2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ببخش بازم سوال می‌کنم‌ شب قبل انتقال نزدیکی داشتی ؟

خواهش میکنم گلم امیدوارم بتونم کمکت کنم .من سه روز قبل از انتقال نزدیکی نداشتم عزیزم 

البته من نمیدونم مهمه یا نه ؟؟؟اونم باز از دکترت بپرس

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخش بازم سوال می‌کنم‌ شب قبل انتقال نزدیکی داشتی ؟

میکروی اول به من گفتن شب قبل انتقال نزدیکی داشته باش برای خونرسانی خوبه. اما انتقال دوم، دکتر تاکید کرد که از یک ماه قبل نزدیکی نداشته باشیم. چون مستعد عفونت بودم. بنظرم نداشته باشی بهتره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من از این لکه بینی‌م به شدت کلافه شدم یه هفته اس که آسپرینو قطع کردم یه دونه شیافم اضافه کردم ...

من از دکترم پرسیدم میگه وقتی هماتوم نداری و جای جنین خوبه و هیچ مشکلی نداره و ضربان قلب منظمه نمیتونیم دلیلشو پیدا کنیم 

به منم گفت مقعدی بذارم روزی سه تا استراحتم کنم نگران نباش ماشالا جون بچه هامون و سپردم بخدا اصلا هم نگران نیستم چون میدونم جاش خوبه فقط دارن ما مامانارو سکته میدن😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خانم های مثبت شده توروخدا جواب بدین قبل انتقال شبش نزدیگی داشتید یا نه ؟

مرکز ما تاکید می کنه از موقعی که داروهای انتقال شروع میشه نزدیکی نداشته باشید.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستان عزیزم...تورو خدا بگین اونایی که مثبت شدن بعد تزریق امپول پروژسترون چیکار میکردین من سه روز می ...

من کیسه آب گرم میزاشتم خوب بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم شاید رحم داره جا با میکنه عزیزم ان شالله که خیره .

ممنون عزیزم جواب دادی انشاالله که همینجوریه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان عزیزم...تورو خدا بگین اونایی که مثبت شدن بعد تزریق امپول پروژسترون چیکار میکردین من سه روز می ...

عزیزم منم فقط امپول دارم روزی دوتا تو یه سرنگ میزنم همینجوری میشم با حوله گرم میزارم یکم بهتره ولی درکل روغنیه امپول جون به جونش کنی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم منم فقط امپول دارم روزی دوتا تو یه سرنگ میزنم همینجوری میشم با حوله گرم میزارم یکم بهتره ولی د ...

والا من تازه شروع کردم...خیلی درد داره نمیتونم رو زمین بشینم...شنبه انتقال دارم.