2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست
سلام بچه ها ممنون از راهنمایی هاتون خیلی گلین آنا جان من وضعیت تخمک گذاریم خوبه دکی گفت تو شب اول حامله میشدی .... نه من مثل شما نبودم اون آزمایشی که پرسیده بودین نمیدونم چیه ببخشید من خیلی سعی میکنم ندونم به من این آمپولو داده روز ١٩ پری بزنم یک سوم بقیه شم بریزم دورررررررررر😳😳😳😳😳😳😳 خلاصه که فردا شوهرم دفترچه رو میبره بنویسه برام توکل بر خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز رفتم یه سری ازمایشاتی که دمتر از قبل برام نوشته بود رو دادم...دوازده سیزده روز دیگه جوابش اماده میشه !!!! اینا بود : Fbs Bun Cr PPD Hiv Hcv HBS Ag Tsh Prolact AMH Vit-D3 CBC Paz Sampling time H.Fani Venoject نظرت چیه انا جون ? این ازمایشات رو جلسه اول که رفتم نوشت چن تا از این ازمایشاتی که نوشتم جز ازمایشات ایمنی وانعقادی و...بود ..دیگه لازم نیس تکرارشون کنم ? راستی vjهمون venojectهست ?
ممنون دوستان.پس غذا خوردن کمش میکنم.فقط ورزش کنم بهتره.من شاید برج12برم.میخام تا اون موقع خودمو تقویت کنم.ممنون از راهنماییاتون دوستای گلم اون گروهی بود تو ت ل گرام منم میخام عضو بشم.چطوری باید عضو بشم؟؟
الهی یا مدد من این قرص رو تو سیکل قبلی بعد از پانکچراستفاده کردم هر هشت ساعت یکی ....تا وقتی که تموم شد معمولا به اندازه برات مینویسن الهی که سیکلت موفقیت امیز باشه راستی انا جان هزینه ازمایشات بالا سیصد وشصت وهشت شد جالبه تو سیکل قبلی این ازمایشات رو بیشترش نداشتم
سلام به همه دوستای خوبم چن باری اومدم سر زدم و هرچی خواستم پیام بذار هی گفت مطالب نامناسب و .... آنای عزیزممممم امیدوارم که روز به روز روند بهبودی رو طی کنی و با این درمانت انشاله اصلا خودت طبیعی مامان بشی عزیزم منم یه ماه بعد پنجمین منفی ام روز 94/7/28 رفتم ابن سینا و دوباره با طرازی ویزیت شدم بیچاره خودش هنگیده بود با این همه کارایی که کرده بود سرم و پردنیزلون و امپول فیلگراسیتم و خراش و جنینای عالی ... اخرشم این شدش که می گفت واقعا جای تعجب داره و تعداد معدودی جزء این نوادر محسوب می شن که مام تو اوناییم القصه گفتم که واسه آذر می خوام آخرین بسته رو انتقال بدم و برای ال دی اینا نمی تونم بیام و داروهامو الان بنویسن بگیرم واسه روز 5 پری که آبان ماه هست شروع ال دی و اگه بتونم بعد 15 ال دی برم سونو و همه چی اوکی بود تو روز اتمام ال دی زدن یک سوم آمپول دیفرلین و ویزیت بعدی باشه روز 2-3 پری آذر و ال دی و آمپول رو گرفتم که داروخونه فرد واسه آمپول یه گواهی پزشک خواست که گرفتم و بردم با تامین اجتماعی روند 100 تومن شد خیلی حرفیدم ولی دیگه اینجا نگم کجا بگم فکر کنم رکوردارترینتون تو ای وی اف من باشم پس عزیزایی که با یه بار منفی ناراحت می شن بهشون بگم که این راه، راه سختیه و ما باید خودمونو وفق بدیم...........
سلام خورشید جان ان شاا.. انتظارت سر رسیده این دفعه.. تو ابن سینا راحت میشه طرازی را دیدیا باید پرونده داشته باشیم و شوهرمون هم حتما باشه؟
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
الهی شکرت! سمی جون از صمیم قلب تبریک میگم حس خیلی خوبی بهم دست داد
🎼 برای با تو بودنم راه ستاره رفته ام 🎶 هر سفر ثانیه را من به شماره رفته ام 🎵 هزار پنجره نگاه از انتظار ساختم 🎶 روح غرور مرده را در اشک خود شناختم 🌹
دیبا جون پس خدا رو شکر.... پس درسته باید همون ۱۹م یک سوم این آمپول رو بزنی.... معمولا بین روزای ۱۷ الی ۲۱ بستگی به بدن هر کسی یه روزی برای این تزریق تو سیکل بلند استفاده میشه!!! من احتیاطا گفتم تاکید کنم یه دفعه اشتباه نشه اما اگه شرایط تخمکگذاریت خوبه پس سیکل بلند برات نرماله!!!! پس تشابهمون تو مشکل همسرامون بوده!!!! الهی یا مدد عزیز به سلامتی عزیزم.... ایشالله به زودی اسکیموهات میزبان نه ماهه دل مامانشون میشن!!!! عزیزم پردنیزولون بسته به بدن و میزان مشکل ایمنی برای هر کسی یه دزی داشته و مثلا بعضیا از یه ماه یا دو ماه قبل داشتن... برا بعضیا کمتر از این زمان بوده... دزش و زمانش متفاوته!!! ژینا جون این آزا به ترتیب کاربردشون رو مینویسم برات: قند Fbs کلیه Bun کلیه Cr PPD ایدز Hiv هپاتیت سی Hcv ابتلا به هپاتیت بی HBS Ag تیروئید Tsh پرولاکتین Prolact ذخیره تخمدان AMH ویتامین دی سه Vit-D3 غلظت خون CBC پذیرش Paz زمان نمونه گیری Sampling time حق فنی H.Fani Venoject فاکتور PPD نمیدونم چیه اما احتمال داره اشتباه تایپی هم باشه چون ppt فاکتور انعقادیه!!! اما vj نمیدونم چیه اما احتمالا از آیتمای پذیرشی هست چون سه آیتم قبلش مربوط به کارای پذیرش هست و احتمالا این آخریم مثل هموناست و ربطی به آز نداره و اصطلاحات اون آزمایشگاه برای کد گذاری پذیرش نسخه هست!!!! عزیزم این آزها آزهای نرمالی که همه دکترا معمولا مینویسن و عملا چند تاش خیلی مهمن بقیه روتینه!!!! Amh Vit d3 دونستن این دو تا وضعیت بدنت رو تا حدی نشون میده!!!! اولی که ذخیره تخمدانت و متعاقبا نوع سیکلت رو تا حدی مشخص میکنه!!! دومی هم ویتامین دی۳ رو معین میکنه و اگه کم باشه برات آمپول ویتامین دی۳ میدن چون کمبودش تو لانه گزینی تاثیر داره!!!! اینارو انجام بده اما سعی کن اون آزهایی که برات نوشتم رو حتما انجام بدی فقط این دو تا رو که انجام دادی دیگه انجام نده!!!!! ژینا جون اکثر مراکز این آزهای هپاتیت و ایدز رو اجباری باید بدی.... حتی مثلا ابن سینا هر شش ماه تجدید میکنه ولی مثلا آبان نمیخواد!!! هزینشم احتمالا آزاد دادی که انقدر شده.... منم اکثر این آزای شما رو برای عمل لاپرام اخیرا انجام دادم که با تامین اجتماعی کمتر شدن حدودا ۱۶۰ شد!!!! الی جون دمت گرم... پس آخریم اصطلاح پذیرشیه!!! خورشید جون عزیزم دلم برات تنگ شده بود.... عزیزم کلینیک آندو ویزیت شدی؟؟؟؟ کاش قبل سیکل جدید این قضیه رو هم بررسی میکردی!!!! نکنه عامل منفی کنندت به آندومتریوز ربط داشته باشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com