2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان....من روز 11 انتقالم بی بی زدم،خداروشکر مثبت بود،همون روز از دادم که مثبت بود...فردا روز آز اصلیه که بیمارستان نوشته....ولی تو این چندروز لک بینی دارم،البته قطع شده بود و دوباره الان شروع شده....من برای 15 آذر وقت دارم برای اولین سونو....فکر کنم سوره یس روز 14 آذر به نام منه...امیدوارم دعاهای شما درحقم جواب بده و خدا ناامیدم نکنه....گرچه بعد 6 بار میکرو این اولین مثبت چنان خوشحالم کرده که هنوز هم باورم نیست بازم از همتون التماس دعا دارم
مونا جون اگه امکان داره 2 رو برای گلسا کنار گذاشتم.... چون گفت من براش انتخاب کنم منم به دلم افتاد 2 رو براش بذارم!!! برای شما اگه ایرادی نداشته باشه 1 و 3 رو بذارم؟؟؟ المیرا جون معملومه همچین هدفی داشتی که رفتی بی بی گذاشتی؟؟؟ نمیدونم با چه انگیزه ای این کارو کردی؟؟؟ حتما توقعم داشتی مثبتم بشه؟؟؟ رزآ جون عزیزم خدا رو شکر بالاخره نتیجه تلاشت رو گرفتی!!! روز 14 آذر هم احتمالا برای همین به شانست به نیت تو خونده میشه!!! شاید یه نشونه هست که بهت بگه دنبالش منتظر خبرای خوب باش!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون تورک آنا جون... اما اینقدر نگرانم که باورت نمیشه...ترس حاملگی پوچ،خارج رحمی،و یا رشد نکردن جنین....این لک بینی هم که دیگه روانیم کرده،دل درد و کمردرد هم دارم
مرسی آناجون ایشاله قسمت خودت و همه منتظرا دوقلوهای شیطون وروجک بشه. مرسی از تبریکاتون دوستان. بله خدا معجزه شو نشونم داد و اگه قابل بدونیدم واسه همتون دعا میکنم. شمام دعا کنید نینیم برام بمونه و قلبشم دوهفته دیگه تشکیل شه .
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
دوستای گلمون این ختم به کمک leila جون شروع و کامل شد، امیدوارم انتظارمون به زودی سر بیاد و خدا مصلحتمون رو در مادر شدنمون قرار بده!!! leila: دوستان مهربونم اگه مایل باشین ختم سوره یاسین بزاریم و هدیه کنیم به حضرت ام البنین مادر حضرت ابوالفضل علیه السلام. هر روز به نیت یکی خونده بشه تا چهل روز. البته با اجازه آنا جون امیدوارم همه کسانی که منتظر بچه هستند خداوند لطفشو شامل حالشون کنه و تا آخر امسال مادر بشن 5 آذر 94- Negar به نیت مامان شدنش 6 آذر 94- تورک آنا به نیت مامان شدنش 7 آذر 94- دیبا جون به نیت مامان شدنش 8 آذر 94- کیانا 66 به نیت مامان شدنش 9 آذر 94- انتظار به نیت مامان شدنش 10 آذر 94- نسیم به نیت مامان شدنش 11 آذر 94- مونیکا به نیت مامان شدنش 12 آذر 94- ماری به نیت مامان شدنش 13 آذر 94- منتظر معجزه به نیت مامان شدنش 14 آذر 94- rozea به نیت مامان شدنش 15 آذر 94- tanrim به نیت مامان شدنش 16 آذر 94- شایلی به نیت مامان شدنش 17 آذر 94- مام به نیت مامان شدنش 18 آذر 94- سپیده بانو به نیت مامان شدنش 19 آذر 94- قنقلی به نیت مامان شدنش 20 آذر 94- 22 رز به نیت مامان شدنش 21 آذر 94- آلاله به نیت مامان شدنش 22 آذر 94- رز سفید به نیت مامان شدنش 23 آذر 94- ستایش به نیت مامان شدنش 24 آذر 94- بهار به نیت مامان شدنش 25 آذر 94- نازی به نیت مامان شدنش 26 آذر 94- ati به نیت مامان شدنش 27 آذر 94- شاپری به نیت مامان شدنش 28 آذر 94- کیمیا به نیت مامان شدنش 29 آذر 94- maman arash& ava به نیت مامان شدنش 30 آذر 94- آزاده هستم به نیت مامان شدنش 1 دی 94- رویا. به نیت مامان شدنش 2 دی 94- فوزی به نیت مامان شدنش 3 دی 94- آسا به نیت مامان شدنش 4 دی 94- leila به نیت مامان شدنش 5 دی 94- شاینا به نیت مامان شدنش 6 دی 94- نسترن 3311 به نیت مامان شدنش 7 دی 94- talajooon به نیت مامان شدنش 8 دی 94- adi به نیت مامان شدنش 9 دی 94- نجمه به نیت مامان شدنش 10 دی 94- زهرا به نیت مامان شدنش 11 دی 94- ریرا به نیت مامان شدنش 12 دی 94- نینی جون به نیت مامان شدنش 13 دی 94- آوا به نیت مامان شدنش 14 دی 94- مینو به نیت مامان شدنش لیست کامل شد!!! لیست کامل شده صفحه 9 تاپیک برای مراجعه راحتت قرار داده شده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم جز 14
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
خانمها امروز چه روز خوبیه چونکه سه نفر از منتظرها مامان شدن. خدارو شکر من از صمیم قلبم به کیانا66 و مهرانا و rozea جون تبریک میگم امیدوارم که نه ماه بارداری راحتی داشته باشید. تورو خدا تو این حس و حالاتون برای ماها هم دعا کنین
مهرانا جان گوارای وجودت لیلا جون و تورک جان ممنون از زحمتی که کشیدید باشه چشم از پنجم شروع میکنم و اما اول صحبتم از همه عذرخواهی میکنم اما نمیتونم ساکت بمونم من الان خودم ٤ سال نازایی دارم دور و برم هشت تا نازا داریم که از حالو روزشون باخبرم چه جوریاس که معجزه واسه منو اطرافیانم اتفاق نمیفته اما تو این سایت هر روز معجزه های عجیب غریب اتفاق میفته بعنی ما بنده خدا نیستیم درسته که اینجا مجازیه و کسی کسیو نمیشناسه اما ماهارقلب و دل و روحمون که مجازی نیست برعکس داغونه له له روانومون از بین رفته اونقدر زیر بار این فشاریم که داغون ترینیم چه جوریاس معجزه اتفاق میفته تو این دنیای مجازی اونوقت یه ساده دلی مثل من دست از درمان میکشه به امید معجزه و ٤ سال طلایی رو از دست میده و سنش که وفت بالا و دید داد بیداد همش مثل یه رویاس و تمام وقت و جوونیشو از دست داده و اما معجزه ای نشد چه جوریاس واقعا دل و روحمون بازیچه میشه درسته که واقعا خواسته خدا بر هر چیزی ارجحیت داره و قادر مطلق تواناس اما من که اقلا ندیدم و نه شنیدم با احترام به تمام عقلید و نظرات من فکر میکنم اینا همش یک دروغه شیرینه همین و بس