2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
کاش زودتر پیامتو میدیدم زدم سر ساعت امپولو من مشکل انعقادی هم دارم

اشکال نداره گلم.فردا همین کار رو کن که گفتم به حرف اونا اهمیت نده .الان مهم اینکه جلو خونریزی گرفته بشه.فردا دو تا آمپول میزنی .شیاف هم که هر ۱۲ ساعت میزاری.آمپول انوکسا نزن دیگه .قرص آ اس آ هم اگه داری نخور.نشاسته بزن رو آب سرد مرتب بخور .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم خداروشكر ازمايشم سالم بود. كاش ازمايشو ميدادي به حرف ازمايشگاه نبايد گوش ميكردي.همون ازمايش ...

برا کسی پیش اومدع که سونوی ان تی هیچ مشکلی نداشته باشه ولی  اخر سر بفهمه مشکل داره و سونو نشون نداده🥺🥺🥺

من دیدم بعضیا سونوی ان تی   مشکوک بودع ولی ازمایش و امنیو ک دادن هیچی نبود

منکه سونوی ان تی. هیچ مشکلی نداش ومشکوک نبود

خونریزی در چه حد بود؟من شیاف واژینال میزارم شما چی؟

خونریزیم برا چنذ لحظه بود شدید. وبعد قط میشد ودوباره لک شروع میشد.

منم شیافم واژینال میزنم 

سونو که دادی دکتر چی گف نینی جاش خوبه؟؟  

برا کسی پیش اومدع که سونوی ان تی هیچ مشکلی نداشته باشه ولی  اخر سر بفهمه مشکل داره و سون ...

پس نگران چی هستی .مطمئن باش هیچ مشکلی نیست .کسایی بودن حتی با عدد ان تی بالا رفتن آمینو یا سلفری دادن هیچ مشکلی نبوده.شما که دیگه ان تی خوب بوده اصلا نباید نگران باشی

خونریزیم برا چنذ لحظه بود شدید. وبعد قط میشد ودوباره لک شروع میشد. منم شیافم واژینال میزنم  س ...

آره گفت نی نی جاش خوبه خونها برای پشت جفت هست که فک کنم همون هماتوم میشه

شماها همگی که خونریزی داشتید دوقلو هم دارید!

من بتام با جنین سه روزه روز نهم۲۰۰بود میشه امکان دوقلویی باشه؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اينجاست كه شاعر ميگه تا با كفش كسي راه نرفتي قضاوتش نكن😂😂😂البته ربطشو به شاعر نفهميدم🤪🤪عزيزم اي ...

واقعا

الانم حتی قضاوتتون میکنم

میگم واقعا فازشون چیه که استرس دارن من اگه بتونم برسم به اون مرحله دیگه خیالم راحته راحته😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شماها همگی که خونریزی داشتید دوقلو هم دارید! من بتام با جنین سه روزه روز نهم۲۰۰بود میشه امکان دوقلو ...

بتات برای روز نهم با جنین سه روزه خیلی خوب بوده.اما قطعی نمیشه گفت سونو مشخص میکنه

نزدیکی اینا ممنوعه ها کلا  دستشویی فرنگی هم استفاده کن

خواهر چی میگی انقدر استرس دارم و از جام تکون نخوردم یه طرف بدنم سِر سره

اسپاسم عضلانی گرفتم😅

😂😂😂 بشین قضاوت کن میرسی به اسن مرحله نگران نباش 

بخدا تو دلم چیزیتون میگم🤣

حلال کنید😂😂😂😂

خدایی فازتون چیه که استرس دارید دیگه عشق کنید فقط

بااستراحت و امپول و شیاف رفع میشه نگران نباش.  کارای خونه انجام نده تا ی مدت استراحت مطلق

امید به خدا. بازم شکر میکنم و می سپرم به خودش.خودش داده خودش هم نگهدار باشه کاری از دستم برنمیاد