2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
میگم عزیزم شما بعد انتقال رو صندلی انتقال دادی یا فورا اومدی پایین؟؟بعدش رفتی دستشویی؟؟

روی تخت زایمان مانند اما بعدش پایه هاشو کامل باز کردن تا ۲ساعت گفتن تکون نخورین مثانه من خیلی پر نبود بعد ۲ساعت رفتم روی کاسه فرنگی ...اها یه نکته لباس بالا تنه رو در تیاوردم  تی شرت بلند پوشیدم اومدم بیرون با همون لباس ها رفتم تو ماشین اونحا شوهرم اروم در اورد و شلوار پام کرد اصلا خم نشدم با همون دمپایی اومدم قبل انتقال وسایلمو دادم دست شوهرم برد تو ماشین که بعدش خودم بلند نکنم ماشین هم کامل اورد جلو در خروجی ....مرکز جهاد اتاق های عمل زیر زمینه و از همون‌جا به حیاط راه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوره امیدی شدی واسم منم ۳ روزه انتقال دادم همش میگفتم کاش ۵ روزه انتقال میداد واسم خدا خواسته به یک ...

نه عزیزم نگران نباش منم قرار بود ۵ روزه انتقال بدم که میشد روز دوشنبه انتقالم ولی شنبه صبح زنگ زدن که جنین شناس گفته کیفیت جنینت خیلی خوبه و بهتر ریسک نکنی محیط رحم خیلی بهتر از دستگاه هستش و همون سه روزه برام انتقال دادن یعنی با گریه رفتم انتقال دادم هیچ امیدی نداشتم ولی خدا رو صد هزار بار شکر مثبت شدم انشالله شما هم مثبت میشین و خدا دلتون رو شاد میکنه

سلام عزیزم شما لکه بینی داشتین تا سه ما چیکار کردین  استراحتتون چطوری ب‌ود  میشه برام بگ ...

عزیزم فکر کنم بهتره از نظرات بقیه در این مورد استفاده کنی چون من اینجا ماما بهم میگفت طبیعیه و زندگی معمولیت رو داشته باش منم هر روز میرفتم سر کار و میومدم و زندگی معمولی داشتم بدون شیاف و آمپول و قرصی. اینجا میگن طبیعت باید کارشو انجام بده و بچه ضعیف حذف میشه

و خدایی که در این نزدیکیست
بچه ها من امروز خیلی شدید درد پری دارم اصلا ازاولش تا الان نداشتم چندروزی میشه بودش امروزم خیلی شدید ...

عزیزم کی میری برایه سنو ی قلب منم والله گه گاهی شدیییید درد پری میاد سراغم دکتر میگفت طبیعیه واکنش رحم به جنینه که داره جا باز میکنه

عزیزم شما هماتوم داشتی ب خونریزی افتادی؟ من سه روز پیش خونریزی شدید گرفتم و سایز هماتومم رسیده به 8 ...

سلام عزیزم خونریزی من در اصل برای جفت پایینم بود عزیزم که بعد یه هماتوم نزدیک جفتم بوجود اومد بمن هفته ای یدونه آمپول پرولوتون دادن شیافم که مثل قبل دارم روزی دوتا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم فکر کنم بهتره از نظرات بقیه در این مورد استفاده کنی چون من اینجا ماما بهم میگفت طبیعیه و زندگی ...

اهان ایران نیستین شما 

منم البته سر کارمو میرم ولی شیاف و امپول دارم چون انتقال بودم 

حالا خیلی لکه بینیم کم شده ایشالا که قطع میشه 

عزیزم شما هماتوم داشتی ب خونریزی افتادی؟ من سه روز پیش خونریزی شدید گرفتم و سایز هماتومم رسیده به 8 ...

عزیزم خونریزیت درچ حدبود ؟؟منم خونریزی کردم هفته۷خودم فکرکردم خیلی شدیده ولی دکترگفت شدید حساب نمیشه شاید ازنظرخودت شدید بوده استراحت میکینی فکرکنم باید آمپول بزنی من ۲تاامپول و ۴تاشیاف داشتم وقتی لکه بینی داشتم

دوستان برایه هماتوم دارو نمیدن مگه من دکترم داروهامو اضافه نکرد همونه یعنی اشتباه نکرده نمیدونم چرا ...

عزیزم من که هماتوم داشتم امپولمو کرددوتا شیافمو از دوتا کرد۴تا به نظرم همونا باعث شد هماتومم جذب شه