2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان شبتون بخیر من امروز رفتم سونو ان تی، دکتر گفت طول سرویکس 29 هست و کمه، گفت هر هفته باید ...

سلام فداتشم هفته ي چندمي؟ بنظرم اگر زير ١٦ هفته هستي ريسك نكن و سركلاژ كن حداقل اينجوري خيالت راحته براي من ٣٥ بود دكتر بخاطر دوقلويي سركلاژم كرد الان ٤٣ هستش البته مدام استراحتم تقريبا. بازم با دكترت مشورت كن حتما

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مسیرتون دور نیست گلم راحت میتونی بری و بیای .اگر میتونی خانوادت رو در جریان نزار اینجور خیلی راحت ...

آره نزدیکه . میتونم نگم . اگه خودم‌نگم امکان نداره متوجه بشن . واقعا اگه برم نمیگم .‌مرسی از راهنماییت عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 
من اولش که یه امپول و یه شیاف بود بعدش بخاطر خونریزی شدید شدم سه تا شیاف دوتا امپول دوتا دوفاستون

ممنون عزیزم که جواب دادی، پس میشه همه مدلش  رو هم با هم استفاده کرد.

والا اینجا اونقدر با احتیاط دارو میدند و مدام تکرار میکنند با هم استفاده نشه که آدم میترسه استفاده کنه. تازه شیاف و کپسول پروژسترونی که دادند ۲۰۰ میلی گرم هست،  فکر کنم واسه  شما ۴۰۰ باشه. آمپول هم ۲۵ میلی گرم هست یعنی پایین ترین دوز ممکن!  حالا من توی تمام آزمایشاتم پروژسترونم خیلی کمه، روز ۵ سیکل پروژسترون ۲ بود.🤦‍♀️

سلام فداتشم هفته ي چندمي؟ بنظرم اگر زير ١٦ هفته هستي ريسك نكن و سركلاژ كن حداقل اينجوري خيالت راحته ...

12 هفته و 6 روزم، یعنی با استراحت بالا نمیره؟ فردا میخام برم دکتر خودم ببینم نظرش چیه، باورت میشه انقدر رفتم تو فکر این، که یادم رفت بپرسم تاریخ زایمانم کی هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فعلا به هيچ توافقي نرسيديم سخت ترين مرحله انتخاب اسمه ماهم ماشالله همه نوع اسم اطرافمون داريم😂فعلا ...

انشالله که بسلامتی به دنیا بیان و صد ساله شن . رادمهر قشنگه مبارکش باشه . ولی به نظرات دیگران‌توجه نکن . چیزیو بزارین که خودتون از ته دل دوست دارین 

12 هفته و 6 روزم، یعنی با استراحت بالا نمیره؟ فردا میخام برم دکتر خودم ببینم نظرش چیه، باورت میشه ان ...

بهترين موقع براي سركلاژه ولي بازم نظر دكترت مهمه گلي 

٢٧ بهمن ٣٨ هفته ميشي تاريخ سزارينت ميشه 

١١ اسفند ٤٠ هفته ميشي كه تاريخ طبيعي

خداياشكرت....❤️ 
انشالله که بسلامتی به دنیا بیان و صد ساله شن . رادمهر قشنگه مبارکش باشه . ولی به نظرات دیگران‌توجه ن ...

زنده باشي فقط سروقت و صحيح و سالم به دنيا بيان بقيش حل شدنيه

عزيزم اگر ميخواي با ارامش كارات پيش بره هيچكسو در جريان نذار اينجوري خيلي خيلي بهتره. منتظر كروناهم نباش حالا حالاها مهمونمونه

خداياشكرت....❤️ 
بهترين موقع براي سركلاژه ولي بازم نظر دكترت مهمه گلي  ٢٧ بهمن ٣٨ هفته ميشي تاريخ سزارينت ...

ممنون عزیزم، سزارین رو حتما هفته 38 انجام میدن؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
زنده باشي فقط سروقت و صحيح و سالم به دنيا بيان بقيش حل شدنيه عزيزم اگر ميخواي با ارامش كارات پيش ...

انشالله عزیزم 

چیکا جون شاید به نظرت مسخره بیاد ولی وقتی میخوام یه کار خیلی مهم رو انجام بدم و راجع بهش میرم حرف میزنم اینقدر دو دلم میکنن که سرد میشم . آره باید به کسی چیزی نگم و شروع کنم . بهمن رفتم اگه ادامه داده بودم الان باردار بودم ولی بازم شکر 

چه خوووب .انشالله که جفتمون مثبت میشیم عزیزم🥰🥰 من ۲۷ انتقال دادم ولی انگار تاریخ آز رو برام دیر ز ...

الهیییییی آمیییییین یا رب العالمین 

الهیییییی ب حق همین ماه عزیز خدا دلمون رو شااااد کنه 🤗🤗😍😍من ۳۰انتقال دادم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خدارو شکر عزیزم . الحمدلله . من بهمن رفتم شروع کنیم متاسفانه خواهرام گفتن کرونا شدید شده و فعلا این ...

هر چه قدر زودتر بری بهتره این کرونا معلوم نیست کی بره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷