2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای جانم عزیزم صبحمو روشن کردی......  تا باشه همیشه از این خبرای خوب و شیرین باشه تو این خونه.. ...

چه خوب که هنوز میاین تاپیک ..شنیدم شما ذهیره اتون کم بود ولی طبیعی باردار شدین ؟درسته ؟

انشالله که باردار میشی گلم، من اصلا آزمایش غلظت خون ندادم و اصلا سابقه غلظت خون هم ندارم ولی دکترم ه ...

فک کنم انوکسا بهتر از هپارینه اره ؟من روزی یه دونه هپارین دارم کافیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همشون که فک نکنم ولی آمار مثبتاش بالاس فوق العاده دکتر خوش انرژی و انسانیه دستش برای من که خیر بود و ...

ان شالله خدا حافظ بچه گلت باشه. چون فاکتور بالا رفت قرص تجویز کرد چون خود روماتیسم باعث سقط میشه

خدایا شکرت
همشون که فک نکنم ولی آمار مثبتاش بالاس فوق العاده دکتر خوش انرژی و انسانیه دستش برای من که خیر بود و ...

برای منم تکرار آزمایش نوشته این ماه باید انجام بدم همون مرکز روماتولوژی انجام دادی من از شهرستان میام سختمه اونجا برم

خدایا شکرت
عزیزم احتمالا بقایاشه اما خوب قرار نیست با یه بار مصرف قطع بشه.....  من خودم دو ماهی درگیر لک ...

خیلی حالم بد میشه وقتی لک میبینم چون دلدرد و کمر درد هم دارم 

امیدوارم زودتر به ارامش برسم 

الان زنگ زدم مطب برم پیش دکترم ببینم ی میگن 

کاش راهم دور نبود می اومدم اونجا من ذخیره ام خیلی کمه زبونم لال این نشد نمی دونم‌چی کار کنم دکتر نصر ...

والا باور کن نمیدونم انجام ميدن یا نه ولی عزیزم اصلا به این چیزا فک نکن ایشالله بحق علی با همین انتقالت مامان شدی به امید خدا در نهایت همه میگن دکترا وسیله هستن از خدا بخواه ایشالله خدای مهربون هیچکسو تو این راه نا امید نکنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ان شالله خدا حافظ بچه گلت باشه. چون فاکتور بالا رفت قرص تجویز کرد چون خود روماتیسم باعث سقط میشه

مرسی عزیزم الهی آمین. آخه من هیچکدوم از فاکتورم غیر نرمال نبود خداروشکر فقط و فقط ana  بالا بود نمیدونم این یعنی من روماتیسم دارم یا نه، خدا به همه کمک کنه بمنم.

برای منم تکرار آزمایش نوشته این ماه باید انجام بدم همون مرکز روماتولوژی انجام دادی من از شهرستان میا ...

نه من آزمایشگاه دنا آزمایش دادم که بالا بود قبلا آزمایشگاه کاج داده بودم اونجا لب مرز بود و بالا نبود دیگه نمیدونم توکل به خدا.

عزیزم احتمالا بقایاشه اما خوب قرار نیست با یه بار مصرف قطع بشه.....  من خودم دو ماهی درگیر لک ...

سلام عزیزم یه سوال دارم ، من از اول انتقال روزی نصف پردینزول میخوردم بعد تو هفته دوازده که میخواستم به در خواست دکترم قطعش کنم چون آزمایشام فقط ana لب مرز بود من باز خواستم محکم کاری کنم و رفتم دکتر ایمولوژی که برای قطع کردن یا نکردنش با دکتر متخصص ایمولوژی عم مشورت کنم که دکتر مریم توکلی گفتن اصلا روزی نصف قرص از نظر ما یعنی هیچی و ایشون برام باز آزمایش ana و سه تا فاکتور دیگه که تو آزمایشای قبلیم نبودن هم نوشتن و انجام دادم منتها آزمایشگاه دیگه ای انجام دادم که قبلا انجام نداده بودم و خداروشکر اون یکی فاکتورام باز نرمال بود ولی anaخیلی بالا بود خلاصه دکتر توکلی گفتن باید برم پیش متخصص روماتولوژی و اون بهم دارو بده که دکتر روماتولوژی گفتن روزی نصف پردینزول و روزی یدونه هیدروکسی یعنی من از هفته چهاردهم بارداریم هیدروکسی رو شروع کردم حالا نگرانم نکنه هیدروکسی کلروکین ضرر داشته باشه تو بارداریم آخه من ده روز بعد از شروع هیدروکسی خونریزی کردم و علت رو گفتن بخاطر پایین بودن جفتمه در صورتی که من تا قبل اون حتی لکه بینی هم نداشتم. نمیدونم یجوری نسبت بهش استرسی شدم میشه اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید.

زینب جون میشه شما هم اگه میدونید راهنمایی کنید خوردن روزی یدونه هیدروکسی کلروکین و نصف پردینزول آیا برای جنین خدای نکرده خطری داره؟

ببخشید خیلی طولانی شد

@زینبی_بابا    

چن تا هپارین ؟انگار دوستان ۲تا می زنن اما من یکی ؟بعد ۲تا سقط !

تاثیر هپارین هر ۱۲ ساعت هست

انوکساپارین ۲۴ ساعته

احتمالا شما انوکسا میزنی

.

من دو تا صبح، دو تا شب

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
مرسی عزیزم الهی آمین. آخه من هیچکدوم از فاکتورم غیر نرمال نبود خداروشکر فقط و فقط ana  بالا بود ...

نه نداری من هم ana بالا بود هم f ana  لب مرز بود چند تا سوال پرسید گفت روماتیسم نداری ولی گفت هیدروکسی رو طولانی مدت بخور بعد ۲ ماه ازمایش بده چه باردار باشی چه نباشی

خدایا شکرت