2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047396 بازدید | 684597 پست
خدا رو شکر.دوست عزیز میشه بگی امروز میشه چندم انتقالت ؟بعدش چه علایمی داری؟

روز ۲۰ علائم خاصی ندارم گاهی زیر دلم خیلی درد می‌کنه و انگاری همین الان می‌خوام پریود بشم و سینه هام درد دارن خفیف گاهی 

توکل بخدا دعام کن عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم خداروشکر، مبارکه گلم😘😘😘

ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه با این حالت برام دعا کن توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم خیلی خوشحال شدم واست خداروهزار مرتبه شکر

ممنون عزیزم توکل بخدا 

خدا تو دلیتو حفظ کنه 

ویهان برام دعا کن 

ممنونم دوست عزيز 🌹🥰نه دكترم كه چيزي نگفت…كلا حرف زياد نميزنه 🥺از ديروز تا حالا خونريزيم قطع شده خ ...

فدات، خداروشکر، نمی دونم سری بعد رفتی از دکترت بپرس برات چک کنه هماتوم داری یا نه، داروهات که خوبه، همینا رو ادامه بده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه با این حالت برام دعا کن توکل بخدا

قربونت، حتما عزیزم، اگه لایق باشم، محتاجم به دعا گلم❤🙏😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت، حتما عزیزم، اگه لایق باشم، محتاجم به دعا گلم❤🙏😘

عزیزی که خدا حاجت دلتو بده

منم امسال دوبار انتقال منفی داشتم الانم دیگه راضی نمیشه میکه دیگه نمیام دکتر هروقت خدا خواست بهمون ب ...

خدا ایشالا کمکمون کنه زندگیم شده کابوس برام میدونم الان چه حالی داری ...ولی جز التماس بخدا کاری از دستمون بر نمیاد ..زیاد بهش نگو دیگه یه مدت بخودت  برس به آرامش برسی بعد ایشالا شروع میکنی .. جنینم  ندارم باید برم تهران من خوزستانم  نمیدونم چطور باید برم و بیام

خدا ایشالا کمکمون کنه زندگیم شده کابوس برام میدونم الان چه حالی داری ...ولی جز التماس بخدا کاری از د ...

الهی عزیزم

انشاالله خدا راه و براتون هموارکنه 

کاش تهران بودم مهمون خونه م می‌شدی عزیزم قدمت روی چشمم 

خدا بهترینها رو نصیبت کنه گلم 

روز ۲۰ علائم خاصی ندارم گاهی زیر دلم خیلی درد می‌کنه و انگاری همین الان می‌خوام پریود بشم و سینه هام ...

مبارک باشه  عزیزم خدا رو شکر دلت شاد شد ایشالا بارداری سالم و راحتی داشته باشی برا منم دعا کن خدا معجزه کنه برام

بخدا دیگه کم اوردم باید التماس هم کنم دیگه خودبخود اشکم میاد دیشب میگفتم چرا من باید مشکل باروری و ا ...

.🥺🥺🥺😔😔😔خدا دلتو به زودی شاد می‌کنه گلم خدا بزرگه

دل ماهارو هم شاد می‌کنه من مطمئنم

الهی عزیزم انشاالله خدا راه و براتون هموارکنه  کاش تهران بودم مهمون خونه م می‌شدی عزیزم قدمت ...

ممنونم عزیز دلم خدا فسقلیت برات نگهداره  ..خیلی آشفتم ولی خبر بارداری شما رو میبینیم  خوشحال میشم و امیدی که دلم روشن میشه. انتقال چندم بودی؟کجا انتقال دادی؟

مبارک باشه  عزیزم خدا رو شکر دلت شاد شد ایشالا بارداری سالم و راحتی داشته باشی برا منم دعا کن خ ...

توکل بخدا دلم به خدا گرمه انشاالله پنج شنبه هم مثل همیشه هوامو داشته باشه 

آره خعیلی سخته من بعد ۱۲سال انتظار یه بتا مثبت دیدم خدا کنه تدوام پیدا کنه دعام کن عزیز دلم 

انشاالله خدا به زودی حاجت دلتو بده

دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست دلم ریخت اما مامای دکتر گفت حق گریه نداری تا پس فردا صبر کن توکل بخدا

خدا انشاالله روزی رو بهت برسونه که کدوم بیمارستان باید زایمان کنی 

عزیزم خدای ما هوامونو داشته باشه کافیه

ممنونم عزیز دلم خدا فسقلیت برات نگهداره  ..خیلی آشفتم ولی خبر بارداری شما رو میبینیم  خوشح ...

انتقال سومم بود واقعا بدنم دیگه نمی‌کشه سه تا میوم دارم کیست سینه دارم خدا به دل همسرم نگاه کنه خیلی دلم میخواد خوشحال ببینمش

انشاالله بتای تپل مپل روزی خودت گلم