2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا از دهنت بشنوه والله خودمم خیلی بهش اعتقادد دارم ولی دوستان گفتن تو شک افتادم

انشالله که درسته شما نا امید نشو و با گل پسرا ذوق کن این چند روز انشالله که مثبتی. انرژی مثبت خیلی مهمه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببخشید خانما من اندومترم ضخیمه روز ۳ پریودی ۹ روز ۱۱ ۱۵ دکتر میگه خیلی خیلی ضخیمه کسی اینجور بوده؟در ...

عزیزم چیزی نیست کورتاژ میکنن میاد پایین ، پریودیت چند وقته کم نشده چجوری شرایط مشابها شما رو من داشتم پروژسترون خوردم خوب شد  دکترت کیه بعصی دکترا ادم میارسونن به منم گفتن نمونه بردلری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شنبه ۲۷ انتقال دادم ولی ۳۰ ام وامشب امپول زدم بیبی دیگه نمیتونم بزنم دوتا هم انتقال دادم

بسلامتی 

خواهر من که رو بی بی قسم میخوره ما بهش میگیم متخصص

میگه امکان خطا نداره بی بی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بسلامتی  خواهر من که رو بی بی قسم میخوره ما بهش میگیم متخصص میگه امکان خطا نداره بی بی

والله خودمم خیلی بهش اعتقاد دارم ولی این بارو تو بهتم خدا کنه درست باشه چون دیدم بتای ۲۵ رو هم روشن میکنه 

مرسی عزیزم خدا کنه نمیدونم خودمم کیگم اگه کاذب بود انققدر زود روشن نمیشد کااااش این امپولو نداشتم ال ...

واقعا سخته 

علائم نداری؟؟

من از روز اول انتقال درد پری داشتم تا همین الان 

آدم گرمایی بودم تنم همیشه داغ بود 

بعد انتقال پاهام یخه یخه

والله خودمم خیلی بهش اعتقاد دارم ولی این بارو تو بهتم خدا کنه درست باشه چون دیدم بتای ۲۵ رو هم روشن ...

نگرانی بخودت راه نده 

مثبتی همین و فک کن

واقعا سخته  علائم نداری؟؟ من از روز اول انتقال درد پری داشتم تا همین الان  آدم گرمایی ب ...

وایی منم دقیقا انگار علایم منو میگی درد پریودی پاهام انقدر یخ میشه بعضی وقتا جورابم میپوشم همونه ولی بعضی وقتام حالت عادیرو داره ولی روزی سه چهار بار اونجوری میشم

عزیزم چیزی نیست کورتاژ میکنن میاد پایین ، پریودیت چند وقته کم نشده چجوری شرایط مشابها شما رو من داشت ...

کورتاژ چه جوریع؟خطرناکه؟اره کم شده دوتا پریودی کلا۴ روز پریود میشم دیروز تخمک کشی شدم بعدش بهم قرص مدروکسی پروژوستون داد گفت روزی ۲ بخور پریود شدی بیا این قرص برای چیه میدونی؟دکتر من گفت قبل انتقال هیسترکوپی باید انجام بدی اندومتر خراش بدم بدم نمونه برداری دور از جون میگم سرطان نباشه

کورتاژ چه جوریع؟خطرناکه؟اره کم شده دوتا پریودی کلا۴ روز پریود میشم دیروز تخمک کشی شدم بعدش بهم قرص م ...

هیچی نیست از منم گرفتن من اون مشکلو نداشتم کلا روالشون اینههیسترپم پولیپی چیزی داشته باشی بر میدارن خراشم که میگن قبل انتقال به لانه گزینی کمک میکنه با بیهوشیه بعدش من دوازده روز لکه بینی داشتمو بعدش پریود شدم

وایی منم دقیقا انگار علایم منو میگی درد پریودی پاهام انقدر یخ میشه بعضی وقتا جورابم میپوشم همونه ولی ...

اره منم گاهی وقتا حالت عادی دارم😂😂😂بازم میگم مثبتی😍😍

اره عزیزم هردو خلفی هستن،،دکترم گفت تا ۲۲ هفته وقت داری که حرکتشونو حس کنی استرس نداشته باش

اره عزيزم نگران نباش نداجون تازه ٢٤ هفته متوجه تكون ني نيش شد. چندروز ديگه حس ميكني😘

خداياشكرت....❤️