سلام عزیزم خوبی خوبی؟ الهی بچه ام اعتصاب کرده
"دوستان گل که باردارین نمونه یه بچه که داره مامانش رو سرویس میکنه نی نی دوستمون هست *
ببین راهش اینه اول از همه آرامش خودت رو حفظ کن، به خدا قسم میدونم سخته منم این روزها رو تو دو ماهگی پسرم گذروندم فکر میکردم ریفلاکس داره، یعنی اینجا میومدم یه چشمم خون یه چشمم اشک بود چون پسرم شیر نمیخورد حتی بعد از 7 ساعت گرسنگی 10 سی سی شیر میخورد، خواهر گلم زمان برد تا فهمیدم اضطراب من بوده که بچه شیر نمیخورده، اول آرامش به دست آوردم بعد اشتهای پسرم خوب شد
ببین گلم بچه زمان گرسنگی خودش رو میدونه پس لازم نیست با کلک و ترفند و موقع خواب و گیجی بهش شیر داد
بچه 4 ماهه چون تازه بیناییش داره تکمیل میشه و واضح تر میبینه پس عین جوجه که از تخم در اومده شدیدا کنجکاوه و هر چیزی حواسش رو پرت میکنه از شیر خوردن
راهش اینه هم مشاوره بگیری که واقعا معجزه میکنه
هم تا اون موقع تو اتاق تاریک و کم نور و خلوت بهش شیر بدی
قشنگ بذار گرسنه بشه بعد بهش شیر بده، اگر شیر مادری هست به زور بهش سینه نده، اگر هم شیر خشک هست هم شیر مادر، لطفا شیر خشک رو حذف کن چون بچه دچار سردرگمی پستان شده
اگر هم شیر خشکی هست، باز هم به زور بهش شیشه نده
فاصله شیردهی هر 4 ساعت زودتر نباشه،
با یه نق بچه فوری بهش شیر نده
باز هم میگم گلم مشاوره خوب معجزه میکنه، دوست داشتی بیا خصوصی بهت معرفی کنم
چون منم الان با وجود مشاور اضطراب خودم و کنترلگری خودم رو دارم کنترل میکنم که اون طفل معصوم رو آسیب نزنم بهش
اینجا با شوخی و خنده خیلی به مامان ها توصیه میکنم تو بارداری استرس به بچه ندن، میدونم سخته ولی اگر نشه کنترلش کرد حتما از مشاور باید کمک گرفت تا نتیجه بچه های خوشحال و سالم جسمی و روحی باشه، ناباروری خیلی به روح و روانمون آسیب زده، باید ترمیم کنیم خودمون رو و اینکه کاملا تمام نگرانی های شما ها رو درک میکنم
خواهر گلم ببخشید پر حرفی کردم و وسطش نامه سرگشاده هم جا دادم حلال کن عزیزم