2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

افسون جون نگران نباش. سفیده تخم مرغ . دوغ پودر پروتیین . ماهیچه مرغ خوش نمک بخور و دوغ. منم می ترسیدم خداروشکر چیزی نشد فقط از ترسم انقدر پودر زیاد می خوردم بدنم داغ می کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من بعد پانکچر دو مدل سرم تزریق کردن. یکیش آلبومین بود . همون که تو سفیده تخم مرغ هست.یکیش یادمه گفتن خود بیمارستان بزنم حتما. اسمش یادم نیست اما توش دونه داشت. ۶ تا دونه قرص هم دادن . تعداد تخمک علامت هایپری نیست 

افسون جون و بقيه بچه هايي كه تو سيكليد براتون ارزوي جنينهاي خوب و سالم دارم . انشالله كه همگي به زودي بيايد و بگيد مامان شدين. نگران هايپرم نباشيد. مراقبتهاي لازم و توصيه هاي پزشك رو انجام بدين مشكلي پيش نمياد. 

منم امروز صبح دو تا جنين كه برام باقيمونده بود رو انتقال دادم. خدا رو شكر انتقال بي دردسر بود و جنينهام با اينكه كيفيتشون متوسط بود هر دو شكر خدا از فريز در اومدن و رفتن تو دلم. 😊 اميدوارم سفت و محكم بهم بچسبند. 

اتريسا جون اميدوارم انتقال شمام به خوبي پيش رفته باشه و الان خوش و خرم و مثبت مشغول استراحت باشي؟! بيا از خودت خبر بده. 

ليلا جون اميدوارم هيستروت به خوبي انجام بشه. 

افسون جون و بقيه بچه هايي كه تو سيكليد براتون ارزوي جنينهاي خوب و سالم دارم . انشالله كه همگي ب ...

نازي جون عزيزم به سلامتي ، ان شا الله كه ٩ ماه مهمون مامانشون بعد هم براي هميشه مهمون خونتون باشن . 😘😘

فدات انا جون.درد ندارم نکنه هایپر بشم.تمام توصیه هاتونو دارم انجام می دم

عزیزم بهش فکر نکن فقط رژیمتو داشته باش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای خوبم . مادرهای مهربون هیشکی درد انتظار مارو بهتر از ما نمی دونه. تو دعا هاتون ی گوشه ای هم من ...

عزیزم ایشالله دیگه این دفعه مامانی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر دوتا دارو بهم داده.یکی گابرگولین خارجی برای جمع کردن تخمکها پنج تا هم ستروتاید برای عدم فعالیت ...

پس دکترتم هر کاری لازم بوده واست انجام داده......

خیالت راحت باشه......

فقط برا انتقال عجله نکن به هر حال جنینات فریز میشن وقتی هورمونا کامل از بدنت دفع شدن و به روال عادی برگشتن انتقال بده.....

افسون جون و بقيه بچه هايي كه تو سيكليد براتون ارزوي جنينهاي خوب و سالم دارم . انشالله كه همگي ب ...

نازس جون قدمشون مبارک......

ایشالله حسابی موندگارن تا نه ماه......

بعدشم میپرن بغلتو یه عمر مونس مامان باباشون میشن این دو تا وروجک مامانی.....