2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام دوستان عزيز،شبتون بخير ممنون ميشم از دوستاني كه الان باردار هستن يا مامان شدن جوابم رو بدهند🌹 ...

بهترین کسی که میتونه بهتون کمک کنه دکترت ه عزیزم از اون بپرس حتما چون شرایط هرکس فرق داره من خودم توی ۱۲ هفته سفر هوایی داشتم

سلام.امروز آز دادم روز ۱۴ ام انتقال بودم جواب کمتر از ۲ شد.به نطر شما دو روز دیگه بازم آز بدم؟به نظر ...

خیلی متاسف شدم 😞ایشالا به زودی برات جبران میشه❤️

زنگ بزن از مرکزت بپرس بعضیا میگن حتما ازمایش بدید بعضیا میگن نیازی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .قبل ازمایش خون ناشتا میشه امپول پروژسترون تزریق کرد؟

قربون امضات(عالی بود)😍😍

دعا کن نیلو هم از تنهایی دربیاد...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها دمنوش پونه وآویشن بخورم ضرر داره یانه؟ گلوم چندروزه درد میکنه

عزیزم آویشن خوب نیست 

پونه رو اطلاع ندارم

اب جوش و ابلیمو بخور 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم آویشن خوب نیست  پونه رو اطلاع ندارم اب جوش و ابلیمو بخور

مرررررسی عزیزدلم 

شربت عسل چطور اونو میتونم بخورم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان گلا توروخدا بگین برا گلودردم چی بخورم خوب بشه؟

رفتم دکتر میگه دارو نمیتونم بدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم ممنونم به فکرمی خودت خویب نینی گلت خوبه؟ خدارو شکر منم با خودم کنار اومدم و بهترم الانم د ...

خداروشکر ما خوبیم بخوبیت عزیزدلم خوشحالم که بهتری انشاءالله خیلی زود صاحب یه گل پسر نازنازی میشی 

مامان گلا توروخدا بگین برا گلودردم چی بخورم خوب بشه؟ رفتم دکتر میگه دارو نمیتونم بدم

من تو بارداری دیفن هیدرامین ساده خوردم . خدارو شکر چیزیم نشد . شلغم سوپ مرغ .  ویتامین سی . چای کم رنگ . همینا عزیزم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشالله عزیزم این سری نتیجه بگیری . آفرین گلم . ممنونم الهی آمین . همون ابن سینا میخوای ادامه بدی ؟

فعلا که جنین دارم یه پسر دارم سه تام دارم تعیین جنسیت نشده برم اونا رو انتقال بدم اگه نشه خودم میخوام بیام پیشه اسرافیلی ولی شوهرم مخالفه میگه دکتر دکتره اگه اونجام نتیجه نگیری میخوای باز ع‌وض کنی نمیدونم ببینم میتونم راضیش کنم 

من ۱۲ روزه میزنم عزیزم خداروشکر عادت کردم دیگه

بسلامتی انشالله .‌من اولی رو همسرم زده ۵ روزه نصف شکمم کبوده برد عقب کوبید داخل ، موقع درآوردنم محکم‌کشید . حالا نوربیون و ... رو برام میزنه اصلا کبود نمیشه . نمیدونم‌ از استرس بود یا هول شد ☹ ولی بقیه رو خودم زدم خیلی آروم‌میزنم اذیت نشدم . پانکچرت بسلامتی اسفنده یا بهمن ماه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
مامان گلا توروخدا بگین برا گلودردم چی بخورم خوب بشه؟ رفتم دکتر میگه دارو نمیتونم بدم

نشاسته با آب جوش قاطی کن یکم نبات بریز خیلی خوبه انشالله زود خوب بشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی خدا برات حفظش کنه قربونت برم. آره واقعا من تا اول اسفند دق میکنم انشالله به زودی قسمته تمام بچه ...

خدا انشاءالله حافظ ونگه دارِ نی نی های هممون باشه🤲🏻😥🤲🏻

دورازجونت دختر انشاءالله دیگه هیچ دردی سراغت نمیاد اگه بخای خودت میتونی بری سونو شی ببینی چه خبره 

خدا انشاءالله حافظ ونگه دارِ نی نی های هممون باشه🤲🏻😥🤲🏻 دورازجونت دختر انشاءالله دیگه هیچ دردی ...

الهی آمین. آره حالا هفته دیگه احتمالا برم یکمم خیالم راحتتر بشه😊

ممنونم عزیز دلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤