2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام بچه ها ی دوست دارم شوهرش بداخلاق و معتاده دست بزن هم داره ولی نتونسته تو تمام این سالا جدا بشه ...

ای خداااا چه ناراحت کننده

به دوستت بگو نگران نباشه 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم
شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی انشالله پس تقریبا با همیم ولی من بهم ال دی نداد دوفاستون از ۱۵پری بخورم 

اای جااان.   . ان شاالله برا هر دومون موفقیت آمیز باشه و تهش با شادی همراه بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ یه راهنمایی میخواستم . پسرم ۵ روزه زمان بیداری امکان نداره شیر بخ ...

عزیزم خدا گل پسرتو حفظ کنه،احتمال زیاد رفلاکس پنهان داره یا گوشش عفونت کرده،اگه تهران هستی ببرش پیش دکتر بهروز مقدادی کارش عالیه

ووووای عزیزم خیییلی بهم کمک کردی حتما حتما همین کارو میکنم بلکه این وسواس فکری که هی کارامو تکرار می ...

قربوووونت برم  . شرمنده کردی گلم    قطعا میتونی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام من ۸ روزه از انتقالم میگذره، نباید هیچ علائمی داشته باشم?اصلا خبری نیست،دلهره دارم .

عزیرم نگران نباش همه بارداری ها با علامت نیستن

حتما شنیدید خیلیا تا ماه 3،4 متوجه بارداریشون نشدن و از بالا اومدن شکمشون فهمیدن باردارن،چون علامتی نداشتند که شک کنند،

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به منم ال دی داده بود تموم کردم فردا میرم جهاد خدا کنه این ماه انتقال بدن خسته شدم از رفتن و اومدن ش ...

ااای جاااانم. ان شاالله بسلامتی و موفقیت انتقال بدی این ماه. 

آره واقعا سخته اینجوری. خدا به انتظارت پایان بده عزیزم.

راستی پریود شدی داری میای؟ نیای معطل بشی اینجا

سلام من ۸ روزه از انتقالم میگذره، نباید هیچ علائمی داشته باشم?اصلا خبری نیست،دلهره دارم .

چه علامتي ! من الان هفته ي ١٦ هستم تا حالا هيچ علامتي نداشتم 

خيلي ها كه طبيعي باردار ميشن تا ٤ ماهگي هم خبر ندارن 

ااای جاااانم. ان شاالله بسلامتی و موفقیت انتقال بدی این ماه.  آره واقعا سخته اینجوری. خدا به ا ...

مرسی عزیزم همچنین شما

اره از دیروز لک میبینم فردا روز اولم میشه گفتن از اول تا سه پریودی بیا فردا میرم که موسی پور باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ااای جاااانم. ان شاالله بسلامتی و موفقیت انتقال بدی این ماه.  آره واقعا سخته اینجوری. خدا به ا ...

انتقال شما کیه

سلام خانوما خوب هستید به امید خدا من پنجشنبه میرم بره زایمان دعا کنید نی نیام سالم باشن خیلی استرس د ...

ااااااااااای جااااااااان. ان شاالله بسلامتی و موفقیت و به راحتی.

وااای برا همه ما چشم انتظارام دعا کن  

تبریک میگم 😍چقدر عاالی 🎉❤️❤️❤️❤️ خدا رو شکر😍 جنسیت نگفت؟

ممنون عزیزم نه جنسیت فعلا معلوم نیست😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خدا رو شکر جونم انشالله همیشه خوش خبر باشی. قربون جوجه هات 😚😚

قربونت عزیزم😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
کمر درد و درد پری نداشتی

خوبی تبسم جان کمرت خوب نشد قبلا سابقه کمر درد داشتی

شایدم بخاطر عملیه که کردی

منم بعد پانکچر کمردرد شدید داشتم

عزيزم خداروشكر😍😍خوشبحالتون هفته هاي شما چرا اينقدر زود ميگذره لعنتيا😂من تو ٢٣ گير كردم🤕

ایشالله واسه شماهم بخوشی وسلامتی میگذره 🥰

خداروشکر عزیزم منم رفتم سونو خداروشکر حالشون خوب بود ولی هماتومم هنوز چهارسانت سرجاشه خیلی بزرگه ...

قربونت عزیزم خداروشکر که نی نیای توهم حالشون خوبه😘😘

عیب نداره نگران نباش ایشالله جذب میشه معمولا تا چهارماهگی یادفع یا جذب میشه