2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم منم کم کاری تیرویید دارم چند ساله تیروییدم با دوز مشخص لووتیروکسین عددش  بین ۱ تا۲ ...

خیلی ممنونم از توضیحاتت. پس متوجه شدم دوز دارو خیلی حساسه و شوخی بردار نیست. امروز ساعت شش باید از دکتر غدد وقت بگیرم ، کارش خیلی خوبه. ولی تا وقتی نتونستم ازش وقت بگیرم ، دکتری که معرفی کردی برام گزینه خوبیه.

بازم مرسی❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
😔😔😔😔😭😭😭😭 الان اومدم حالتو بپرسم عزیزم بهتری؟!  ویهان جان علائمی داری امروز؟!  ح ...

سلام عزیزم

قربونت برم نه هیچی هیچی..سر و مر و گنده

حتی از روزای قبلمم عادی ترم متاسفانه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا این همه گریه و زاری آخه!!! من بودم میرفتم جای معتبر تکرار میکردم آزمایش رو لووتیروکسین ر ...

آزمایشگاهی که رفتم معتبره. همیشه اونجا آزمایش میدم.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه گلم پنجشنبه میرم ولی بی بی دروغ نمیگه روز ۱۰ منفی بود کلا

چرا انقد عجله

توکل به خدا

الهی که یک معجزه شیریــــن برات اتفاق بیفته و همه مون برات از تــه دل ذوق کنیـــمـ

سلام عزیزم قربونت برم نه هیچی هیچی..سر و مر و گنده حتی از روزای قبلمم عادی ترم متاسفانه

عزیزم بی علامتها بیشتر مثبت شدن 

من هر جا خوندم اینجوری بوده... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
وای باران جونم😭😭😭😭 بمیرم برات عزیزم انشالله خدا بهترینا برات رقم بزنه و طبیعی یه نی نی ناز ...

سلامت باشی ویهان جون. با تمام امیدی که به خدا داشتم باز هم مصلحت ندید😔

واقعا نمیدونم مصلحت خدا چیه که این همه سنگ جلو پامه

توروخدا کمککک من میگرنم عود کرده  چه قرصی میتونم بخورم از دیشب حالم بده دارم میمیرم از درد تما ...

مــن میگرنم شدید شده بود روز اول بعد انتقــال

بعد کیسه ژل رو می ذاشتم فریزر یه لایه پارچه روش میذاشتمـ ، زیر گردنم و سرم که درد می گرد میذاشتمــ و سعی می کردم بخوابمــ

ماساژ سر و گردن همــ انجام دادم و نور رو کمــ کردم و فقط استراحت کردم 

کل روز تحمل کردم اما خداروشکر به مرحله حملــه های شدید و قفل کردن عضلاتــم نرسید

صبح بهتر شدمــ

به نظرم اگه بتونی مسکن نخوری بهتــــره 

مــن میگرنم شدید شده بود روز اول بعد انتقــال بعد کیسه ژل رو می ذاشتم فریزر یه لایه پارچه روش میذاش ...

مرسی از توضیحت گلم ن اصلا نمی‌خورم مسکن 

ولی کل صورتم درگیر شده تا فکم قفل شده... 😖😖😖😖

الان میرم انجامش میدم سعی میکنم بخابم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی از توضیحت گلم ن اصلا نمی‌خورم مسکن  ولی کل صورتم درگیر شده تا فکم قفل شده... 😖😖😖😖 ال ...

درکت می کنــم درد بدیــه

من از هفت سالگی درگیــرشم

ولی نور موبایــل و کامپیوتــر تشدیدش میکنــه

امیدوارم بهتــر بشی

خوب چی شددددد؟؟؟ الان بارداره ؟؟؟ چی کار کرد ؟؟؟

اون پرولاکتین تیرویدش کنترل کرد قبلشن اوابوست و این چیزا زیاد خورد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آهان یعنی چهار روز در هفته مصرف میکنید؟ ممنون گلم

آره عزيزم، خواهش ميكنم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️