2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
آنا جان بین پردنیزولون و آسپرین ۲ ساعت فاصله کافیه ؟

گلم من زمانی که آسپرین داشتم آسپرین رو هفت و نیم شب میخوردم پردینزلون رو ده صبح . ولی من فکر میکنم دوساعت فاصله هم اوکی باشه چون من دوازده ظهر انوکسا میزنم و دوساعت بینش با قرص پردی فاصله انداختم و خداروشکر مشکلی هم برام پیش نیمده دکترمم هیچی راجع به تداخل داشتن این داروها بهم نگفته بود کلا.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر گفت شیاف نزن فقط آمپول بزن با دوفاستون بعد آمپولت تموم شد شیاف بزن.چون دکترمو عوض کردم میترسم.ا ...

یه ساعتی رو تنظیم کن که از این به بعد دیگه سر همون ساعت بزنی ببینی چه ساعتی برات راحتره همونو انتخاب کن و کلا دیگه همون روندو ادامه بده 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چقد اسمت باحاله ...منم روز ۳و ۴ یکم لک داشتم خیره ان شاءالله 

😅😀😂

شما باردار بودین ؟؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
آنا جان بین پردنیزولون و آسپرین ۲ ساعت فاصله کافیه ؟

عه من دوتاشونو باهم میخورم باید فاصله باشه استرادیول پرد نیزولون دوفاستون اسپرین و تو یه وعده باهم میخورم اکه تداخل دارن فاصله بدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
والله زدم توی گوگل یکی نوشته بود روی جنین تاثیر بد میذاره شکاف لب و نمیدونم کند ذهن میشه منم استرس گ ...

ای جااانم تیکرت مبارکه باشه دعاکنین منم مثبت شم به بد تر از ایناشم راضیم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم این شکاف کام و نمیدونم کی گفته منم خوندم اینقد ترسیدم از پنچ تا دکتر پرسیدم گفتن الکی که نیست ...

فدات شم خدا خیرت بده بچه ها گفتن اینم همون دمیترونه که داده ولی بازم میگم بره بپرسه شاید دمیترون گیرش اومد دقیقا من اصلا افتضاح بودم از دیشب که خوردم یکی خیلییی بهترم. ممنونم. دستت درد نکنه😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم خدا خیرت بده بچه ها گفتن اینم همون دمیترونه که داده ولی بازم میگم بره بپرسه شاید دمیترون گیر ...

قربونت عزیزم اره ننرس منم اوایل خیلی مقاومت کردم اما واقعا نمیشه تمام گلوم زخم شده بود مثل جنازه ها افتاده بودم اب میخوردم میومد بالا 

اها چه خوب مال من نوشته روش دمیترون ۴ شاید شرکتا متفاوته 😍 خداروشکر با قرص جواب گرفتی من قرص میخوردم انگار گچ بود😂😂

سلام بچه ها کسی بوده با ذخیره زیر یک ای وی اف کنه مثبت بشه؟؟😭😭😭

بله من یک بود دوبار پانکچر شدم دفعه دوم گفتن کمتر از یک شده اما دقیق نمی دونم چقد ...و فقط یه جنین داشتم الان باردارم با همون یه دونه توکل کن به خدا 

بچه ها قبل از انتقال نشاسته میگن خوبه درسته؟و اینکه نشاسته چی باشه و چطوری بخوریم؟ 

بله من خوردم اما علیظ نه چن تا دونه توی لیوان اب ..قبل و بعدم غذای نشاسته دار زیاد می خوردم نشاسته سیب زمینی من خوردم اما در کنارش مربای به و انجیر خیس خورده هم حتما بخور 

بله من یک بود دوبار پانکچر شدم دفعه دوم گفتن کمتر از یک شده اما دقیق نمی دونم چقد ...و فقط یه جنین د ...

دکار گفت اهدایی دلم میخواد بمیرم گفت با رضایت خودت امضا کنی ای وی اف میکنیم باید تخمک هات زیاد باشه اما تو سو نو چن تا بیشتر ندید