2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044195 بازدید | 684363 پست
نه گلم از کیفیت جنین فریز به این راحتی و با زمان کم نمیشه هر کاری که لازمه قبل انتقال انجام بده ...

سلام گلم

دکترتون کیه؟! 

چرا انتقال ندادی؟! 

چند تا جنین داری؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم من هیسترو شدم بالا هم نوشتم امروز از رویان زنگ زدن گفتن اگر عفونت داشته باشی احتمال سقط بالاس ...

ممنون نگار جون

سمت ما که اصلا داکسی گیر نمیاد اخه😥

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم دکترتون کیه؟!  چرا انتقال ندادی؟!  چند تا جنین داری؟!

چون جای دیگه سه تا انتقال منفی داشتم

دیگه فرستادم چکاپ خون و غدد و ایمونو و سونوهیسترو و هزار جور دنگ و فنگ دیگه تا الان

دکترم مشایخی هست

الان مشکل این عفونتم هست واینکه موقع نزدیکی سوزش دارم اینم درمان شه انشالله برم تو سیکل انتقال

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اخه روز دهم یعنی یه هاله کوچیک هم نبابد بندازه سه تا زدم با دوتامارک مختلف    

اگه هورمون تو ادرارت نباشه نه عزیزم نمیندازه الان حتی شاید تو خونتم نباشه باید صبر کنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چون جای دیگه سه تا انتقال منفی داشتم دیگه فرستادم چکاپ خون و غدد و ایمونو و سونوهیسترو و هزار جور د ...

ایشالله توکل به خدا 

ایشالله جواب بگیری عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم یعنی کیست های ریز دارید بهش میگن کیست فولیکولار 

سلام گلم. خیییلی ممنونم از که جواب دادی. ینی پلی کیستیک شدم؟ خطرناکه این کیستا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین کیست فولیکولار همون فولیکول های هستن که تو چرخه ماهیانه ازاد نشدن و تبدیل به کیست میشن فک نمی ک ...

اهااان. پس ربطی به پلی کیستیک نداره؟ ممنون خیالم یکم راحت شد . خدا خیرت بده. دکتر زنگ زدم تا شنبه پر بود وقتشون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دفعه قبل یه شیاف داشتم و یه امپول.باوحود اینا پریود شدم آزمایشم دادم که منفی بود.ولی این سری دوتا آم ...

منم دفعه قبل ۱۲ انتقال پریود شدم ۳تاشیاف ویه دوفاستون داشتم.

براشما دکتر علتشو نگفت؟

یا رب العالمین
منم همینطور شدم. اینقدر شکمم بزرگ و زشت شده و درد میکنه فهمیدی به. من هم بگو

اره خییییییلی بده. فک کردم فقط من اینجوری شدم. خیییلی بد و نافرمه. امروز جایی بودم هر کی میبینه میگه حامله ای؟  

من تقریبا 4-5 روزه شکممو روغن مالی می کنم با سفره یکبار مصرف نایلونی میبندم میرم پیاده روی. ناهار هم ی چیز خییییلی سبک مث سالاد یا سوپ میخورم. ببینم اینا اثر داره یا نه

چون جای دیگه سه تا انتقال منفی داشتم دیگه فرستادم چکاپ خون و غدد و ایمونو و سونوهیسترو و هزار جور د ...

سلام عزیزم.منم رویان میرم بارها به دکترم گفتم عفونت دارم زیاد اهمیت نداد.موقع پانکچر هم گفتم بازم چیزی نگفتن.ماه بعد میرم رویان که وارد سیکل انتقال بشم.خودمم بارها دکتر رفتم اول قارچی بود خوب شد.اما الان یه مایع ای میاد ازم نمیدونن عفونت یا نه.نه خارش نه سوزش دارم.فقط یه کوچولو بوی بد داره.الان هم آزیترومایسین میخورم.با قرص واژینال لاکتوواژ استفاده میکنم.درمانو کامل کنم ببینم خوب میشم یا نه

نمیدونم عزیزم همه اینجامیگن میرفتی چیکارکنم؟ سردرگم موندم خدایا بسه تحمل این درد بچه کافیه همسرم بدت ...

عزیزم اینقد استرس نداشته باش ...الهی که خدا دل همه روشادکنه وانتظارهمه به پایان برسه و  هیچکسی تواین راه نیوفته ...صبر وتحمل میخواد .شماباهمسرت صحبت کن راضیش کن برو انجام بده 

سلام عزیزم خوبی؟ الهیی من قربونت برم, چشم من باانرژی ادامه میدم.  صبح رفتیم بیمارستان باکلی حر ...

ااای بابا. آزمایش چی اخه؟ 

انجام ندادی پس؟

هیستروسکوپی دارید؟! من امروز انجام دادم سوالی دارید بپرسید

میشه از روندش بگی عزیزم از همون اول رفتن ب بیمارستان و مراحلش تا الان که وضعتون چطوره. البته اگه اذیت نمیشین