2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
واقعا خداروشکر آره حتما اسم منم بنویس داخل لیستت گلم

چشم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اسمم معصومه هست خوشحال میشم بخونی برای منم

نوشتم عزیزم الهی بزودی مادر شی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جان تبریککککک عزیزم 😀😀😀🤩🤩🤩گلمممم منم بزار تو لیستت تازگیا انتقال دادم.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
عزیزم چیا رو بررسی کردن؟  ایمنی؟  انعقادی؟  کاریوتایپ؟  دی ای آی اسپرم؟  ...

سلام عزیزم نمی دونم یه سری آزمایش هست سر در نمیارم دکترم هم چیزی نگفت نمی دونم چه جوری میتونم عکسش رو برات بفرستم

سلام عزیزم آمپولی برای پیشگیری از آزاد شدن نداشتم فقط گنال اف زدم 300 واحد حالا مهر ماه که برم پیشش ...

یعنی چی نداشتی؟ 

پانکچر شدی یعنی؟ 

هایپر شدی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زینبی جون من بار ۵ انتقال دادم، دو بار دونر گرفتم، دیگه جنین هم ندارم، امروز ۱۳ انتقال جنین سه روزه ...

عزیزم انشالله که بی بی منفی کاذب بوده عزیزم..... 

تو این ۵ انتقال چیکارا کردی؟ 

چیا و بررسی کردن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کسی در مورد تست سلامت جنین اطلاعی داره بهم بگه 

عزیزم جنینا فکر کنم بلاست باید باشن..... 

یه سلول ازش میگیرن اونو بررسی میکنن و بر اساس اون میگن سالمه یا نه..... 

سلام دوستان عزیزم  فردا انتقال دارم برام دعا کنید سوالی داشتم اینکه در حد دو حبه سیر در غذا م ...

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله انتقالات عالی خواهد بود..... 

سیر رو از چه نظر پرسیدی؟ 

چرا بد باشه؟