2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046545 بازدید | 684524 پست
بله عزیزم اصلا بیشتر آی یو آی بیشتر برا تحریک تخمدان انجام میدن....... معمولا اسپرم مشکل نداره یا خ ...

یعنی مرداگه فقط تعدادکم باشه میشه?خودمم تخمک گذاری داشته باشم بازم امپول میزنن??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام به تک تک دوستان عزیزم

ببخشید این روزهااا خیلی حال خوبی ندارم ...

دیگه خسته شدم بس که تمام زندگیم تحت تاثیر این قسمت از بدنم قرار گرفته...خدایااااا من دلم میخواد از زندگیم لذت ببرم اول جوونی عجب راهی رو پیش روم قرار دادی....دیگه از همسرم خجالت میکشم...خب منم دلم میخواد از زندگیم لدت ببرم..چراااا باید گرفتار بشم

دوستان من از وقتی پریودم تمام شد  ترشح دارم اما خیلی زیاد نیست گفتم حتما مشکلی نیست شاید بخاطره ای وی اف کمی تعادل هورمونی بهم ریخته..اما چند روزه وفتی چک میکنم بعد دستشویی که پاک میکنم کمی قهوه ای خیلی کم..ببخشید تو رو خدا واضح میگم..دیروزم بعد رابطه خشک کردم کمی ترشح قهوه ای روشن داشتم..دیگه با ناراحتی خوابیدم..الان یهو بیدار شدم کمی سوزش مثه احساس زخم دارم.دیگه خوابم نبرد از فکر و خیال گفتم بیام اینجا بلکه حداقل دلم اروم بشه.میشه خواهش کنم اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه...دکترمم نیست حالا نمیدونم چه کنم..میگم نکنه بخاطره کیست باشه اما بعد اون همه جراحی والااا زشته دیگه هنوزم نگران کیست باشم

البته یکشنبه با دکتر پادمهر نوبت دارم نمیدونم صب کنم تا اون وقت دیر نشه..

شب همگی خوش😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان یادم رفت بگم کمی هم زیر دلم درد میکنه و تخمدان چپم که قبلا هم تخمدانم درد میکرد انگار یه نقطه درد میکنه روز 21 سیکل پریود

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
اها..پس بدردمانمیخوره...خداشکرت ولی ب یکی مث مادراهورابچه میدی ک ولش کنه ب امون خداپیش ی اشغال ک این ...

منم دیروز از همسرم شنیدم........

خیلی وحشتناکه.......

خدایا خودت بچه های معصوم رو حفظ کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی مرداگه فقط تعدادکم باشه میشه?خودمم تخمک گذاری داشته باشم بازم امپول میزنن??

عزیزم برا تغداد کم قابل قبولتره اما آمپول حتما داری عزیزم.......

حالا شاید نسبت به شرایطت کم باشه اما به هر حال داری وگرنه خوب دیگه طبیعی اقدام میکنی.....

عزیزم به هر حال وقتی یه هزینه برا آی یو آی میدی برا اینمه شانس نتیجه گرفتن بالا بره لااقل دو سه تا تخمک بالغ باید داشته باشی که وقتی اسپرم شسته شد و وارد رحمت شد شانس نتیجه گرفتن بره بالا.......

خوب با یه تخمک شانس خیلی پایینه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

البته شاید بشه با داروی غیر تزریقی هم برات اینکارو انجام داد.......

اما یادمه با کلومفین، لتروزول و امثالهم تخمکا دو تا بیشتر نمیشدن......

برا من که اینطوری بود......

باز باید ببینی برنامه دکترت واست چیه اما بهترین حالتش همون آمپولهای تحریک تخمدان با دوز پایینه.....

سلام به تک تک دوستان عزیزم ببخشید این روزهااا خیلی حال خوبی ندارم ... دیگه خسته شدم بس که تمام ...

آتریسا جون عزیزم احتمالا مال تغییرات هورمونیه و احتمالا اخیرا دیفیرلین یا مشابهاتشو داشتی درسته؟

اگه داشتی که احتمالا خشکی واژن داری.......

عزیزم فعلا فکرتو درگیر نکن.......

ضمنا مگه شماره خانوم دکترو نداری؟

از طریق تل گرام براش توضیح بده حتما جوابتو میده.......

نگرانم نباش.......

من یادمه اون موقع که ویزان داشتم گفته بود اگه لک بینی داشتی طبیعیه......

انتقال پنجمم بود کار خاصی نکردم، یعنی شرایط عین همون زمانهایی بود که منفی میشدم سه روز استراحت نسب ...

123خاتون

خیلی خیلی بهت تبریک می گم   

باورت می شه اشک تو چشمام جمع می شه از شادی

ایشالا بارداریت گوارای وجودت باشه بعد ازاین همه سختی 

می شه بگی هر 5 دفعه زیر نظر یه دکتر بودی؟

دوستای گلم من به لطف خدا ازمایش اولم مثبت شد دعا کنید که بتام بالاتر بره و همه چیز خوب پیش بره، جوا ...

خاتون جان یک دنیا تبریک...

انشالله خدا درپناه خودش حفظش کنه و به موقع سالم و سلامت بیاد تو بغلت...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم شکر که بهتری........ برا سرددات کمپرس یخ روی پس گردن و پیشونی و شقیقه هارو یه امتحانی بکن برا ...

ممنون انا جون 😘راستش اینکارو هم انجام دادم ولی اصلا جواب نداد متاسفانه بازم ممنونم از رهنماییهای خوبت عزیزم🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
دوستای گلم من به لطف خدا ازمایش اولم مثبت شد دعا کنید که بتام بالاتر بره و همه چیز خوب پیش بره، جوا ...

خیلی بهت تبریک میگم خاتون جون.انشالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی

سلام ماری جان...وای چه خوبه که لطف میکنید و به ما سر میزنید خیلی خیلی خوشحالم که خبرهای خوب میشنوم ا ...

سلام اتریسا جان بخدا همیشه به یادتون هستم اما خب انشالله همتون باردار میشید و‌میبینید که دیگه مثل قبل نمیتونی باشی کلا بارداری هم پروسه خودشو داره که فقط به انتهای شیرینش میشه فکر کرد و روزای سختشو تحمل کرد ممنونم از لطفت عزیزم و دعای قشنگت منم با تمام وجودم از خدای مهربان برات فرزندانی زیبا و سالم وصالح ارزو میکنم و بقیه منتظرا انشالله این روزای تلخ هم تموم میشه عزیزم و روزای خوب میرسه فقط سعی کنید به خودتون سخت نگیرید و بدونید و‌ایمان داشته باشید نوبت شماهم میرسه که لذت بارداری و مادری و ببرید منتظر خبرای خوبت هستم عزیزم❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘

سلام ماري جوووون خيلي به يادتم، ممنون از دعاي قشنگت. اميدوارم روزهاي باقيمانده بارداري رو خيلي راح ...

سلام عزیزم منم خیلی به یادتونم ❤️❤️منتظر خبرای خوبت هستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم منم خیلی به یادتونم ❤️❤️منتظر خبرای خوبت هستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم ماري جون

امروز صبح گفته بودم يكي بياد امپولم رو بزنه زودتر از موقع رسيد ماهم خواب بوديم گيج و ويج رفتم در رو باز كردم يادم رفته بود قبلش دزدگير رو از كار بندازم وقتي در رو باز كردم آژير زد منم هول شدم و دويدم ريموت رو بيارم بعدش يه كم ترشحم زياد شد. خيلي حالم گرفته شد گفتم اومدم يه كاري كنم خانمه بياد امپولم رو بزنه كمتر احرك داشته باشم ولي اينجوري شد.🙁