2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

سلام عزیزم 

متاسف شدم😢😢

ایکاش سریع به آرامش برگردی 

خیلی این لحظاتت رو درک میکنم 😢

هیشکی اندازه خودت نمی تونه بهت کمک کنه که آرامشتو بدست بیاری وبه فردای بهتر فکر کنی 

سرنوشتت پراز اتفاقهای خوب بعد ازاین 

سلام دوستان گلم...متاسفانه آزمایش من منفی شد و تا همین الان داشتم گریه میکردم و امکان اینکه بیام خبر ...

الهي قربونت برم... نميدوني چه حالي پيدا كردم... با ذره ذره وجودم دركت ميكنم بهار جون.... خودمم حال و روزم مثل خودته... ميگم بايد قوي باشم و دوباره شروع كنم ولي همين كه يه دقيقه بهش فكر ميكنم صورتم خيس اشك ميشه... چاره اي نيست جز تحمل كردن و راضي بودن به خواست خدا.... از خدا ميخوام آرامش رو نصيب دلمون كنه كه فقط خودش ميدونه چي تو دلمونه... برات بهترينها رو آرزو ميكنم عزيزم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله بي بي چك چيز بدي نيست وقتي كه جواب منفي قراره باشه ادم از لحاظ روحي امادگيشو پيدا ميكنه&nb ...

دارا جون بالاغیرتا تو بیا و مثبت شو. آز مهناز و بهار حسابی شوکه ام کرد.تحمل یه منفی دیگه رو ندارم خانوم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بهار جان ببخش نمیتونم دلداریت بدم.انگار دنیارو کوبیدن تو سرم. هنوز از شوک آز مهناز درنیومده بودم. جدا متاسف شدم. امیدوارم به زودی این تلخی رو با شیرینی مادرشدن از یاد ببری.هم تو هم مهناز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم به چه صورت بخورم ؟

عزیزم من پودر جوانه گندم رو تو سوپ میریختم.......

تو کتلت میریختم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فرق نمیکنه........ هر جور راحتی اون طوری بخور....... من یادمه اول دو تا داشتم صبح و شب ساعت ...

ممنونم آنا جون .واقعا نمیدونم چطوری میتونم ازت تشکر کنم خیلی دلگرمی هستی برام هر سوالی دارم رو سریع جواب میدی .خدا دختر گلتو برات نگهداره زیر سایه ی پدر ومادر بزرگ بشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ریتن کم کردنشم اینه خیالت راحت البته برا کسایی که مدت زمات استفاده از پردنیزولونشون کمتر بود هر دو س ...

من همش میترسیدم اشتباه متوجه ی حرف دکترم شده باشم بازم ممنون بابت توجهت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید سوالم بی ربطه ولی میخام بدونم ک چجوری تاپیکی ک زدم رو پاک کنم؟؟

خودت فک نکنم بتونی حذف کنی باید به نی نی یار بگی حذف کنه 

یه تاپیک بزن آدرس ولینک تاپیکی که میخوای حذف کنی رو بزار و بگو این تاپیک رو حذف کن 

دوستان عزیز می شه بهم بگید برای چی قبل میکرواینجکشن دکتر 10 روز قرص مدروکسی پروژسترون میده؟

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
دارا جون بالاغیرتا تو بیا و مثبت شو. آز مهناز و بهار حسابی شوکه ام کرد.تحمل یه منفی دیگه رو ندارم خا ...

لي لا جان شرمنده

ولي به من ١ درصد اميدم نيست

من دكترم به زور جنين انتقال داد

بقدري ميگفت كيفيتش بده

البته خدا را چه ديدي؟!

شايد معجزه شد 

هي..........

لي لا جان شرمنده ولي به من ١ درصد اميدم نيست من دكترم به زور جنين انتقال داد بقدري ميگفت كيفيتش ب ...

عوضش من دلم روشنه مثبت میشی 

ببین کی گفتما😉

هفته بعد باید آزمایش بدی درسته؟چندشنبه هستش؟

ازروزيكه دكتر جديده رفتم كفت امپول نزن شياف بزار من بجاي شياف امپول زدم اما روزي يك دونه عصري كمي راه رفتم حدود يك ربع اومدم خونه لكه صورتي ديدم سريع شياف گزاشتم خيلي نگران شدم باز خدا بخير كنه 

وقتی جواب منفی بچه ها را میشنوم انگار برای خودم اتفاق افتاده و خودم تجربه ش کردم میدونم چقدر. سخته و هیچ دلداری آدم رو. آروم نمیکنه اما باز با توکل به خدا و گذر زمان باید. از نو. بلند. شد. و. تلاش کرد. 

من یکبار سابقه سقط توی ده هفته داشتم که واقعا سخت بود و هیچ وقت فراموشش نمیکنم و. هنوزم که هنوزه گاهی براش گریه میکنم که چقدر بچه خوبی بود. و. چقدر. همون مدت کوتاه که حسش کردم بهم آرامش داده بود. چقدر باهاش حرف میزدم و دوسش داشتم و. اما یهو. قلبش کار نکرد. و از دست دادمش یادمه سونوی دوم که تایید. سونوی اول برای نزدن قلبش بود رو دادم نیمه شب بود. و رفته بودیم سونو اورژانسی وقتی اومدم بیرون فقط تو. بغل شوهرم وسط سالن جلوی اون همه آدم زار میزدم و طفلک شوهرم هم مثل خودم اشک میریخت اصلا طاقت شنیدنشو. نداشتم خیلی برام سخت بود هیچ وقت فکر نمیکردم کارم به میکرو. حتی بکشه اما حالا که شده عزممو. جزم کردم و. تصمیم گرفتم تا جایی که توان دارم ادامه بدم برای رسیدن به هدفم .

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس