2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اتفاقا گفتم آزمایشم بیاد بهت خبر بدم خوب شد خودتم پیگیری       اره منم فک نمیکردم ...

اره عزیزم😢🤲❤️انشالله منم از درد و چشم انتظاری نجات پیدا کنم به حق صاحب زمان. انشالله واسه همهی خانومای چشم انتظار تاپیک❤️❤️❤️🤲🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم خوبی لیلاجون حرکتای نینی من مثل لیزخوردن ویه ضربه ی محکمه یهو طوری حرکت مبکنه که شوکه میسم گاه ...

فدات عزیزم. یه وقتایی اروم وول میخوره، یه وقتایی که اصلا تکون نمیخوره سکته ام میده قشنگ. این آقا اگه زودتر نفرستتم ان اس تی، منم پنجم ششم میرم بیمارستان واسه ان اس تی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم😢🤲❤️انشالله منم از درد و چشم انتظاری نجات پیدا کنم به حق صاحب زمان. انشالله واسه همهی خان ...

ایشالله  

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
@لی_لا1     @bopo     @nazaniin۷۴     @faribakhanoomi   ...

وای عزیزم مبارکه به سلامتی. پس چیزی نمونده نی نی رو بغل بگیری. این اصطلاحی که گفتی نمیدونم یعنی چی شده، اما از خدای بزرگ و قادری که بهت نی نی رو داد میخوام که نی نی در نهایت سلامت بیاد بغلت و کیفش رو ببرین. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم والا چنان عطسه ای میکنم که نگو شانس منه حالا که انتقال دادم توکل بخدا خودش کمکم کنه دلم ...

میگن فقط موقع انتقال نباید سرفه و عطسه کنی یعنی زمانی که داره انتقال انجام میشه بعد از اون هیچی نمیشه اصلا نگران نباش من خودم سرفه های شدید دارم بخاطر آسمم به دکتر گفتم گفت هیچ اتفاقی نمیفته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام زینبی جان...آخه یکی از دوستان راجع به بالش بارداری گفت بیخودترین چیزیکه که خریدم و اگه برگردن ب ...

ای جااااااانم 

نه والا واسه من معجزه بود قشنگ، من دی روحه گرفتم، اینم بگم برای افراد ریز جثه خوب نیست سایزش، قد من 164 هست و هیکل متوسط داشتم موقع استفاده و همش دعا به جون سازنده ش میکردم 😂😂😂😂

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری بهم مهربون😍ممنون از دعاهایی که برام کردی خوبیتو میرسونه😘 شوهرمم بهتره ...

خدارشکرعزیزم‌‌خیلی خوشحالم‌برات از ته دل میگم

...من‌سال‌جدید ان شاالله کرونا بهتر شد وضعیت میرم‌اول خدا‌ان‌شاالله ک‌تا اون موقع باردارشده باسم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ای جااااااانم  نه والا واسه من معجزه بود قشنگ، من دی روحه گرفتم، اینم بگم برای افراد ریز جثه خ ...

زینب جون یه سوال ذهنم رو مشغول کرده ؟علت دوقلو همسان داخل آی وی اف چی هست ؟مگر نه در بارداری طبیعی علتش اینه که تخمک دوتا میشه ،در میکرو هم یعنی یه جنین تبدیل به دوتا شده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم منم آمپول بتا رو زدم خیالت جمع حتی اگه همین الان هم به دنیا بیاد مشکلی پیش نمیاد . توکل کن به ...

قربونت، توکل به خدا عزیزم، خودم فشار خون دارم البته با قرص کنترل شده استرسمم زیاد شده واقعا روحیه ام خسته ست ... خدا خودش کمک کنه بخیر بگذره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من بودم🤣 واقعا میبینمش غصه میخورم . امروز همسرم داشت کمد رختخواب رو مرتب میکرد دوباره دیدش گفت این ...

😂😂😂😂😂

پس من چه کنم با این درد کمر؟؟؟یعنی واقعا فایده ای نداره!!!!!!