2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
چقدرم ناامید شدم نشستم گریه کردم یه پیام بلندبالا هم اینجا نوشتم که همه چی تموم شد بی بی منفیه و‌فلا ...

ای خدا از دست شما😁😁😁

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم روز ۶ انتقال هستم هیچ علائمی ندارم افسردگی گرفتم دفعه دوم انتقال میدم اونسری یادمه سینه هام ی ...

منم‌ دفعه دومم هست

من سینه هامو فشار میدم خیییلی کم درد میکنه که میدونم از داروهاست دقیقا عین دردیه که قبل از پریود شدنم داشتم

دیگه هیچ علائم دیگه ای ندارم

سری قبل هم‌علائم نداشتم منفی شدم 

ایشالا که مثبت شیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من.امروز یازدهم هستم. از روزه سوم انتقال خیلی درد داشتم. ولی از دیروز کم شده. میخام فردا بی بی بزارم ...

من اونسری یازدهم گذاشتم منفی شد

آسمون رو سرم خراب شد

به شوهرمم نگفتم که منفی شد

خیلی حالم بد شد

ایندفعه دیگه میترسم

خدا به داد هممون برسه

منم روز ۶ انتقال هستم هیچ علائمی ندارم افسردگی گرفتم دفعه دوم انتقال میدم اونسری یادمه سینه هام ی ...

منم روز چهارشنبه انتقال دارم هیچ علایمی ندارم😐

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یادم نیس ولی یادم اونروز که میخواستم برم آزمایش درد داشتم احساس میکردم دارم پریود میشم اخه منو روز ...

من حتی درد پریودی هم ندارم 

من اونسری یازدهم گذاشتم منفی شد آسمون رو سرم خراب شد به شوهرمم نگفتم که منفی شد خیلی حالم بد شد ...

من بار اولم.هس انتقال میدم  واسه همین امیدوار نیستم. , ولی شوهرم به دلش مثبت قول داده. یجوری رفتارمیکنه که انگار صد درصد مثبته.  موندم.منفی بشه چجوری بگم  

🥲

من هر بار که مثبت شدم داشتم عزیزم ، خیلی هم داشتم کاملا بی رنگ و مثل آب البته مال من از روز ۹ &nbs ...

عزیزم میتونی جنین بلاست روز چند لانه گزینی ممکنه بکنه

من بار اولم.هس انتقال میدم  واسه همین امیدوار نیستم. , ولی شوهرم به دلش مثبت قول داده. یجوری رف ...

منم باره اولمه انشااا هممون مثبتیم