2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام به تک تک دوستان نازنیم..مرسی بابت دلگرمی تون..چقدر خوبه که هستید باورم نمیشه که بالاخره نوبت من ...

عزیزم دیگه درهای شادی دارن واست باز میشن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما با طرازی هیسترو خالی شدی؟ تشخیصی؟ به من فقط واسه خراش گفت. میگم نکنه یهو تو هیسترو لوله فالوپ و. ...

عزیزم خوب حین هیسترو همه چیو چک میکنه.......

عزیزم توکل کن به خدا.......

ایشالله هر مانعی سر راه مادر شدنته از سر راهت کنار بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان این آدرس کانال بارداری با میکرو اینجکشن تو تل گرام هست که توسط بنده ایجاد شده و هر کسی دوست داشت میتونه عضو بشه!!!!

در ضمن لیست اعضا فقط برا ادمینستر (بنده) قابل رویته پس با خیال راحت میتونین عضو بشین....

tele gram.me/microinjection

فقط فاصله تل گرام رو بردارین!!!!

یا میتونین کلمه "microinjection" یا "میکرواینجکشن" رو تو قسمت سرچ تل گرام سرچ کنین و کانال رو پیدا کنین!

در ضمن مطمئنم تو بهتر شدن کانال میتونم رو کمک تک تکتون حساب کنم....

دو طریق ارتباط با کانال بارداری با میکرو اینجکشن برای تبادل اطلاعات:

۱- لینک تاپیک بارداری با میکرواینجکشن - نی نی سایت

http://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?page=1

۲- از طریق ایمیل:

turkana1378@gmail.com

ستایش جون من هم به این موضوع شک کردم ایمنی من هم قویه. خیلی کم پیش می یاد مریض بشم یا سرما بخورم ...

مرمر جون حالا خوبه ب شما سرم داده،چون سرم هم ایمنیو ضعیف میکنه ب من فقط سلکسان داد ک برا مشکل انعقادیه ن ایمنی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستان عزيزم ليست ٤٠ نفر خدا رو شكر كامل شد ، ان شا الله كه همگي حاجت روا باشيد دوستان گلم . 1. ليل ...

عزیزم خدا نذرتو قبول کنه و نی نی تو برات حفظ کنه ان شاءالله

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام، اتريسا جون امروز روز دوم بعد از انتقال ميشه به حساب من. بعضيها روز انتقال هم حساب ميكنند، 

علائم كه من تصميم گرفتم بهشون فكر نكنم، اخه ميدوني من از قبل از انتقال سينه هام حساس و دردناك شده بود به خاطر داروها، الانم همونطوره. حتي تهوع هم ميتونه اثر داروها باشه. 

اميد به خدا، انشالله جوجه هامون ميچسبن و حسابي رشد ميكنند. 

بچه ها ممنونم از دعاهاتون، مامان سبحان بازم ممنون، خيلي محتاجيم به دعا. نذرت قبول، انشالله بهترينها در انتظار هممون هست.

سلام، اتريسا جون امروز روز دوم بعد از انتقال ميشه به حساب من. بعضيها روز انتقال هم حساب ميكنند،  ...

سلام عزیزم..آفرین نازی جوون دقیقااا من هم اصلا دنبال هیچ علامتی نیستم مخصوصا که دوبار تجربه میکرو دارم...اینسری سعی میکنم روال عادی زندگی رو داشته باشم...توکل به خداااا...امیدوارم که کنجداامون جای خودشون رو پیدا کرده باشن...😍😍

آنا جون مرسی عزیزم..اون دخمل طلای قرقری رو قربون👱

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام،هزینه میکرو چقدر میشه تو مشهد؟

سلام من تو مشهد انجام دادم البته هنوز انتقال ندادم اما در کل با دارو و سونو ویزیت و ازمایشای خودمو و همسرم فک کنم شش هفت تومن در بیاد 

اینم بگم من هیچی عمل اضافی مث لاپاراسکوپی اینا نداشتم همسرمم عملی نداشت اونجا

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
آنا جون من باشگاه بدنسازی میرم بعدا برام مشکلی بوجود که نمیاد؟

عزیزم تا قبل شروع داروهای تحریک تخمدان میتونی بری ولی بعدش نه.......

من خودم ۶ ماه قبل شروع سیکلم پیلاتس کار میکردم.....

پیلاتس برای خونرسانی به رحم خیلی خوبه......

اگه میتونی کنارش پیلاتسم کار کن......

سلام،هزینه میکرو چقدر میشه تو مشهد؟

عزیزم دقیق نمیشه گفت.......

خوب هزینه دارو بسته به بدنت و نیازت متفاوته......

با بیمه یکی دو تومنی میشه......

عملتم بسته به مرکز و دکترت متفاوته.......

اینجه بین ۳ تا ۵-۶ تومن نوسان داره حالا یکم کمتر یابیشتر......

بعدشم که هزینه سونوها و آزها و ویزیتا......

حالا شاید دوستان مشهدی بیان اطلاعات دقیقتری بدن......

البته مرکزی که میری رو اگه بگی شاید بهتر جواب بگیری.....