2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم تا ماه نه کلی پوزیشن عوض میکنه تورو خدا برا خودتون دغدغه درست نکنین....  حالا قراره از ن ...

وای آنا جون باورت میشه پنجشنبه رفتم سونو دکتره نشون داد تند تند دست وپا میزد دکتره میگفت چه شیطونه بلاچه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم بستگی به شرایط فرد داره.....  آمپول که معمولا بیشتر از 12 هفته نیست.....  بعد نیاز ...

حالا شیاف باشه خیلی خوبه از آمپول دیگه خسته شدم واقعا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب من گفتن 14روز بعد ازمایش بده میشه یکشنبه...خیلی جوابش برام مهمه  شما چندتا انتقال دادی بلاست ...

عزیزم من روز هشت بی بی چک زدم یه حاله محوی انداخت انشاءالله که برا شمام مثبتی مطمئن باش

من احساس میکنم بچم داره زرد میشه، به نظرت قطره بگیرم براش؟

سلام گلم قدم نو رسیدت مبارک. حتما شیر زیاد باید بخوره اگه خودت شیرت کمه با سرنگ شیر خشکش بده من شیرم کم بودم اوایل بچمم سینمو نمیگرفت مامانم اینا نذاشتن شیر خشکش بدم بچم زردیش رفت بالا بعد خود دکتر گفت شیر خشکش بده دیگه تا چند روز باسرنگ بهش میدادم ۲۴ ساعتم تو دستگاه گذاشتمش تو خونه تا کم کم اومد پایین

والا چی بگم به این راحتی گفتن پریوده؟  در حالی که خیلیا با لک بینی و حتی خونریزی بارداری شون ا ...

وای خدایا شکرت خواهرشوهرم بی بی زده مثبته اینم عکس تستش

هنوز جواب آزمایشش نیومده

میشه لایک نکنید 😁
سلام عزیزم آره من با یوسف نژادم. آندومتریوز داشتم خیلی شدید اول پانکچر کردم بعد عمل کردم بعدم انتق ...

من دوبار مرکز مام منفی شدم

منم اندومتریوز شدید داشتم ۵سال پیش دکتر آصف جاه عمل کرد بعد عمل ذخیرم خیلی اومد پایین متاسفانه همسرم هم مشکل داره 

رفتم پیش دکتر اسرافیلی گفت چون اندومتریوزی دوبار هم منفی شدی به رحم اجاره ای فکر کن! خیلی دلم شکست 🥺 

میخوام چند تا دکتر دیگه برم از رزاقی هم وقت گرفتم 

برای شما چند تا تخمک چند تا جنین شد؟ 

سلام خواهش می کنم خانم های باردار که مشکل ایمنی داشتن جواب بدن شما سیکلوسپورین مصرف می کنید یا پردنی ...

عزیزم اینوازخوددکترت بایدبپرسی خودش بهترمیدونه یااگرخیالت راحت نیست بادکتردیگه‌ای مشورت کن بالاخره دکترت باتوجه به بارداربودنت تجویز کرده درضمن تمام داروهاعوار ض خودشون دارن گلم

من دوبار مرکز مام منفی شدم منم اندومتریوز شدید داشتم ۵سال پیش دکتر آصف جاه عمل کرد بعد عمل ذخیرم خی ...

سلام عزیزم.

ایشالا هممون دیر یا زود نتیجه بگیریم.

هزینه تخمک گیری و انتقال مرکز مام جدا جدا چقدر میشه؟

مرسی عزیزم، من شیرم کم نیست، زیادم نیست ولی نمیخوره قشنگ.😥😥

سلام‌ستاره جون . مبارکه . انشالله گل پسرت صد ساله بشه زیر سایه پدر و مادر.‌

تا میتونی شیرتو روان کن . اگه نمیخوره شیر خشک بده . قندش نیفته خدایی نکرده

خدای من خدای معجزه هاست .