2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست

سلام

من سرماخوردم. گلوم درد میکنه، دیشب زده به گوشم

سردرد دارم

هیچ دارویی نیست بشه خورد؟؟

فقط آب‌نمک غرغره کردم و آبلیمو عسل میخورم

اما دارم میمیرم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام من سرماخوردم. گلوم درد میکنه، دیشب زده به گوشم سردرد دارم هیچ دارویی نیست بشه خورد؟؟ ...

عزیزم نهایت استامینوفن میتونی بخوری و استراحت کن فقط

و احتمال کرونا رو  درنظر بگیر چون دیگه سرماخوردگی معنی نداره این روزا 

مایعات خیلی بخور

سوپ پیاز میگن خیلی خوبه حتما بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم ، من الان با تاپیک خوبتون اشنا شدم . منم رفتم تو سیکل میکرو از فردا آمپول پیورگان و ...

سلام عزیزم خوش اومدی سیکل انتقالی یا پانکچر

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام من سرماخوردم. گلوم درد میکنه، دیشب زده به گوشم سردرد دارم هیچ دارویی نیست بشه خورد؟؟ ...

عزیزم حتما برو تست بده و تحت نظر دکتر دارو مصرف کن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام خانما به نظرتون مرکز ابن سینا بهترین دکتر کیه؟ 

مریض دکتر فاطمی بودم ولی برای انتقال جنین مرخصی بودن با خانم دکتر کریمی انتقال دادم که منفی شد

برخورد جفتشون خوب بود

ولی نمیدونم کدوم دکتر بهتره درصد موفقیت بیشتره

اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمکم کنید

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام عزیزم خوبی چخبر خیلی وقته نمیای سایت چیکار میکنی نمیخوای دوباره اقدام کنی

سلام عزیزم

به بدنم استراحت دادم یک کم

از طرفی کارهای فرزندخواندگی رو هم داریم انجام میدیم

سایت زیاد نمیام که کمتر فکر و خیال کنم، اعصابم خرد میشه، 

تو خوبی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خداروشکر که الان خوبی عزیزم حقم داری عزیزم آره نیکاد جونم پروانه هم طفلک همون موقعا رفت سونو که گفت ...

ممنون عزیزم آره به لطف خدا الان خییلی بهترم دلم آرومتر شده اااای ووووای بخدا خیییییلی نارحت شدم طفلی اونم خیلی سختی کشید تازه لباسم خرید برا گل پسرش😔😔 خدا به دل شکستش آرامش بده و زود خوب بشه 

اشکال نداره عزیزم هماتومه دیگه دست بردار نیس نگران نباش انشاالله این روزام به سلامت میگذره ااای جانم انشاالله دومادیش خدا برات حفظش کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم به بدنم استراحت دادم یک کم از طرفی کارهای فرزندخواندگی رو هم داریم انجام میدیم سایت زی ...

کارهای فرزن  خاندکی چجوری انجام دادی سایت ثبت نام کردی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم چرا سقط داشتی توی چند هفته ؟ منم توی 25 هفته سقط داشتم حال منم اصلا خوب نیست  هیچی آروم ...

سلام عزیزم بخدا همیشه به فکرت بودم اون موقعه یادمه رفتی عکس گرفتی برا روشن شدن مشکل نی نی ت که اگه قطعی بشه مشکلش باید سقطش کنی بخدااا همش خدا خدا میکردم سقط نکرده باشی ولی حییییف که نمیشه با خواست خدا جنگید منم نزدیک 11 هفته بودم سقط کردم قلبش تشکیل نشد با وجود اینکه هنوز جنین کوچیک بود ولی خییلی اذیت شدم منم روحیه داغونی داشتم  قشنگ حالتو میفهمم تازه یکم بهتر شدم تونستم باهاش کنار بیام ولی دیگه تو خونمون اسمی از بچه نمیبریم یعنی دلو دماغشو نداریم مطمنم خدا برای مام یدونه خوبشو کنار گذاشته فقط وقتش نرسیده الهی توام زودی خوب بشی و حالت بهتر بشه راستی بهت نگفتن کی برید برا انتقال؟؟ اون موقع به من گفتن باید بعد عید بیاید که حداقل 6 ماه از سقطت بگذره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزدلم خوبی؟اتفاقا چند روز بود تو فکر شما و پروانه جون بودم چون رفتید دیگه خبری ندادید از خودت ...

سلام عزیزممم شما خوبی نی نی ت خوبه؟ ممنون گلم بفکرم بودی اره ماشالا جوون گفتن برا پروانه جون چه اتفاقی افتاده خیییلی نارحت شدم اون بنده خدا لباسم خرید برا گل پسرش خدا به دلش آرامش بده و زودی خوب بشه.. ممنون عزیزم تا ببینم خواست خدا چی میشه

اره اصلا شوخی نداره رژیمش اما فوق العاده لاغر میشه ادم😁 اره عزیزم تو هم که سنی نداری قشنگ بزار سر ف ...

درسته سنی ندارم اما وقتی هم نیست ازبس که مشکلات زیاده... دکتراگفتن😑

توکل بخدای بزرگ ایشالله که منم این دوسه ماهه لاغرکنم لاقل10کیلویی خوب میشه. اینقدربدم میادازوضعیتم

درسته سنی ندارم اما وقتی هم نیست ازبس که مشکلات زیاده... دکتراگفتن😑 توکل بخدای بزرگ ایشالله که منم ...

ای جان عزیزم توکلت به خدا ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری❤️اره پیاده روی کن حتما با رژیمت کم میکنی حتما