2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

سلام و صبح بخیر.چقد دلم تنگ شده برا بچه ها😭😭😭😭امیدوارم همتون خوب باشین دوستای گلم.اومدم ببینم کیا هستن دیدم فقط زینبی بابا هست انشالله همتون خوب و سلامت باشین در کنار خانواده انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه بزودی🥰🥰🥰

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
راستی برای شما هم روزی یه دونه پروژسترون نوشتن ؟

آمپول بهت داده یا شیاف؟

من روزی یدونه شیاف

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا هماتومته نگران نباش منم سری پیش که خونریزی کردم از پله استفاده کرده بودم

سلام عزیزم همون دیشب که رفتم دستشویی خون اومد بعدش شیاف گذاشتم الان که رفتم دیگه خون نبود شاید در حد یه لکه،،بنظرت لازمه برم سونو بدم؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شاالله حتما مثبت میشی 🤲🤲

مرسی عزیزم .انشالله همه اونایی که انتقال دادیم مثبت بشیم و از این چشم انتظاری دربیایم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آمپول بهت داده یا شیاف؟ من روزی یدونه شیاف

من روزی یه دونه آمپول دارم 

حس میکنم خیلی کمه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم قرص xovit  هم همسرتون مصرف کردن؟ همسر من ۳ ماه مصرف کردن دی اف آیشون خداروشکر از ۲۱ شد ۱ ...

نه این قرص رو تو این دوره نداشتند. دوره های قبل رو یادم نیست. بمیرم از بس بهش قرص و آمپول دادن هم چاق شد هم شکم آورد. 

سلام دوستان چند روز بعد قطع دوفاستون پریود میشیم من ده تا روزی یکی میخورم

حداکثر تا ده روز بعد از قطع دوفاستون باید پریود بشی

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم قرص xovit  هم همسرتون مصرف کردن؟ همسر من ۳ ماه مصرف کردن دی اف آیشون خداروشکر از ۲۱ شد ۱ ...

چه خوب

بچه ها من شنیدم بجز قرص تقویتی و رژیم، تخلیه ۴۸ ساعته اسپرم، خیلی برای پایین آوردن dfi، موثره👌

@مارگریت1400    

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود