2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044122 بازدید | 684361 پست
با بتا ۲۰۰ که سونو چیزی نشون نمیده روز ۱۰ انتقال بدتر استرس میگیره باید بتاشو تکرار کنه ۴۸ساعت بعد&n ...

خونریزیم قطع شده

فردا ازمایشم میدم اگه بتا دوبرابر شده باشه دیگه دکتر نمیرم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها من یه کیست دو و نیم سانت دارم انتقال نمیدن با وجود کیست؟؟؟

من با کیست اندومتریوز انتقال دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

❤❤🧡💛💛💚💙💙💜💜💛🤎🖤🤍  سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید کسی که دومین ...

دو تا سه هفته

عزیزم مثبت شد؟ چند سانت بود کیستت؟

اره عزیزم

نمیدونم دوبار عمل کردم مجدد کیست داشتم دکتر نگفت چندسانت 

اره عزیزم نمیدونم دوبار عمل کردم مجدد کیست داشتم دکتر نگفت چندسانت 

اوههههه  یاسین جون یه جورایی همدردیم. منم دو بار عمل کردم .عمل ها رو چه سالی انجام دادی؟با کدوم دکتر؟

اوههههه  یاسین جون یه جورایی همدردیم. منم دو بار عمل کردم .عمل ها رو چه سالی انجام دادی؟با کدوم ...

عمل اولم سال۹۶ با دکتر وزیری

عمل دومم سال۹۸ با عارفی

بعدش پانکچر

و موقع سونو برای انتقال دیدم مجدد کیست دارم

یعنی چی ۴۵ روزه ؟ من بعد ۵ روز عقب انداختن بالاخره امروز پریود شدم یک شنبه با دکترم نوبت دارم که برم ...

یعنی 12 سیکل سونو میشی، ضخامت چک میشه، در کنارش از روز 5 هم ال دی می خوری بعد از روز 19 سیکل فکر می کنم آمپول سینافکت یا دیفرلین می زنی، بعد که پریود شدی دوم یا سوم پریود میری سونو میشی و قرص استرادیول بهت میده ضخامتت به یه حد مناسبی که رسید دکتر برات انتقال میده، این سیکل بلند یا همون 45 روزه اس، که 45 روزی تا زمان رسیدن به انتقال طول می کشه، برای شما فکر کنم سیکل کوتاه هست یعنی همون ماه انتقال میده اگه  بهت گفت دوم یا سوم پریود بیا.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عمل اولم سال۹۶ با دکتر وزیری عمل دومم سال۹۸ با عارفی بعدش پانکچر و موقع سونو برای انتقال دیدم مجد ...

احتمالا کیست سایزش مشکل ساز نبوده که برات انتقال دادن.خیلی ها کیست دارن و حامله شدن

بچه ها میگم شما که ایمنی بدنتان بالاست.ویتامین ها مصرف کردید مشکلی پیش نیومد براتون؟من ناخنم دون دون شده  بخاطر ایمنی بالاست؟کسی تاحالامشکل ناخن .یا بیماری ناخن براش بوجود اومده؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها میگم شما که ایمنی بدنتان بالاست.ویتامین ها مصرف کردید مشکلی پیش نیومد براتون؟من ناخنم دون دون ...

عههه

منم همیشه ناخنام همه دون دونه و پر چاله اس 😂هیچ دکتریم نفهمید از چیه

یعنی از ایمنی؟!

احتمالا کیست سایزش مشکل ساز نبوده که برات انتقال دادن.خیلی ها کیست دارن و حامله شدن

نمیدونم ولی درد رو تو همه مراحل داره و تیر میکشه

عههه منم همیشه ناخنام همه دون دونه و پر چاله اس 😂هیچ دکتریم نفهمید از چیه یعنی از ایمنی؟!

اره عزیزم من کلی تحقیق کردم یکی ازدلایلش ایمنی بالا بدنه.شما از کی اینجوری شده ناخناتون؟رنگشون تغیر کرده. ؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد