2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
من رفتم مرکز ۵ هفته و ۴ روز بودم کیسه زرده و ساکم دید گفت جاشونم خوبه و مشکلیم نبود تا الان خداروشکر ...

حتما عزیزم میبینی ولی حالا که وقت گرفتی بزار همون چهارشنبه بری چون فکر کنم دوقلو بود برای شما درسته؟ من که کلا میگم هفت هفته صدرصد قلبشون دیده میشه اصلا هم نگران نباش دلم برات روشنه.مرسی از دعای خیرت الهی خودتم به مراد دلت برسی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
توروخدا دعا کن منم چندروز دیگه انتقال دارم دعاکن خدا منم سوپرایز کنه...انشالله بچه تو به سلامتی بغل ...

مرسی از دعات عزیزم حتما انشالله قابل باشم دعاگوی همه چشم انتظارا همیشه هستم الهی بحق علی با همین انتقالت مادری و میای اینجا با خبرت مارو هم خوشحال میکنی عزیزم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از دعات عزیزم حتما انشالله قابل باشم دعاگوی همه چشم انتظارا همیشه هستم الهی بحق علی با همین انت ...

آنا جونم سلام صبحت بخیر برا آزمایش دفع پروتئین ادراری حتما باید ناشتا باشیم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قبل از خونریزی واژینال میذاشتم ولی بعدش مقعدی گذاشتم، نمیدونم فرقی داره یا نه. ولی دکتر همیشه تاکید ...

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی 

برا آزمایش دفع پروتئین ادراری باید ناشتا باشیم حتما 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم اصلا نگران نباش من حتی تو دستور داروییم نوشته بودن نزدیکی شب قبل از انتقال انجام شود ولی ...

خداروشکر..خدا واستون حفظش کنه..ممنونم عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
مثلا این سوالو صدبار پرسیدم کیا بیمارستان بهمن یا مام بودن ، نظرشون درباره این مراکز چیه کدوم بهتره ...

گلم من دوبار بیمارستان بهمن بودم و منفی شدم دفعه سوم خداروشکر اومدم مام و با اولین انتقالم مثبت شدم.

ایشالا عزیزم برام دعا کنید  دلم اینقدر نا اروم شده که فقط به چیزای بد فک میکنم

عزیزم اینجا اکثر افراد خونریزی داشتن

من روز ۹ خوتریزی کردم و بعد لکه بینی و بعد دوباره یه خونریزی خیلی شدید و بعد لکه بینی که تا ده هفته ادامه داشت

پس نگران نباش فقط استراحت کن و دوز پروژسترون رو از دکتر بخواه ببره بالا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم اینجا اکثر افراد خونریزی داشتن من روز ۹ خوتریزی کردم و بعد لکه بینی و بعد دوباره یه خونریزی خ ...

عزیزم سلام میگم برا آزمایش دفع پروتئین ادراری باید ناشتا باشم؟

از اون ۲۴ ساعته هااا نه فقط یه بار ادرار میگرن 

آنا جونم سلام صبحت بخیر برا آزمایش دفع پروتئین ادراری حتما باید ناشتا باشیم؟

سلام عزیزدلم والا من نمیدونم این آزمایشو دادم یا نه ولی فک نکنم داده باشمش. زوده الان که دفع پروتئین

عزیزم سلام میگم برا آزمایش دفع پروتئین ادراری باید ناشتا باشم؟ از اون ۲۴ ساعته هااا نه فقط یه بار ا ...

من فکر کنم تاحالا ازمایششو ندادم عزیزم نمیدونم !

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام بچه ها از طوطیا خبری نشد ؟ جوابش نیومده هنوز؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره مال منوزده۳۷مال شماچنده؟؟

واسه من ۳۱ گفته هفته ۱۶ دوباره سونو بشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍