2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مجدد.خواهریا کی از جنین اهدایی اطلاعات داره منم توی جریان بذاره چطوریاست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها رفتم دکتر بهم آسپرین و آمپول هپارین داد، روزی دوتا هپارین:'(((((((((( خدااااااایا گفت رشد بچه بنظرم کمه از روی شکمت:'( (((((((((((((( 

حالا چیکار کنم:'(    نکنه چیزی بشه بچه م

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
سلام مجدد.خواهریا کی از جنین اهدایی اطلاعات داره منم توی جریان بذاره چطوریاست

سلام ثمین جون من اطلاعاتم زیادنیست امیدوارم به دردت بخوره مثلا من الان شیش تاجنین دارم که اضافه اومده ودیگه نمی خوام انتقال بدم بعد کسی که احتیاج داره من بهش جنینارومیدم فکرکنم بایدازدادگاه نامه بیارن دقیق نمیدونم کدوم طرف بایدبیاره اونی که اهدامیکنه یااونی که اهدایی میگیره بعد باید دوطرف برن ثبت وامضاء کنن که طرف اهداکننده هیچ وقت هیچ حقی نسبت به این جنینایی که اهدامیکنه نداره که اگه فرداروزی به دنیابیان وبزرگ بشن 

سلام ثمین جون من اطلاعاتم زیادنیست امیدوارم به دردت بخوره مثلا من الان شیش تاجنین دارم که اضافه اومد ...

ای خدا عجب چیزا چه جالب . خوب بعد پدر و مادر بچه یکی دیگست دیگه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
البته کسایی هم هستن که درقبال جنینی که اهدا میکنن پول میگیرن 

متوجه شدم ممنون خواهری.جدی تا حال نشنیده بودم 

سلام به همگی وتبریک به مامانای جدید  سوگل جان  بین هیسترو  وانتقالت چقد فاصله ...

۲ شهریور هیسترو شدم

۴ مهر انتقال فریز داشتم.

پردنیزولون قبل انتقال شروع شد فکر کنم با ال دی نزدیک انتقال قطع کرد یک هفته بعد انتقال دوباره شروع کرد

بچه ها رفتم دکتر بهم آسپرین و آمپول هپار ...

بد ب دلت راه نده، انشالله ک هیچ مشکلی نیست، تو همین نی نی سایت یه خانمی بود دکترش همینو بهش گفته بود ولی خداروشکر بچش هیچ مشکلی نداشت الانم چند ماهه ک ب دنیا اومده، حتی سونوگرافی هم خطا داره از رو شکم ک کلا نمیشه نظر قطعی داد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
3آبان انتقال داشتم.سه تا hcgبهم داد که نصفشپ تزریق میکردم.آخریش9آبان بود امروز تست زدم هاله انداخت

عزیزم بستگی به بدنتم داره بعضیا سه چهار روز بعدش اثر هاش سی جی شون میره.......

من سر میکروی دومم روز پنج انتقال هاش سی جی کامل داشتم و روز ۱۳ بی بی و فرداشم آزم منفی شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com