2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045105 بازدید | 684429 پست
اره دو بسته ولی دیگه بخدا امید ندارم 

این حرفو نزن عزیزم. دفه اول بوده برات سخته.وگرنه همه ماها که اینجا هستیم بعد از چند بار انتقال مثبت شدیم.تو که خدا رو شکر جنین آماده داری .انشاالله دفعه بعد میای اینجا خبر خوشحالی میدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفو نزن عزیزم. دفه اول بوده برات سخته.وگرنه همه ماها که اینجا هستیم بعد از چند بار انتقال مثبت ...

من اینقدر بالا پایین تو زندگیم داشتم بگم اشکتون در میاد واسه بچع خدا واسه من حکمت و قسمتش گرفته اگه اینجا کسی با خدا جوره صداش میشنوه از طرف من بهش بگو من امتحانام هزاران بار پس دادم از وقتی شدم ۱۸سال خواستم بفهمم زندگیه چیه تا الان که شدم ۲۷ جونمو بگیره راحتم کنه 

من اینقدر بالا پایین تو زندگیم داشتم بگم اشکتون در میاد واسه بچع خدا واسه من حکمت و قسمتش گرفته اگه ...

عزیزم ناامید نشو من الان با ۶ که انتقال دادم همه ما مثل تو درد کشیده این راهیم درکت میکنیم ولی توکلت بخدا باشه 

عزیزم ناامید نشو من الان با ۶ که انتقال دادم همه ما مثل تو درد کشیده این راهیم درکت میکنیم ولی توکلت ...

منم توکل ندارم منم ایمان ندارم مثل خدا که رو هر چی دست میذارم میگه نه نمیشه درد بکش 

ایشالا تو مامان شدی من خدا واسه زجر دادن افریدم با بقیه خیلی فرق دارم 

اینجوری نگو بخدا ما هم مشکل داریم من از سال اول عروسیم رفتم تو دکتری الان نزدیک ۹ سال هر کس جای من بود دیگه نمیرفت یه دختر خام بی تجربه بودم الان تو ای راه شوم یه افسرده و ناامید ولی بازم امیدمو از دست نمیدم

منم توکل ندارم منم ایمان ندارم مثل خدا که رو هر چی دست میذارم میگه نه نمیشه درد بکش 

عزيزم ميفهمم عصباني هستي اما خداوند هواسش به همه هست هيچوقت ازش نااميد نشو دوستم😔

خداياشكرت....❤️ 
آلوچه جان مشکلت چیه که ای وی اف برات در نظر گرفتن

مشکل شوهرمه خودم سالم سالم جنینا aبلاست ۳تا چرا پس نشد خدا نخواست ؟چرا من هر چی میخوام اون نمطخواد ؟بچه ای که گداها تو خیابونم دارنش منو لایقش نمیدونه 

مشکل شوهرمه خودم سالم سالم جنینا aبلاست ۳تا چرا پس نشد خدا نخواست ؟چرا من هر چی میخوام اون نمطخواد ؟ ...

الوچه تهراني؟ خراش انجام دادي؟ ازمايشاي ايمني و انعقاد انجام دادي؟

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم ميفهمم عصباني هستي اما خداوند هواسش به همه هست هيچوقت ازش نااميد نشو دوستم😔

خیلی وقتا ازش نا امید شدم دیگه نمیخوام قوی باشم از بس جلو مشکلات موندم خستم شدم بذار ببرم تو جهنم اتیشم بزنه از این جهنم الان درم بیاره 

[QUOTE=183317663]مشکل شوهرمه خودم سالم سالم جنینا aبلاست ۳تا چرا پس نشد خدا نخواست ؟چرا من هر چی میخوام اون نمطخواد ؟ ...[/QUO                                         میدونم خیلی خیلی سخته از عمق وجودم الان درکت میکنم ولی چاره ای جز صبر نداریم