2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
سلام صبح همگی به خیر انشااله که خوب و خوش باشید/بچه ها منم همش حالت تهوع و معده درد دارم/معدم سنگینی میکنه/یه چیزی میخورم غذا برمیگرده دهنم/ ماه لی لی تو چطوری؟چرا تیکر بارداری نمیذاری؟رفتم اندازه گیری اوکی بود خدارو شکر.
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین نی نی سایت این چند روزه اصلا برام باز نشد الانم به زور اومدم مهسا مامی و ترانه عزیز ان شاله بزودی ددلتون شاد بشه توکلتون بر خدا ما دعاگویتان هستیم تبریک به همه مامانای جدید بچه ها شما مشکل با سایت ندارین برا من افتضاحهههههه
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!
الی جون در مورد آمپول گونال پن و هواگیریش اطلاعاتی ندارم اما اگه دوستان اطلاعاتی داشتن تو صفحات مربوطه میذارمش تا بتونین مراجعه کنین!!!

زهرایی جون عزیزم ایشالله بهترین ریتم و موسیقی دنیا روحت رو زنده میکنه....

فری مامی عزیزم قضیه اندومتریوز من فرق میکنه...
من تو تخمدان کیست ندارم...
من کف لگنم درگیره اندومتریوزه و اونطور که تو معاینه تشخیص دادن کفش پوشیده از ندولهای ریز هست...
اون طور که دکترم گفت آندومتریوز من محیط رو سمی میکنه و میتونه یکی از عوامل شکست مکرر میکرو باشه...
معمولا اگه کیست اندومتریوز تو تخمدان باشه میگن بهتره لاپرا نشه!!!

در مورد کش اومدنم بعضی دوستان میگن مثل گربه بدنشون کش میاد خصوصا تو دوران انتقالشون...
اما هنوز یه دلیل مشخصی برای این قضیه تعریف نشده...

ترانه جون از تو دیگه بعیده دنبال علایم باشی....
عزیزم خودت میدونی که علایم این دوره مال داروهاست...
ایشالله این دفعه دیگه مامانی...
من که منتظر جیغ و هورا و شادیات هستم وقتی بتای تپل مپلت رو میبینی....

مهدیه و مهدیار عزیز خوب هپارین خونو رقیق میکنه و بعید نیست بعد تزریق از جاش خون بیاد...
بعد تزریق یکم پنبه رو نگه دار تا بند بیاد...
نگران نباش...
اتفاق این نشون میده هپارین داره کار خودشو میکنه....

فرناز جون عزیز این اطلاعات شالیزاره...
بعدا دیگه نیومده اطلاعاتی از خودش بده...
ایشالله که مامان شده، خدا از دهنت بشنوه!!!!
اگه ازش خبری داشتی بهمون بگو یه مامانم غنیمتیه واسه خودش!
یه امید مضاعف برای دوستای منتظرمونه!!!!

27. شالیزار: 27 ساله، 3.5 سال اقدام، تنبلی تخمدان، شوشو سالمه، 3 بار آی یو آی منفی.

دی ماه 93 پانکچر شدم، 11 تخمک، 9 جنین، بهمن 93 در حال گرفتن ال دی و سوپرفکت، در صورتی که بدنم آماده بشه انتقال خواهم داد.

گونش جون

گونش جون دور نافیا میشه گفت درد ندارن....
من که هیچ وقت دردی نداشتم بابت تزریق دورنافیا!!!

بسارا جون درمورد این دگزایی که زدی و حالتهایی که داشتی چیزی نمی دونم اما هزینه دستمزد دکترم رو هزینه عمل هستش اما فکر نکنم برای هیسترو و خراش انقدر بگیرن....
یادمه هیسترو هزینش حدود 1800 بود...
یعنی اسفند که انقدر بود الان نهایت یکم بیشتر شده باشه...
برای من که لاپرا و هیسترو و خراش میخواد بده در ضمن درمانی هست گفته حدودا 4 تومن میشه!
حالا الله اعلم...
عزیزم من خودم به خاطر خراش هیچ وقت هیسترو نمیشم اما هیسترو خودش خیلی خوبه چون یه دید کامل نسبت به رحمت به دکترت میده و می تونه خیلی از مشکلات رو تشخیص بده...

در مورد بیمه تکمیلی برای ما کلا هزینه ناباروری و هیسترو و لاپرا و ... جز همون سقف ناباروری بود یعنی عملا من اگه لاپراهیستروسکوپی انجام بدم تقریبا دیگه مبلغی برای میکروم نمیمونه!
اما در مورد شما بستگی به بیمه تونم داره!

ماه لی لی جون لیلی رفته برا غربالگری و همه چی خوب بوده و فقط فکر کنم جفت پایین بوده و استراحت بهش دادن....

نانا جون عزیزم ممنون که بهمون سر زدی...
ایشالله به زودی که بغلش کنی این سختیا دیگه فراموشت میشه...

مامی مهسا چرا مخصوصا فرمت گوشیو باز دستکاری کردن مثلا تبلیغات کنار صفحات رو اضافه کردن و یه تبلیغ مزخرفم این پایین گذاشتن که فقط آدمو کلافه میکنه!!!!

گونش جون حتما خیری تو کاره....
خدا رو چه دیدی شاید قراره تو شرایط خیلی بهتری مامان بشی...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماه. لی لی واقعا نعمتیه این بشر.... من تاحالا باخاش حرف نزدم ولی همیشه وقتی خسته ودلمرده تو ابن سینا دنبال کار بودیم این پور موسی باعث خنده میشد حرفاش.... خدا خیرش بده واقعا وجودش تو اون حجم استرسو ناراحتی طلاس 😀 امروز رفتم برای سونو.... گفت جنین مشاهده نمیشه... دوتا حالت داری.... یا پوچه یا لقاح دیر انجام شده و سنش کمه که دیده نمیشه.... .... 2تا بتا برام نوشتن بفاصله 48 ساعت و ده روز دیگه دوباره سونو. ... مث اینکه استرسو فکروخیال دست از سرما برنمیداره... واگذار کردم بخدا ولی اگه پوچ باشه 😭😭😭😭
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
سلام به همگی خانوما میشه راهنماییم کنید . من تازه وارد سیکل میکرو شدم از از جمعه آمپول پیورگان بهم داده روزی 3 تا دور نافم بزنم تا دوشنبه. حالا نمی دونم چی باید بخورم یا چی نخورم و یا کار خاصی باید انجام بدم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
آدم مذهب را ساخت اما مذهب آدم را نساخت نخستین مذهب آدم، آدمیت بود و نخستین و کاملترین کتابش خرد و نیروی اندیشیدن . معجزه نوح، ابراهیم ، موسی و محمد تکرار نشد و تنها داستانهایش را شنیدیم اما معجزه نیروی خرد و اندیشه را هر روز در پیشرفت آدمها می‌بینیم .پس تصمیم با شماست . خدا را در خود پیدا کنید. همه چیز در دنیا زیباتر میشد اگر انسانها به جای دین، به انسانیت معتقد بودند . انسانیت چیزی است ورای همه ادیان، انسانیت ، مهربانی است . دعا و نماز و روزه ندارد. انسانیت گاهی یک لبخند است که به کودک غمگینی هدیه می‌کنید. (زنده یاد احمد شاملو)
ماه لی لی جونم من خیلی منتظر بودم بیایی جوابمو بدی.هفته قبل ازمایشم مثبت شد می خواستم بدونم اولین سونو که رفتی واژینال بود؟تو اون دو هفته که منتظر سونو بودی چه علایمی داشتی حالت تهوعت از کی شروع شد؟
سلام به همه دوستای خوبم زهرایی عزیزم اصلا نگران نباش احتمالا شما خیلی زود رفتی برای سونو منم همین طور شدم بعد از جواب آزمایش باید 10 روز تا دو هفته بگذره تا برای سونو ساک بری توکلت به خدا باشه عزیزم دوستای خوبم که منتظر جواب مثبت هستند ان شاء الله که با توکل به خدا حتماً دلتون شاد میشه برای همتون دعا میکنم تورک جونم چند روز به شروع ختم یاسین مونده؟
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
سلام دوستای گلم...... دکتر به من بعداز هایپرشدنم آمپول هپارین سدیم داده..میخواستم ببینم این آمپول واسه چی هست..??پرستاربخش میگفت احتمالا مشکل انعقادی داری.....بعد نحوه تزریقش چه جوریه..???
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
گلی جان و سامی جان مبارکتون باشه ایشالا که همچی بخوبی براتون پیش بره مهدیه عزیزم اگه خدا بخاد همه اینا حرفه اتفاقا انگار اونایی ک خیلیم رعایت نکردن بهترم بوده نازی جون چ خبر خانمی همش بفکرتم بالاخره استعلاجی گرفتی یا بازم میری اداره ترانه عزیزم امیدوارم ک خبر خوشحالیتو بشنوم باورت نمیشه در روز چند بار در فکرتم و خیلی دلم میخاد ک نتیجه برات عااااالی باشه ترانه جون ی مشورتی باهات دارم منم میخام اینبار یک هفته بمونم خونه بعدش برم اداره نمیخام دوباره مدت دوهفته نباشم ک حسابی تابلو شم.......بنظرت خونم طبقه دوم هست مشکلی نداره حالا تو اداره دیگه پله نمیرم دستشویی کذاییم ی کاریش میکنم ....یعنی روزی دوبار فقط پله های خونه میشه که برم گرچه ک دکترا میگن بعد سه روز پله موردی نداره ولی زیاد هی بالا پایین نکنید