2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه نزدم hcg  میترسم اخه سابقه کاذب دارم بیبی هم ندارم این ی دونه از قبل مونده بود اینقد دلم می ...

كاذب چيه دختر اينقدر فكراي منفي نكن من روز ٤ زدم تا فرداييش همون كاذبم نيوفتاده بود😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم چیزی نیست که خودت درستش کنی. تو فروشگاه ها هست یه نوع شیر هست که‌ فکر کنم توش از عصاره دانه ی& ...

دلارام جون چرا يه روزايي فكر ميكنم تو دلم هيچ خبري نيست؟😐😐شكمم از الان بالا اومده طبيعيه؟

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كاذب چيه دختر اينقدر فكراي منفي نكن من روز ٤ زدم تا فرداييش همون كاذبم نيوفتاده بود😂

یک‌شنبه میشه روز ۷ میزنم ببینم چی میشه دعا کن برام وای استرس گرفتم از الان 😂😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
یک‌شنبه میشه روز ۷ میزنم ببینم چی میشه دعا کن برام وای استرس گرفتم از الان 😂😂😂😂

اي جان جان💃🏼💃🏼💃🏼مطمئنم خبراي خوبي تو راهه توكل به خدا😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام ان شاءالله شما هم مثبت بشین  امروز روز 13تموم شد که تست گذاشتم 3 تا جنین  3روزه

ای جانم مرسی از دعات عزیزم انشالله .

ایشالله فردا با خبر بتات  مثل امروز خوشحالمون کنی به امید خدا😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم شما اطلاع داری نظر دکتر زرنانی درمورد کسی ک خودایمنی بدنش بالاست و اولین انتقالشه چیه؟ میخام ب ...

منم خود ایمنی دارم و دو بار افت بتا بخاطره همین قضیه داشتم سروم هم قبل انتقال زدم دو تا ولی باز افت کرد، دکتر زرنانی گفت باید ۵ هفته قبل انتقال قرص پرنیزولون بخوری نامه هم نوشت برا دکترم، شما هم برو لازم باشه میگه و مینویسه برا دکترت ، پنجشنبه ها بیمارستان نیکان هستن سه شنبه ها گاندی 

سلام بچه ها لطفا هرکی اطلاعات داره کمکم کنه تیروئید ۳/۵تو بارداری نرماله؟رفتم متخصص داخلی گفت فعلا ...

سلام منم یه سری تیروئیدم همین حدود شده بود دکترم دز قرصمو برد بالا که وقتی اومد زیر ۲ گفت خوبه برای دوران بارداری...خواهرمم همینطور شده بود دکتر دز قرصشو برد بالا

دلارام جون چرا يه روزايي فكر ميكنم تو دلم هيچ خبري نيست؟😐😐شكمم از الان بالا اومده طبيعيه؟

عزیزم عادیه منم تا زمانی که تکوناشو حس کردم فکر میکردم هیچ خبری اون تو نیست .همش دلم میخواست برم سونو اونجا ببینمش تا دلم آروم بشه. شکم منم از همون اول بالا اومده بود یکم که خیلی ها میگفتن نفخه اما من نفخ نداشتم اصلا. . اگه چاقی شکمی داشتی قبلا عادیه . لذت ببر از این دوران .به هفته های ما برسی اینقد لگد بارونت کنن فسقلی هات که نتونی بخوابی و التماسشون کنی یکم آروم باشن تا بخوابی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزيزم من الان دوماهه دارم ميخورم روزي كه شروع كردم تيروييدم ٢/٨ بود روز ١٤ انتقال دوباره ازمايش دادم ...

چیکا جون سلام یادمه شما زود بی بی گذاشتی میشه بگی رو چندمت بود؟ و علائمت چیا بود؟

روز چندمو بالاتر خوندم فهمیدم ولی دقیق علائم میشه لطفا بگی مثلا بگی روز سوم فلان علامت روز پنجم فلان....

مرسی 😉

در اندک من تویی فراوان یارب..

مهربون جونم هرچی میزنم ریپلای نمیشی عزیز دلم. ممنونم عشقم. من فردا موعدمه اگه پریود نشدم تا غروب یه فکری میکنم ولی بی بی اصلا دوست ندارم. تو که مامانی فرشته جان من. انشالله فردا برو آزمایش با خبر عالی بیا🥰🥰🥰🥰 اصلا هم استرس نداشته باش. تو ماه رحمت خدا خدا بهت رحم کرده😍😍😍❤️❤️❤️ اصلا از الان مامان شدنت مبااارک

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰