2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننوشت عزیزم😢😢قبول نکرد

عزيزم فك ميكني من دكترم نوشت !!! رفتم كلينيك ا تخصصي البرز تو كرج تازه كشفش كردم  ٦٥٠٠ ويزيت دادم ديدم خلوته فوق تخصص غدد خالي داشتن رفتم كفتم اين   ازمايش رو برام بنويسين ، دوستمون دستش درد نكنه   همينجا كفت دكتر طرازي با اصرار خودم نوشته  منم همونا رو بردم  بنويسه 

من ۳۸ هفته و ۵ روز زایمان کردم . هفته ی بعد خوبه دیگه . عزیزم انشالله بسلامت زایمان کنی

خیلی ممنونم عزیزم ...به نطرخودمم کافیه بدنیا میاد تپلی میشه دیگه 😍پسربزرگم ۳۹هفته و۳روز بود اخه  قراربود طبیعی بیارم یهو ضربان قلبش افت کرد اورژانسی سزارین شدم 

عرفان خوب بود اره دکتر اسرافیلی شنبه ها و چهارشنبه ها هست . من اگه شوهرم مشکل تحرک و مورفولوژی نداشت ...

منم ايو اي ميخواستم اول رفتم مام دكتر م در مورد جفتش توضيح داد بعد رفت  از ماما برسيدم ايو اي خوبه اينجا اومدن نتيجه داخواه رو بميرن كفت خيلي كم واسه همون پشيمون شدم  يكي از بجه ها راست كفت جنين شناس بايد اسپرم رو از لحاظ سبك وحركت  سريع جدا كنه بعد به تخمك تزريق كنه اينطور كه  تعداد بسر ها زياد ميشه ،تو ايواي همين كار رو ميكنن  اسپرم سريع وسبك رو انتقال ميدن 

من امروز مام بودم پانکچر شده ۹تومن  ناراحت شدم با مالیشون با عصبانیت اعتراض کردم گفتم مگه میشه تو سه ماه دوبار افزایش قیمت آخه!! گفتن ابلاغیه وزارت هست  

من اومدم زنگ زدم شکایات وزارت بهداشت گفتن بله!کارشون درسته وزارتتخونه از دی ماه یکبار ۲۰٪ و مجدد هم ۲۸٪ افزایش داده نرخ ها رو!!! مملکت داغون 

94haaaana@نغمه۹۹@arezo6807    

منم ايو اي ميخواستم اول رفتم مام دكتر م در مورد جفتش توضيح داد بعد رفت  از ماما برسيدم ايو اي خ ...

الان راجع به دکتر چوبساز سرچ کردم  iui  تعیین جنسیتم انجام میده . ببین درصد خطاش زیاده . میترسم

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم خدایهودلموشادکرد شتبه انتقال میدم😍😍😍دعاکن دوست عزیزم

منم شنبه انتقال دارم ایشالله که به حق این ماه دفعه اول نتیجه بگیریم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم