2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
باشه گلم  به خدا چند سال منتظر این روزام  که دوباره برم تو سیکل همش نه میومد برام ، الانم ...

ادم هوش و حواس نمی مونه براش از استرس ...منم قبل پانکچر مثل خنگ ها یه امپول ستروتایدمو ریختم تو سینک ظرفشویی کل شهر گشتم نبود دوست شوهرم به یه نفر سپرد از تبریز گرفت و با اتوبوس داخل یخ فرستادن برام با مکافات 😁 الانم فک می کنم چطور ریختم اخه ....

اره واقعا سخته الان دوشبه دلم درد میکنه میگیره  وول میکنه قل سمت چپم خیلی خودشو جمع میکنه میگم ...

شکمت رو حتما گرم نگهدار و ببند

اره از سرما خودشونو جمع میکنند

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام خوبین😍😍😍😍مامانا اهنگ فرشته نجات کامران هومن رو برا نی نی هاتون بزارید و قربون صدقه شون ...

واقعا هم انگار از زبون ما خونده

انشاالله قسمت همه منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام سلام خوبین😍😍😍😍مامانا اهنگ فرشته نجات کامران هومن رو برا نی نی هاتون بزارید و قربون صدقه شون ...

سلام به روی ماهت گلم, شماخوبی؟ سلامتی؟ اع چه جالب نشنیدم دانلودش مبکنم

الهی بسلامتی انتقال بدی وبچسبن به دلت وبیای بگی مثبت شدم

سلام عشقها من رفتم رویان دکتر گفت همه چی خوبه برای پنجشنبه. وقت دادن بهم برای انتقال سه چهار روزی ...

چرا جواب نداد کسی 

تجربه ای دارید بگید لطفا🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عشقها من رفتم رویان دکتر گفت همه چی خوبه برای پنجشنبه. وقت دادن بهم برای انتقال سه چهار روزی ...

گرمیجات و که میخوری این هیچ 

پیاده روی هم که داری انشاالله من تنبل برا این میگم

تو غذاهات روغن زیتون بزن

شکمتو با سیاهدانه ماساژ بده

نشاسته حل کن تو آب سرد و بخور 

بچسبه به دلت انشاالله.😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

عزیزم اگه به تجربه خودم بگم بهت، من هیچ چیز خاصی نخوردم فقط اون بالایی باید بخاد، بزا من بار چهارم خواست

عزیزم اگه به تجربه خودم بگم بهت، من هیچ چیز خاصی نخوردم فقط اون بالایی باید بخاد، بزا من بار چهارم خ ...

ای جانم بسلامتی فارغ بشی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ادم هوش و حواس نمی مونه براش از استرس ...منم قبل پانکچر مثل خنگ ها یه امپول ستروتایدمو ریختم تو سینک ...

وای 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ان شالله حسابی بچسبه به دلت نی نی هات ....بعد بیای مثل ما هی بنالی از تهوع🤣🤢

سلام عزیزم شما هنوز تهوع داری؟

منکه از وقتی فهمیدم باردارم تهوع ول کنم نیست الانم ک هفته هشتم هستم دیگه به اوجش رسیده خیلی اذیتم

دکتر بهم قرص اندانسترون (ضد تهوع) داده ولی میترسم بخورم