2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
درد شدید پریوذی دارم شیاف قطع کنم پری بیاد هلاک شدم از درد😭😭😭😭نمیزاره درد بخوابم اصلا

آنقدر استرس نداشته باش گلم

آنقدر تلقین میکنی دردت صد برابر میشه آروم باش عزیزم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب بعد دو دقیقه رنگ گرفت نمیدونم نصفه شب ساعت چند بود اما رفتم دستشویی تو گیج خوابی اصلا نفهمیدم ساعت چنده؟دوباره خوابیدم 7 و نیم از ذوق اینکه دوباره بی بی چک بزنم رفتم دستشویی دوباره هاله انداخت اما نه به زودی دیشبی نگم براتون که چه حالی شدم یهو بادم افتاد نصفه شب رفته بودم دستشویی گفتم شاید واسه همین ادرارم غلیظ نبوده و تو این 9 روز فقط زیر دلم درد میکرد بدون علائم یا لکی فقط امروز صبح که روز 10 هستم یه لک قهوه ایی دیدم 

آنقدر استرس نداشته باش گلم آنقدر تلقین میکنی دردت صد برابر میشه آروم باش عزیزم... 

نگار جون این درد پریودی بااین شدت من گاهی داشتم فقط 

الان نمیدونم چرا انقد داره اذیتم میکنه 😭😭😭

بعد طاقت نیاوردم اومدنی سرکار رفتم آزمایشگاه خون دادم الان جوابش رو گرفتم روز 10 هستم بتا شده 54 خود ...

دختر تو چه جراتی داری 

افرین

خب جنین هات کیفیتشون چی بودن

فک کنم عدد بتا برای روز ۱۰ عالیه

😉

نگار جون این درد پریودی بااین شدت من گاهی داشتم فقط  الان نمیدونم چرا انقد داره اذیتم میکنه 😭 ...

عزیزم با این حجم از استرس میخای مامان شی! 

بخدا آنقدر آرومم، خیلی دعا بخون، سعی کن آرامشتو حفظ کنی

ایشاالله درده هم نشانه خیره

ایشاالله مامان شدی گل جانم

آروم باش

میدونی ک این حال بدت دردت رو چند برابر میکنه پس ریلکس کن

دعا بخون

کتاب بخون فیلم ببین

چشاتو ببند برو تو رویا... 

بخدا منم گاهی میگم چی میشه ولی من و تو و بقیه بچه ها راه درستشو رفتیم باقیش با خداست پس دست من و شما نیست توکل کن ب خودش... 💋 💋 💋 💋 💋 💋 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دختر تو چه جراتی داری  افرین خب جنین هات کیفیتشون چی بودن فک کنم عدد بتا برای روز ۱۰ عالیه

دیگه زدم به سیم آخر خواهر

نگفتن فقط موقع انتقال گفتن دو تا جنین خوشگل همین.

واقعا به نظرت واسه روز 10 بتا خوبه؟ سه بار این حس رو تجربه کردم بتا خوب رفته بالا تو هشت هفته همه چی تمام شده.میدونی ترسیدم همه چی نگرانم میکنه

[QUOTE=222348689]تورو خدا واسم دعا کنین این بمونه دیگه طاقت یه سقط دیگه رو ندارم.شاید صدای شما به گوش خدا رسید[/QUOTEمبارکه بد به دلت راه نده منم ۲تا سقط داشتم ایشالله به سلامتی بغلشون می کنیم ❤❤❤