2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044053 بازدید | 684355 پست
سیلویا جان شما بعد انتقال علائم تون چی بود بعد لک لانه گزینی هم داشتی عزیزم 

نه لك نداشتم كلا" علامتي نداشتم فقط جزيي يبار تير كشيدن كمر و روز ١١ انتقال هم علائم پريودي

انشالله دست دكتر براي شما هم خير باشه و مثبت بشي🙏

الهی آمین. ااااااااای جااااااااانم. خدا حفظ شون کنه. ان شاالله بسلامتی و شادی بغل کنی    

ممنونم عزیز دلم

ایشالا برای همه منتظرها 

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ اگر دکترت اون مکمل ها رو تجویز کرده ازش حتما در مورد مصرف مجدد بپرس گلم اگر نه خود ...

سلام جونم شرمنده زحمتت میدم آره دکتر تجویز کرده بود تموم کردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من خیلی نگران ایست قلبم علایمی هم داره یا فقط سونو نشون میده؟.خداروشکر انشالله که این ماه هارو به را ...

متاسفانه هیچ علائم پیش بینی شده ای نداره

فقط وقتی می ایسته، تمام علائم بارداری از بین می ره

تهوع، سرگیجه ، پف بدن هم می خوابه و سینه ها دیگه حساس نیسن

نه لك نداشتم كلا" علامتي نداشتم فقط جزيي يبار تير كشيدن كمر و روز ١١ انتقال هم علائم پريودي انشالله ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم موقع انجام هزمایش ایمنی و انعقادی باید شرایط خاصی داره مثلا روز چندم پری باشه و ...ک نداره؟ یا ...

من پیش ایمونولوژیست رفتم

بله باید سه روز نزدیکی نداشته باشین

دو ساعت از بیدار شذنتون گذشته باشه

تحریک سینه نداشته باشین

قبل از آزمایش اصلا پیاده روی یا ورزش نکرده باشین

ناشتا باشید

سلام مرسی انشالله خدا دل شما رو هم شاد کنه مثبت بشی به من روز ۳ و۶ گفته بود بزنم شما کی باید بری ازم ...

ممنون عزیزم  علائم فقط دردای پریودی، کمر درد، تخمدانام تیر می کشه، پهلوی سمت راستمم یه روز درد می کرد، لگن دردم اوایل انتقال داشتم

گفته سه هفته بعد از انتقال آزمایش بده، یعنی میشه 12تیرماه، شما کی باید بدی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم     گفته سه هفته بعد از انتقال آزمایش بده، یعنی میشه 12تیرماه، شما کی باید بد ...

چرا انقدر دیر احتمالا به خاطر امپول اچ سی جی که داده گفته دیر برید به منم گفته ۱۶ ام و۱۸ ام انتقالم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چرا انقدر دیر احتمالا به خاطر امپول اچ سی جی که داده گفته دیر برید به منم گفته ۱۶ ام و۱۸ ام انتقالم& ...

آره بخاطر آمپوله گفته 20 روز بعد از انتقال آزمایش بده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
پردنیزولون چقدرمیخوری؟ من روزی نصف میخورم کلا خوابم زیاد بود اصلا روخوابم تاثیر نذاشته

دوست عزیز پردنیزولون برای خواب نیست روی ایمتی بدن تاثیر داره که بخواد جنین رو نگه داره در بدن . ولی عوارض هم خیلی داره من استفاده کردم 

سلام دوستان گلم

روزتون بخیر

من ۲ ساله اقدامم

دکتر زیاد رفتم و دارو و آزمایش

چند وقتی رها کردم خسته شده بودم

الان میخوام از نو شروع کنم

اگه دکتری کلینیکی جایی میشناسید بهم معرفی کنید

انشالله جواب بگیرم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

سلام صبح بخیر،،بچها من دیروز که گفتم روز سیزده انتقالمه بی بی درجا دوخط پررنگ افتاد امروز که روزه چهاردهم هست یه هاله کمرنگ داشت ولی میشد ببینیش،،یعنی چی دارم دیونه میشم چرا این تستا اینجورین اخه😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم یه سوال دیگه تیروئید من که بر اساس رنجی که روبروش نوشته  مشکلی نداره چرا پس میگن باید دو ...

ببین تو کتاب طب داخلی هریسون ویرایش جدید نوشته خانمی که قصد بارداری داره، باید tsh زیر 2 باشه تا برای جنین مشکلی پیش نیاد، چون جنین در ابتدای تشکیل غده تیروئید نداره زحمتش روی دوش غده تیروئید مادر هست پس باید شرایط قبلش آماده باشه 

دیگه تو رنج آزمایشگاه ها نمیزنه رنج مخصوص خانمی که درحال ttc (trying to conceive). یعنی خانمی که درحال اقدام بارداری هست

2810