2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
عزیزم فکرمیکنی زرنانی خوبه برم پیشش؟؟

والا عزیزم تو همین تاپیک انگار بچه ها ازش راضی بودن من باهاشون قبل انتقال ویزیت شدم با وجود بالا بودن ana گفتن نیاز به داروهای ایمنی ندارم و نامه دادن به دکتر علیرضایی و دکتر علیرضایی با این حال از یکماه قبل انتقال نصف پردنیزلون برام تجویز کردن بعد من دوازده هفته دکتر زنانم میخواست پردنیزلون برام قطع کنه که خودم به خاطر وسواس فکری گفتم بتز بزار ایمولوژی برم اینبار رفتم دکتر مریم توکلی که ایشون باز برام ana و یسری فاکتور دیگه نوشتن که من آزمایش بدم بعد تصمیم بگیرن که باز فاکتورهای دیگه همه چی نرمال بود ولی ana بالا بود به نسبت سری قبلم که آزمایشگاه کاج داده بودم اینبار که آزمایشگاه دنا دادم بالاتر بود دکتر توکلی ارجاع دادن به روماتولوژی منو و.......

حالا دیگه نمیدونم با توجه به اینا زرنانی تجویز درستی برای من کرده بود یا نه🙃🙂

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم😔😔😔 اشکالی نداره غصه نخور عزیزم زود بزرگ میشن جوجه ها به این فکر کن خیلیا دوست دارن جات باش ...

ایشالله😢میگم که اگر بخوام غرغر کنم یاد سختیام میفتم میریزم تو خودم میشینم گریه میکنم شوهرم نیم ساعت حریفشون نیست بتونه نگهشون داره حداقل😞

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من منفی شدم😔😔😖

وای رکساناجونم منتظر جواب مثبتت بودم.هیچی نمیتونم بهت بگم چون خودمم کشیدم این دردو امیدوارم خدا بهت آرامش بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ببین همینه واقعا من دوستم سه قلو باردار شد از وقتی خودش پنج ماهش بود مامان دووستم اومد خونشون تا بچه ...

اره واقعا. من یکم خونه مامانم اینا موندم اون بیچاره هارو هم خسته کرده بودم دلم سوخت براشون برگشتم خونه. تنشون سالم باشه چه میشه کرد من خودم اسقاطی شدم گردن و کمر و‌زانوم داغونه فلج شدم انگاری نمیتونم صاف راه برم

خداياشكرت....❤️ 
شوره جون مشکلم اینه نمیتونم اعتماد کنم به غریبه😞

باید بیخیال وسواست بشی البته منم بهتر نیستم دارم روی خودم کار می کنم. ولی حداقل تا چند ماه یکی باید کمکت کنه من دوستم یکی رو آورده بود از فامیل های دورشون . بعد ۶ ماهگیشون راحتتر میشی

خدایا شکرت
وای رکساناجونم منتظر جواب مثبتت بودم.هیچی نمیتونم بهت بگم چون خودمم کشیدم این دردو امیدوارم خدا بهت ...

من همه کار کردم همه کار دیگه خواست خدابودنمیتونم باهاش بجنگم ک😭😭😭😭فقط یه مدت باهاش قهرم چون بدجوردلم شکست.دیگه نمیخوام تا تابستون یابعد عید ب هیچی فکرکنم.چندتیکه طلا دارم همون موقع میفروشم و میام مام شاید اونجا دیدمت و دوتامون باهم مامان شدیم😘😘😘😘

ایشالله😢میگم که اگر بخوام غرغر کنم یاد سختیام میفتم میریزم تو خودم میشینم گریه میکنم شوهرم نیم ساعت ...

الهی بگردم😢😢😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍