2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماه مامان ماری عزیزمون، الهی شکر که رو به بهبودی هستی، ایشالله هر چه زودتر سختیای باردار ...

فدات مهربونم انشالله شماها بارداری خوبی داشته باشید و هیچ وقت ویار نداشته باشید 😘❤️❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام ماری جان...وای چه خوبه که لطف میکنید و به ما سر میزنید خیلی خیلی خوشحالم که خبرهای خوب میشنوم ا ...

قربونت برم افسون جونم لطف داری گلم بیصبراپه منتظر خبرای خوب ازت هستم 😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
دوستای گلم من به لطف خدا ازمایش اولم مثبت شد دعا کنید که بتام بالاتر بره و همه چیز خوب پیش بره، جوا ...

مبارک باشه عزیزم........

گوارای وجودت........

ایشاللع به سلامتی بغلش کنی و شاهد موفقیت و خوشبختیش باشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان مامی جون انشالله که فرشته هات مهمون نه ماهه هستن و بعدش در اغوش بگیری و لذتشو بب ...

عزیزم شکر که بهتری........

برا سرددات کمپرس یخ روی پس گردن و پیشونی و شقیقه هارو یه امتحانی بکن برا من جواب میداد و یکم آرومم میکرد و دیگه استانینوفن نمیخوردم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ماري جوووون خيلي به يادتم، ممنون از دعاي قشنگت. اميدوارم روزهاي باقيمانده بارداري رو خيلي راح ...

مامي جون مبارك باشه خانمي ني ني هات رو آوردي خونه ، ان شا الله كه ٩ ماه مهمون دلت و يك عمر مهمون خونتون بشن عزيزم . 😘😘😘

بله عزیزم اصلا بیشتر آی یو آی بیشتر برا تحریک تخمدان انجام میدن....... معمولا اسپرم مشکل نداره یا خ ...

اها..پس بدردمانمیخوره...خداشکرت ولی ب یکی مث مادراهورابچه میدی ک ولش کنه ب امون خداپیش ی اشغال ک اینجوری جون بده...چن روزه خ حالم بده بخاطراهورا...بمیرم براش

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻