2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045617 بازدید | 684476 پست
آناجان دكتر به من اجازه مصرف شياف رو يك هفته است داده ولي من همچنان امپول ميزنم كفتم تا ١٢هفته بزنم ...

عزیزم به منم دکتر گفته بود میتونی زودتر شروع کنی به پرولوتون اما من گفتم تا ۱۲ هفته میزنم، چند تا پروژستروننم مونده بود میخواستم بعد ۱۲ هفته اونا رو هم بزنم دیگه طاقت نیاوردم و همسرمم گیر داد دیگه پرولوتونارو میزنم........

عزیزم پرولوتونام تاثیرشون مثل پروژسترونه نگران نباش.......

فقط بعد تزریق به کوچولو صبر کن بعد درش بیار که پس نده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم انصافا منطقی نیست این همه سختی برا بچه دوم بکشی........ نمیگم کسایی که برا بچه دوم اقدام م ...

ممنونم آناجون حق باشماست متاسفانه من نقد ول کردم افتادم دنبال نسیه الان واقعان به این نتیجه رسیدم که خدانمی خواداگه می خواست مایی که مشکل نداشتیم چراباید الان به این مشکل بربخوریم اونم ازنوع بدون درمانش واینکه اگه میخواست تواین دوتاانتقال میتونست بهمون بده دیگه می خوام بی خیال بشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه حالت تهوع زنگ زدم مطب رو روزه بالا می یام. منشی گفت قرص دمیترون بگیر بخور. شما ها مصرف کردین؟ گفت اوغ زدن خوب نیست نزار دلت تکون بخوره

نباید ویتامین ب می داد؟

بچه ها من چهارشنبه رفتم سونو ، 11 پریودم می شدم ... اگه یادتون باشه نگران بودم چون فقط روزی 20 واحد ...

عزیزم شکر که خوب جواب داده........

دیگه ایشالله داری مامان میشی.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

عزیزم به منم دکتر گفته بود میتونی زودتر شروع کنی به پرولوتون اما من گفتم تا ۱۲ هفته میزنم، چند تا پر ...

يه دنيا تشكر از راهنماييت منو شما شرايطمون شبيه هست مرسي كه راهنماييم ميكني😘😘😘

ممنونم آناجون حق باشماست متاسفانه من نقد ول کردم افتادم دنبال نسیه الان واقعان به این نتیجه رسیدم که ...

عزيزم نه اينكه خدا نميخاد فعلا شرايط بدنت و قسمتت اينطور شده ولي غصه نخور لذت اون گل بهشتيتو ببر😘😘😘

من واسه حالت تهوع زنگ زدم مطب رو روزه بالا می یام. منشی گفت قرص دمیترون بگیر بخور. شما ها مصرف کردین ...

عزیزم منم حالم تا ماه چهار خیلی بد بود هفته ای چند مرتبه بالا می آوردم،مخصوصا وقتی آش میخوردم،عوق زدن که کار هر روزم بود،اتفاقا مامانم میگفت زیر دلتو بگیر خطرناکه ولی من اونقدر بی اعصاب میشدم که گوش نمیدادم،قرص دمیترونم حدود یه ماه و نیم دو ماه خوردم،تو رویان که دکترا فرق میکنن یکیشون واسم نوشت بعد از یه ماه یکی دیگشون گفت نخور دمیترونو که هورمونیه،ولی من بازم ادامه دادم به نظرم بیشتر خاصیت روانی داشت وگرنه کلا قرص ضعیف و بیخودیه

آناجان دكتر به من اجازه مصرف شياف رو يك هفته است داده ولي من همچنان امپول ميزنم كفتم تا ١٢هفته بزنم ...

سلام به همه دوستان ، مينو جون آمپولت كم كم كمتر ميشه من از هفته ١٢ تا ١٧ يك روز در ميون ميزدم و الان هم دو هفته هست هفته اي ٢ تا ميزنم ، از اول هم روزي يه دونه آمپول ميزدم .