشته بودي الهي كه هميشه تن تون سالم باشه عزيز دل