2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
منم با همسرت موافقم هر چی عقب بندازی هم هزینه ها بالاتر میره هم اوضاع اسپرم شاید بدتر بشه اصلا نگران ...

آره مطمعنم بعد عید هزینه ها بیشتر میشه . راستی شیر و لبنیات میخوردین قبل پانکچر ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم یه توضیح مختصر میدی ؟ بیهوشی داره ؟ چند ساعت ؟ شب رو بیمارستان موندی ؟

عزیزم بیهوشی مختصری میدن اصلاهم بستری نداره من ظهررفتم تاعصرهم اومدم خونه اصلا هم متوجه نشدم نگران نباش خیلی راحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره مطمعنم بعد عید هزینه ها بیشتر میشه . راستی شیر و لبنیات میخوردین قبل پانکچر ؟

اصلا نخوردم جز یه بار دوغ اونم یکم. ببین من خیلییی رعایت کردم خیلی شما هم از الان شروع کن چون یکم سخته حقیقتا من برام خیلی سخت بود ولی انجام دادم چون من یه آدمی بودم هر چی که مضر بود میخوردم😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم تیروئید یاکم کارمیشه یاپرکار حالا ازشمانمیدونم کدوم هست یعنی کم کاری داری یاپرکاری؟ هرکدوم باش ...

نمیدونم والا دکتر گفت جواب ازمایشو اوردی درمانو شروع میکنیم.خب پس فعلا نمیرم رویان تا انشالله خوب بشم بعد.مرسی جواب دادی گلم

اصلا نخوردم جز یه بار دوغ اونم یکم. ببین من خیلییی رعایت کردم خیلی شما هم از الان شروع کن چون یکم سخ ...

منم خیلی وقته نخوردم . بخدا از این رعایت کردنه غذایی خسته شدم .

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم خیلی وقته نخوردم . بخدا از این رعایت کردنه غذایی خسته شدم .

آخی عزیزم ولی من الان دیگه عادت کردم و خیلی خوشحالم که ترک کردم من اینقد فست و فود و نوشابه میخوردم که نگو ترشی که ولم میکردی صبحونه هم میخوردم. سس سفید که نگم برات حتی توی سالاد شیرازی هم میریختم 😁😁

همش کیک وای شیرینی تر که خودمو باهاش خفه میکردم🙈

اما الان حدود یه ساله که دارم همه چی رو رعایت میکنم.

مثلا شیر میخوره با زعفرون میخورم اینقد خوب میشه سالاد رو با کلی نعنا و پونه و اویشن میخورم

وای منم‌ عاشق نوشابه و نون‌خامه ای و خامه وماستم 😭

🤢🤢🤢 ای جانم پس مثل خودمی ولی یه مدت رعایت کنی عادت میکنی انشالله گل پسری رو که آوردی دیگه هر چی دوست داشتی بخور.‌من میخوام اگه مامان شدم یه کیک ۵ کیلیویی بخرم فقط خودم بخورمش توی یه روز😌

مبارک باشه عزیزم خدا براتون حفظش کنه بار اول نگفتن دلیل منفی شدن چی بوده؟ من روز سوم انتقالمه نمید ...

مرسی عزیزم ❤️

خودم که ازشون همین سوالو پرسیدم بهم جواب دادن ما میذاریم جنین روو تووو رحم دیگه نمیدونیم چه اتفاقی براش میفته احتمال موفقیت آی وی اف هم به شما گفتیم ۴۰٪ پس ۶۰٪ احتمال منفی شدنشو دادیم ! ببین به نظر خودمم اول خواست خداست دوم استرس داشتن من سری اول خیلی استرس داشتم خیلی و شرایط روحیم اصلا خوب نبود با اینکه کیفیت جنینام هم هر دفعه مشابه بود اما دفعه اول یه دونه هم نموند برام !

عزیزم استرس نداشته باش اصلا توکلت به خدا باشه با استرس داشتن و غصه خوردن جوابت هیچ تغییری نمیکنه تازه تاثیر منفی هم میذاره روو روحیت ! انشاالله که ۷، ۸ روز دیگه با یه بی بیچک پررنگ و یه بتای زیاد میای اینجا بهم خبر میدی❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍