2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
خیلی سختههههه من که تا صب نخوابیدم فقط گریه کردم دلم برا همسرم خیلی سوخت  انشاالله شما خوشحالم ...

میفهممت عزیزم

بارها تجربه کردم

سر iui و اینداکشن و ...

الهی ک دیر لانه گزینی کرده باشه یا بیبی خراب باشه

برات دعا میکنم زیاددد

نشدم فدای یک تار موت

هنوز فرصت داری 

آخه من دوبار مثبت شد بیبی چکم با دل خجسته رفتم آزمایشگاه و وقتی بتای 2 رو بهم نشون دادن انگار بچه مر ...

من بعد انتقالام همیشه درست بوده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه شنبه س دیگه امیدی ندارم میخوام فردا برم پاشم خونه زندگیمو درست کنم

ان شاالله باردار باشی حالا تا سه شنبه صبر کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی سختههههه من که تا صب نخوابیدم فقط گریه کردم دلم برا همسرم خیلی سوخت  انشاالله شما خوشحالم ...

عزیز دلم میدونم الان چ حالی داری..هممون این حال رو تجربه کردیم..بازم از رحمت خدا ناامید نشووو..فردا برو آزمایش..الهی ب حق فاطمه زهرا با ی بتای عالیییی میای و دل هممون رو شااااد میکنی..متنفررررمممم از بی بی چککک😟من ایندفه اصلا بی بی چک نخریدم😓میدونم میخوره تو دوقم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیز دلم میدونم الان چ حالی داری..هممون این حال رو تجربه کردیم..بازم از رحمت خدا ناامید نشووو..فردا ...

سعی میکنم کنار بیام فردا از میدم نشد دوماه دیگه دوباره سیکلمو شروع میکنم 

انشاالله این بار مثبتین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سعی میکنم کنار بیام فردا از میدم نشد دوماه دیگه دوباره سیکلمو شروع میکنم  انشاالله این بار مثب ...

عزیزمی..احسنت ب این روحیه🤗..انشالله ک فردا سورپرایزمون میکنیییی❤❤مرسی مهربونمممم..امید ب خدااا 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم امیدوارم فایزر وارد کشورمون بشه و همه بتونن دسترسی به یک واکسن خوب داشته باشن منم هر دو دوز وا ...

پناه بر خدا.بسلامتی عزیزم خداروشکر

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان .من امروز بی بی زدم .... باز هم خدا نخواست 

از ما که گذشت ولی انشالله که هیچ زن و مردی عمرشون در حسرت داشتن بچه سپری نشه😔😔😔😭😭😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان .من امروز بی بی زدم .... باز هم خدا نخواست  از ما که گذشت ولی انشالله که هیچ زن و ...

الهی آمین ایشالا شما هم بزودی برات معجزه میشه فقط نا امید نشو

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام دوستان .من امروز بی بی زدم .... باز هم خدا نخواست  از ما که گذشت ولی انشالله که هیچ زن و ...

وای چرا اخه؟ انشالله ازمایشت مثبت میشه گلم

نتقال چندمت بود؟چندتا جنین چند روزه انتقال دادی؟

به خدا خیلی ناراحت شدم

انشالله که خواسته خدا با ارزوی دلت  یکی باشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩