2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست
دوستان یه سوال  من واسه سونو که رفتم دکتر میخواد برام مجداا آی وی آی جی بنویسه اولیه رو که آزا ...

یانیک جان عزیزم شما قبلی رو هم میتونستی تایید کنی چون سابقه سقط داشتی......

این یکیو خیلی راحت برو داروخونه و آزاتو بعلاوه بتای + و یه نامه از دکترت و اگه مدارک سقطت رو هم داری ببر خیلی راحت این دفعه برات تایید میکنن....

داروخونه هم نمیزونم اولیو از کجا گرفتی اما شهید کاظمی، ۱۳ آبان، ۲۹فروردین، هلال احمر اینا معمولا دارن سرمو و خودشونم مسول بیمه برا تایید دارن ولی زمان کار بیمه برو فکر کنم باید تا قبل ۲ بری......

بار اوا برات پرونده تشکیل میدن و تا ۶ ماه دیگه بدرن هیچ مدارکی بهت سرمو میدن......

دفعات بعد دیگه نصف شبم بری میتونی تهیه کنی سرمو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوال  من واسه سونو که رفتم دکتر میخواد برام مجداا آی وی آی جی بنویسه اولیه رو که آزا ...

سرم قبلیم که آزاد خریدی فکر کنم مدارک ببری تامین اجتماعی برات پرونده تشکیل میدن و بعد یه مدت که مراحل پزشکیشو گذروند میریزن به حسابت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  لیلا جان فرق هپارین با سلکسان چیه؟ من دو تا هپارین در روز میزنم امروز دیدم پام سیاه شده ف ...

عزیزم هپارین قویتره......

منظور از سیاه شدن چیه؟

محل تزریق سیاه شده یا همینطوری؟

سرم معمولا اگه باید همون تعداد زد مثلا من باید دوباره همون دوتا رو بزنم یا نه بیشتز میشه ؟

عزیزم برا هر بیست کیلو از وزنت یه دونه سرم پنج گرمی (یا میلی گرمی) میدن......

من حدود ۷۰ بودم هر دفعه ۳ یا ۴ تا سرم تجویز میشد.....

ليلا جون ممنون از محبتت دوست گلمم اميدوارم بزودي بهترين اتفاق زندگيت برات پيش بياد

فدات شم عزیزم، ایشالله برای شما هم بهترینها اتفاق بیفته     ، ناامیدی رو از خودت دور کن دوست خوبم، ما بالاخره مامان میشیم   

بچه ها من روز سیزدهمم. بیبیچکام روزبروز کمرنگ تر میشه. امروز دیگه بزور یه هاله خیییییلی کمرنگ افتاد. ...

فدات بشم عزیزم......

ایشالله بتات + میشه.......

چرا با بی بی خودتو اذیت میکنی......

خانما یه سوال..لطفا راهنمایی کنید.... کسی بوده کیست های اندومتری یا شکلاتی داشته باشه و با وجود اون ...

والا من تخمدانام مشکلی نداشت برا من عمل پیشنهاد شد......

وقتی بحث تخمدان پیش میاد دکترا احتیاط میکنن......

تو دو ماه نیم سانت بزرگ شده الان سه سانته ،خب اگه همین جوری رشد کنه درد سر ساز نمیشه؟پادمهر میگه نه ...

عزیزم خوب ال دی جلوی رشدشو میگیره و ضمنا زیر ۴ سانت ظاهرا دست نمیزنن.....

فدات بشم عزیزم...... ایشالله بتات + میشه....... چرا با بی بی خودتو اذیت میکنی......

بابا ادم طاقت نمیاره که آنا جون

حداقل اینطوری خوبیش اینه که ناراحتی در حالیکه هنو ته دلت امیدواری .. بخاطر همین خیلییی ریز و نا محسوس کم کم امادگیشو پیدا میکنی:)

مثبت هم که بشه کلااا همش یادت میره. همچین منطقی دارم من:)

من ابن سینا میرم هم برای اندومتریوز هم ناباروری...حالا باید برم کلینیک ناباروری ببینم اونا چی میگن.. ...

منم با آرزو موافقن قبلش پانکچر کن لااقل تعداد قابل قبولی جنین داشته باشی اگه احیانا خواستی عمل کنی یه تضمینی داشته باشی......

باا ادم طاقت نمیاره که آنا جون حداقل اینطوری خوبیش اینه که ناراحتی در حالیکه هنو ته دلت امیدواری .. ...

من که فوبی بی بی چک داشتم......

باورت میشه هنوزم فوبیشو دارم........

فکرشو بکن من بعد سونوی قلب که میدونی دیگه بتا نجومیه بازم با ترس بی بی گذاشتم.......

خانما یه سوال..لطفا راهنمایی کنید.... کسی بوده کیست های اندومتری یا شکلاتی داشته باشه و با وجود اون ...

عزیزم، ببین تشخیص اینکه بخوان کیستت رو دست بزنن با پزشک، بله خیلیا هستن با وجود کیست اندو پانکچر میشن و باردار میشن و اتفاقا بهتر دست به کیستشون نزنن، ببین من خودم چند ماه پیش بهم گفتن کسیت اندو داری که حدود 2 سانت بود خیلی دکتر رفتم و با 3 تا متخصص صحبت کردم به من گفتن بهتر شما اصلا عمل نکنی چون خواه نا خواه تخمدانت صدمه میخوره و چون کیستت کوچیک ، ولی برای یه سریا توصیه میکنن قبلش عمل کنن بستگی به شرایط هر فردی داره، حالا من یه سری کارا انجام دادم که کیستم از بین رفت ، ببین برو تو کانال ت ل گ ر ام آنا جون بزنی رژیم میاد ، خیلی خیلی به بهبودت کمک میکنه ، در ضمن من قرص ویزان هم استفاده کردم که اونم کمکم کرد ، البته اگر نزدیک سیکل میکرو باشی تجویز نمیکنن باید 2 ماه قبل از شروع سیکل میکرو قطعش کنی.تو قسمت سرچ تل گرام بزن @microinjection میاد. بعد سرچ کن اندومتریوز ، رژیمش میاد. در ضمن دکتر به من گفت داروهای تحریک تخمدان ممکن کیست رو بزرگتر کن چون استروژن داره .عزیزم نگران نباش این کارارو انجام بده ایشالله که همه چیز برات عالی پیش بره.

تو دو ماه نیم سانت بزرگ شده الان سه سانته ،خب اگه همین جوری رشد کنه درد سر ساز نمیشه؟پادمهر میگه نه ...

ببین کلا اندومتریوز از پریود تغذیه میکنه، برای همینه که کسانی که اندومتریوز دارن حالا هر جا باشه چه تو رحم چه تو لگن چه بره توی تخمدان و کیست بشه پریود منظمی دارن، برای همین دکتر گفته ال دی بخوره اونم باید پشت سر هم بخوری یعنی وقتی فرص جلوگیری رو شروع کردی و یک بسته تموم شد بلافاصله بسته بعدی رو شروع کنی تا پریود نشی، چون پریود شدن و ترشح استروژن باعث تغذیه اندومتریوز میشه و به پیشرفتش و انتشارش کمک میکنه، ببین بارداری و حاملگی درمان اندومتریوز چون پریود قطع میشه، یایسگی خودش باعث درمان اندومتریوز میشه چون دیگه پریودی وجود نداره دیگه هورمون استروژنی نیست که بخواد اندومتریوز رو تغذیه کنه، مصرف قرص جلوگیری به صورت مداوم و پشت سر هم از انتشار بیماری جلوگیری میکنه، نباید با کیست فعال و کیستای فولیکولی یا کیست جسم زرد اشتباه گرفت، چون برای درمان این مدل کیستا میان میگن برو یه دوره قرص جلوگیری بخور ولی 21 شب بخور 7 شب استراحت، در حالیکه برای اندومتریوز کلا باید جلوی پریود رو گرفت پس به صورت یک ضرب باید قرص رو مصرف کرد ، عزیزم حرف دکترت خیلی هم منطقی، اندومتریوزی که داخل رحم اونم باشه ممکن باعث سقط بشه، اونم اگر خیلی خیلی پیشرفته باشه، که اصلا کلا ممکن اول جلوی لانه گزینی رو بگیره حالا فرض کن یکدرصد بارداری صورت بگیر اونوقت ممکن احتمال ضعیف سقط بشه، چون گفتم زمانیکه شما پریود نشی بیماریت خاموش میشه و متوقف میشه.

به منم اول گفتن چون بزرگ نيست و درد نداري دست بهشون نزني بهتره و برو اي وي اف، ولي خب باردار نشدم طبيعي و بعدم دوتا انتقالم منفي شد دكتر آصف جاه گفتن به اين دليل لاپرا ميشي چون به درمانهاي پيشرفته جواب ندادي يعني اي وي اف منفي، واسه اينكه جلوي يه منفي ديگه رو حداقل ازين بابت بگيريم بيا لاپرا و اينكه حتما به ذخيره تخمدان نگاه ميكنن گفت چون مال تو خوبه مستقيم بيا عمل اگه بحراني بود يا كمتر بود بايد اول جنين فريز ميكردي... خلاصه بعدم كه مشخص شد آندومتريوز پيشرفته بوده و تو سونوها فقط ٢ تا كيست كوچيك ميديدن كه در واقع ٤ تا بود با يه فيبروم و چسبندگي ! 

ولي توي سيكل اي وي اف از لحاظ كيستا مشكلي نداشتم، خيلي طبيعي و راحت گذشت

سلام دوستان صبح بخیر کسی بیداره؟؟ من سه ساعت دیگه پانکچر دارم از استرس خابم نمیبره

sama جان ، خدا پشت و پناهت ، منتظر خبرای خوشت هستیم، ایشالله تو این تخمکها بچه خوشگلت هست   ، بیخبرمون نذاریا. این بی خوابیتم طبیعی ، هممون همینطوریم، البته این شوق