2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
راستی من چون پرولاکتین بالاست،گفتند ۱قرص داستینکس بخورم،خوردنش ضرر نداره ؟

گلم قرص پرولاکتین رو باید قبل انتقال حذف کنید خوردنش دیگه مجاز نیست اگه انتقال دادی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم قرص پرولاکتین رو باید قبل انتقال حذف کنید خوردنش دیگه مجاز نیست اگه انتقال دادی

آخه دکتر روز قبل انتقال گفت ۱ بخورم،دیروز زنگ زدم بیمارستان گفت یکی دیگه بخور،شما مطمئنید؟

[QUOTE=223344334]سلام دعا کن رفتن جواب بگیرن عزیزم نمیدونم چی بشه ای خدا[/QUOTEبرات ایت الکرسی خوندم ایشالا مثبتی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آخه دکتر روز قبل انتقال گفت ۱ بخورم،دیروز زنگ زدم بیمارستان گفت یکی دیگه بخور،شما مطمئنید؟

بله مطمئنم تا قبل انتقال میشه خورد ولی بعدش نه . منم پرولاکتین داشتم که البته از قبل قرص میخوردم و خداروشکر با قرص نرمال شده بود و دو هفته ای یدونه میخوردم با دو تا دکتر مختلف هم انتقال داشتم که هردو گفته بودن با شروع سیکل دیگه نباید این قرصو بخورم حالا بازم نظر دکتر خودتون مهمه از بیمارستان نپرس اگه میتونی مستقیم از دکترت زنگ بزنی بپرسی بهتره گلم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چشم عزیزم دعا کن گلم

نگار جان چی شد انشاالله که بتات رفته بالا ..خانم فاطمه زهرا شادت کنه🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
[QUOTE=223344334]سلام دعا کن رفتن جواب بگیرن عزیزم نمیدونم چی بشه ای خدا[/QUOTEبرات ایت الکرسی خوندم ...

قربون مهربونیت دعا کنید

آنقدر گریه کردم تپش قلب گرفتم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگار جان چی شد انشاالله که بتات رفته بالا ..خانم فاطمه زهرا شادت کنه🙏🙏🙏

قربونت برم من مرسی از دعات

ایشاالله عزیزم توکل بر خدا 

دیگ من ک جون ب لب شدم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ شادن جون یادمه وقتی باردار بودی سونو بهت گفت نی نیت iugr (محدودیت رشد ...

سلام برنجک جون خوبی نی نی حالش خوبه خوب منم تو ۳۴ هفته بهم گفت شکمت خیلی کوچیکه و مشکوک شد به iugrرفتم پیش پرینتالوژیست سونو کردم وزن جنین ۲۱۰۰ منم فک میکنم کمه ولی دکتر گفته خون رسانی خوبه بعد شریانها رو برسی کرد گفت مشکلی نیست مال شما هم ۱۰۰ گرم اختلاف داره با مال من بقیه ایتم ها چی اونا خوبن یعنی رشد کردن منظورم fl و HCایناست خوب بود بعد اگه نگران وزنشی یه پودر هست اسمش لیدی میل هست به دکتر بگو شاید بهت از اون داد جاریم خورد خیلی راضی بود منم می خوام برم به دکتر بگم ببینم چی میگه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷