2777
2789
عنوان

آخه آدم اینقدر انرژی منفی و بیمار

144 بازدید | 25 پست

یکی از. تاپییک هام اومدم درباره زندگیم توضیح دادم و شرایط زندگیم 

تعریف کردم که بچه بودم مادرم بخاطر تروماهایی که داشت مدام تحقیرم میکرد و می‌گفت زشتی 

ولی بزرگتر شدم می‌شنیدم همه ازم تعریف میکردن 

کلی خواستگار نو مجردی داشتم 

حتی الان که عقدم همه فامیلهای همسرم تعریف میکنن و خواستگار هام بیشتر از مجردی هست و تازه گفتمممممم که همسرم آدم خوشگلیه نگفتم ازش سر ترم

ولی یه عده اومدن میگن توهم داری مغروری فکر کردی کی هستی هیچی نیستی و خیلی خوشگلتر از تو هست و بهتر از تو هست و خیلی هم معمولی هستی فقط توهم داری 😐😐😐😐😐

خوبه هنوز عکس نذاشتم خوبه از خودم چیزی نگفتم فقط حرفا و تعاریف بقیه رو گفتم 

تازه یکیشون یه چیزی گفت واقعا شکستم ؛ گفت اگر زیبا بودی مادرت بهت نمی‌گفت تو بچگی زشت و اینقدر تحقیرت نمی‌کرد :) 

مادرم اگر اینکارو میکرد بخاطر خشم خودش بود بخاطر تورماهاش بود 🙂 بعضی هاتون واقعا بی رحم هستید و بی ادب ... 

همه اون افرادی که اینطوری حرف زدن رو بخشیدم ولی خانمی که اینو گفت هرگز نمیبخشم. چون منو برد به دوران بچگیم که وقتی مادرم می‌گفت زشتی با همه وجود باور میکردم 💔

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا عکستو بزار ببینیم😂

نمیتونم کل زندگیمو نوشتم شناسایی میشم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

همونطور که تحقیر های مادرت رو ب تروماهاش نسبت دادی و با این وجود که از مادر به فرزند شخص نزدیکتری نیست تونست بهت اون حرفا رو بزنه ، به این فکر کن که اینجا افراد غریبه هستن و قطعا هر کسی هم تو زندگیش تروماهایی داشته ، پس راحت تر میتونن تحقیر کنن و توهین.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

عزیزم من نه تنها خانوادم

بلکه هر کی منو میدید همینو میگفت

خداروشکر الان چیزی شدم که آرزوی خیلیاست

البته من انقد هنوز بی اعتماد بنفسم که ماسک میزنم تو هر جایی 

چشمام درشت و مشکی و کشیده و پر مژس لبام بزرگ و پر دماغ قلمی کوچیک و موهای فر و سبزم البته

بچگی تصور کن ی دختر لاغر سیاه با لب و چشم گنده 

انقد بهم میگفتن سیاه 

مامانم هنوز میگه 

بایامم همینطور

ولی اطرافیان انقدددددر که ازم تعریف میکنن که غیرممکنه برم جایی نشنوم چقد خوشگلی

جالبه بدونی مامانم روانشناسه

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
افرادی با مغز های پوسیده.ول کن عزیزم من الان میگم تو خیلییییی زیبایییی و خیلی مهربون اون خانم هم ببخ ...

از دیروز که خوندمش پیامشو حالم گرفتست ... قشنگ برگشتم به دوران کودکی سخت و بدم 

بیست و خرده ای صفحه تاپییک جلو رفت خیلی ها بد صحبت کردن بد برداشت کردن و گاهی توهین 

ولی هیچکدوم رو بی ادبی نکردم بهشون و مهم نبود برام 

اما این خانم واقعا دلمو شکست 

ولش اینجا سرزمین عجایبه زیاد جدی نگیر 

بعضیا دلشون از جایی پره واسه عقده گشایی میان تو سایت بقیه رو تحقیر کنن جدی نگیر 

ب منم تو تاپیک اخرم ک دیشب زدم خیلی بی احترامی کردن یه نگاه بندازی ب تاپیکم متوجه میشی 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همونطور که تحقیر های مادرت رو ب تروماهاش نسبت دادی و با این وجود که از مادر به فرزند شخص نزدیکتری نی ...

درکش برام سخته آدم چطور می‌تونه به کسی حسادت و عقده بورزه که تاحالا ندیدتش 

اونم کی؟ شخصی که اومده از آسیب و سختی زندگیش نوشته

عزیزم من نه تنها خانوادمبلکه هر کی منو میدید همینو میگفتخداروشکر الان چیزی شدم که آرزوی خیلیاستالبته ...

دقیقا منم الان همه حسرت چهرم رو میخورن ولی از درون واقعا بی اعتماد به نفسم ...

خیلی از اعضای صورتم رو بقیه باید عمل کنند تا داشته باشن 

جالب می‌دونی چیه؟ تو این سن مادرم داره خودشو می‌کشه اعتماد به نفسی که ازم کشت رو برگردونه ولی برنمیگرده؛ 

ولش اینجا سرزمین عجایبه زیاد جدی نگیر بعضیا دلشون از جایی پره واسه عقده گشایی میان تو سایت بقیه رو ت ...

خوندم تاپییکت رو اون خانم هم یه بیماره ؛ ناراحت نباش ولی سقط کار خوبی نیست ؛ خدا هیچ کاری رو بی دلیل جلو راهت نمیذاره

عزیزمشما که دلت خونه کسی نمیدونه زندگیتو که شووهرت خوب نیست ‌ی چی میگن بیشتر میشکنی

همه چیزو گفتم بخون اگر دوست داشتی و نظر بده 

تاپیک اولم

دقیقا منم الان همه حسرت چهرم رو میخورن ولی از درون واقعا بی اعتماد به نفسم ...خیلی از اعضای صورتم رو ...

خداوکیلی من هرچقدر کسی ازم تعریف میکنه بازم باورم نمیشه 

اصلا اصلا 

ن اینکه بخام به تو بگما یا مثلا پز بدم نه این واقعیت درونمه 

ولی  تا میگن مثلا چه فرم لبات خوشگله یادم میاد همیشه مامانم بابام و نمیدونم فلانی میگفت لبات چقد بزرگه و زشته 

کلا همیشه ترس دارم وقتی از عیبهای دیگران صحبت میشه میگم الانم نوبت منه و بخاطر این همیشه به هرکسی میگم چقد شما قشنگی یا اینا 

تو تاپیکای چهره اگ منو دیده باشی مدام به هر کس با هرچهره ای یادآوری میکنم چقد خوشگلی

و خودم تهی از این حسم 

روان ما درست نمیشه هرگز🥺

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر