2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستي رويال ژلي مؤثر هست  براي انتقال ؟ اخه اينجا نديدم دكتر هاتون تجويز كنن

والا هر کسی که مثبت میشه چیزایی که مصرف میکنه میگه شاید به درد بقیه هم بخوره.میدونی راستش هیچ مکمل و هیچ آمپول و دارویی ۱۰۰٪نیست چون برا بعضیا جواب داده برا بعضیا نه.از نظر من مثبت و منفی شدن فقط به خواست خداست من دوباری که مثبت شد فقط پردنیزولون و آسپرین و یدوفولیک داشتم همین و بس

دفعات بعد هر چیزی که فکر کنی داشتم ولی منفی شدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هیچ بعدش دکتر خودمو ندیدم...ولی معمولا میگن شانس بارداری تو هر انتقال ۴۰ درصده دیگه

انتقال قبل مگه با همین دکتر انصاری پور نبودید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم خرید رو شروع کنی میفتی تو دامش، دیگه نمیتونی جلوی خودتو بگیری😅 ای جانم، خواب بد خی ...

اره واقعا منم الان که چند روز شروع کردم همش دارم تو اینستاگرام و سایتا میکردم سفارش میدم...

انشاالله هممون با هم به سلامتی فارغشیم عزیزم❤🙏 

من متفورمین را دکتر گفت برای تقویت تخمک بخورم توسونو تنبلی نداشتم الان هم برای انتقال باید ادامه بدم ...

متفورمین تا هفته ۹الی ۱۲ بارداری باید مصرف شه ادامه بده بخور عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه نگفتن هرچی پرسیدم عزیزم. نمیدونم چرا انقدر علائم پریود دارم. شاید هم به خاطر هورمون رشده ولی در ک ...

کار درستی میکنی که حواست جمع هست

صدرصد نباید همه چیو سپرد به مرکز و دکتر

نه بابا این روزا من پر از ناامیدی و استرسم. قبلن ک امیدوار بودم آرامش داشتم الان شدییییدددد حس پوچی زندگی دارم.

غیر از اینکه شانس بیارم و یا معجزه بشه

از بعد از ازدواج بجای خوش گذرونی و تفریح دو نفره، کارمون فکر و خیال و دکتر رفتنه 

این روزای سیاه تموم میشه یا نه نمیدونم

شما امروز رفتی دکتر؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به دكترم پيام دادم كه بجر أسيد فوليك وويتامين د مكملي كه خوب باشه  برام تجويز كنين كفت فقط أسيد ...

مال من ۱۱۸ بود متخصص غدد گفت دو ماه و نیم نخور

من سه ماه نخوردم اومد روی ۳۷

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن.من بعد یه سقط رفتم مام.یعنی داغون بودما بعدسقط.ولی رو خودم کار کردم گفتم ...

میدونم، همسرم دعوام میکنه، میگه هر قسمتی از بدن رو بردارن میدن پاتولوژی، فکر الکی نکن

راستش من کلا یک سال هم کمتر هست تو اقدامم، به اصرار خودم دکترم برای همسر ازمایش داد، فهمیدیم هیچ راهی جز میکرو نداریم ، بعد شروع میکرو متوجه شدم ذخیره تخمدانم کمه، دلم خوش بود مشکلات رحمی ندارم😢😢😢

والا هر کسی که مثبت میشه چیزایی که مصرف میکنه میگه شاید به درد بقیه هم بخوره.میدونی راستش هیچ مکمل و ...

به من اسپرين نداده دكتر ،بهش كفتم كفت اولين انتقالته وسقط نداشتي لازم نداري

سلام دخترا خووووووبین؟😍عیدتون مبارک   من چند وقته نبودم و از خبرها بی خبرم امیدوارم که سال جد ...

سلام عزیزم به سلامتی عید شما هم مبارک 😍 😍 😍 😍 

گلم تغذیه هر دو شما سرشار از آنتی اکسیدان باشه یعنی میوه و سبزیجات تازه آب هویج و... 

فعالیت سه بار در هفته مثل پیاده روی هر دفعه نیم ساعت 

خنک نگه داشتن بیضه ها با آب خنک(یخ نه)

مایعات به اندازه کافی مصرف بشه 

همینا گلم کار عجیب هم نکنین 

اگر دکتر صلاح دید به همسرتون مکمل بدن خودت هم فولیک اسید فراموشت نشه