2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وای فقط اعصابم خورده میان اینجا دعوا میکنن شدید 

قرار دعواهاشون خونه شماس پس😂😂😂

ببین منم اکثرا صبح تا غروب گاهیم شب تنهام خونه ولی از ساعتی که بلند میشم تلویزیونو میزنم شبکه آهنگ همینجوری میخونه هم صدا تو خونه میپیچه هم روحیه ام خیلی عوض میشه تازه حس خوانندگی ام میگیرم😂😂😂 شمام اینکارو کن خیلی خوبه کمتر فکر وخیال بیهوده میکنی حداقل 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

زیر نافم یه نبضایی زد الان ترسیدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که دلداری میدین ول هم نمیکنن که همینجوری اونجا دارن بهم غرر میزنن چشم الان میخونم 

عزیززم شما الان نی نی داری نگران نباش اونام الان فصل درست کردن نی نیشونه دلت نمیخواد اونام بچه دار بشن پس فکر الکی نکن  دستت بذار روشکمت واسه ماها دعا کن ارزوی ماها الان تودلته  به خودت ارامش بده  خدا تو ونینی تو برای هم حفظ کنه

قرار دعواهاشون خونه شماس پس😂😂😂 ببین منم اکثرا صبح تا غروب گاهیم شب تنهام خونه ولی از ساعتی که بل ...

اتفاقا آهنگ خیلی گوش میدم تو گوشی هم گوش میدم گفتم خبری نیست یکم تلویزیون و خاموش کنم بخوابم اینجوری شد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون که دلداری میدین ول هم نمیکنن که همینجوری اونجا دارن بهم غرر میزنن چشم الان میخونم 

از تصورشون خنده ام گرفت😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیززم شما الان نی نی داری نگران نباش اونام الان فصل درست کردن نی نیشونه دلت نمیخواد اونام بچه دار ب ...

انشاالله بحق حضرت علی دامنتون سبز سه عزیزان من 

من از اول از گربه میترسیدم اینا هم فکر کنم فهمیدن ول کن نیستن 

توکل بخدا دعام کن خواهری

از تصورشون خنده ام گرفت😂

اره بابا  باز شروع کردن یعنی میپرن بهم فقط

زیر نافم یه نبضایی زد الان ترسیدم 

🙄🙄🙄🙄 به قول نقی معمولی : من دست بندازم دهن منو جر بدم😂😂 الان طفل معصوم دست نکون میده برات میگه مامان من خوبم تو استراحت کن😜❤️❤️

🙄🙄🙄🙄 به قول نقی معمولی : من دست بندازم دهن منو جر بدم😂😂 الان طفل معصوم دست نکون میده برات ...

اخه الان 😅😅😅مگه میشه مگه داریم

بچه ها چرا لکه بینی و درد من کم نمیشه؟ 😔 روزی دو تا شیاف و آمپول میزنم بجز غذا و نماز و دستشویی هم تقریبا بلند نمیشم، ولی همینجوری ادامه داره، قهوه ای و قرمز روشن با هم هست، نمی‌دونم چیکار کنم، فردا باز باید برم آزمایش بتا بدم، دیروز هیچی لک نبود درد هم نداشتم، امروز هم دردم بیشتر شده هم لک قرمزم 😔😔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دستمو گذاشتم رو دلم چند دقیقه قبل گریه میکنم میگم میدونین مامان ترسو هستش بمونین برام

بچه ها چرا لکه بینی و درد من کم نمیشه؟ 😔 روزی دو تا شیاف و آمپول میزنم بجز غذا و نماز و دستشویی هم ...

شاید هماتوم داری عزیزم نگران نباش اگه ۴۸ساعت گذشته تکرار کن آزمایشو

بچه ها چرا لکه بینی و درد من کم نمیشه؟ 😔 روزی دو تا شیاف و آمپول میزنم بجز غذا و نماز و دستشویی هم ...

عزیزدلم چیز خاصی نیست طبیعیه منم از روز ۶ انتقال لکه بینی شروع شد تا ۱۲ ۱۳ هفتگی تازه چنددفعه هم خونریزی کردم که رفتم سونو گفت هماتومه پروژسترونمم زیادتر بود انشاءالله خیره عزیزم دردم که خب طبیعیه من خودم اینجوری بودم که موقع پریودم اصلا درد نداشتم هیچی ولی موقع لکه بینی وخونریزی کم وبیش داشتم

فردا باید دوباره بدم که میشه ۷۲ ساعت

انشاالله که سه برابر بشه.😍😍😍😍