2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
انشالله،حاجت روا بشی مرسی برا دعای قشنگت

قربونت عزیزم انشاالله هممون حاجت روا بشیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای جانم عزیزم خداروشکر گلم، ایشاالله سالم باشین جفتتون 💋💋💋💋🤲🤲

مرسی عزیزدلم چی شد ازمایشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم الهی قسمت خودت

سارای عزیزم توی این ناراحتی خودم از ته قلبم برات خوشحال شدم..انشالله که ۱۲۰ سال برات بتپه قلب قشنگش

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نمیدونم بی دلیل یهو خونریزی کردم ولی جنین سرجاش بودخداروشکر

خب خداروشکر شاید هماتومه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به به به.تبریک میگم.حستوخریدارم.قسمت همه منتظرا.هزارسال ه بشه این قلب زندگیتون

مرسی عزیزدلم الهی قسمت همه منتظرا

راستی دکتر برا من از روز ۲۰پریودب  استردیول نوشته بود سه شنبه تموم شده و من اگه فردا پریود بشم شنبه میرم پیش دکتر برم خودم بگیرم این دوروزم بخورم ؟؟؟ یه ورق ده تایی نوشته بود

امسال میکوبم 
ای جاننم مبارکه خداروشکر عزیزم انشااالله به سلامتی قلبش 120 سال بتپه برای منم دعا کن روز 6 انتقالم

مرسی عزیزدلم 

الهی مثبتی

سارای عزیزم توی این ناراحتی خودم از ته قلبم برات خوشحال شدم..انشالله که ۱۲۰ سال برات بتپه قلب قشنگش

مرسی عزیز دلم 

الهی بزودی خبر بارداریتو بدی

خانما من روزتخمک گذاریم دقیقا اقدام دشاتم ۴بارروهم رفته ۳روز بعدشم کروناگرفتم و خوب شدم وموعد پری من ...

عزیزم خب اگر دوماه پس سر هم پریودی نشدی و علائم حاملگی نداری و تستت منفی بوده سعی کن اولین فرصت آزمایش بدی و از باردار بودن یا نبودنت مطمعن شی

و این چیزی میس که اینجا دوستان بتونن راه حلی بهت بدن

به نظرم باید بررسی شی یا سونو شی که چرا شمایی که منظم بودی دوماه پشت هم پریود نشدی و باردارم نیستی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سارا جون مبارکت باشه عزیز دلم، ببوس اون فسقلی رو🥰🥰🥰 @سارادلارام    

مرسی عزیزدلم الهی قسمت خودت

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نگار تو رو خدا بیا بگو اشک شوقه   قلبم اومد تو دهنم. تو رو خدا بیا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱