2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ژینا جون لازمه نیست هر چی آزه انجام بدی!!!! معمولا اگه مشکل داشته باشی با همون آزی که برات بالا تو چهار نسخه گذاشتم رو میشه!!!! همینا هزینش حدود ۱_۱/۵ شاید بشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ژینا جون اونارو معمولا قبل عمل و بعضیارم موقع شروع سیکل انجام میدن یا دادی!!!! نگران نباش همینا کافیه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی آنا کارمو راحت کردی دکترهای اینحا انگار چیزی حالیشون نی من میخوام ازمایشا رو ازمایشگاه دنا ..نیلوی سابق تو خیابان ولی عصر انحام بدم خدا کنه همه رو داشته باسن ممنون که اینقد باحوصله راهنمایی میکنی
ژینا جون من سیاهدونه رو میکوبیدم بعد که بصورت پودر در می اومد سریع با عسل قاطی میکردم تا خاصیتش از بین نره. مثلا اگه یک قاشق پودر سیاهدونه داری با سه قاشق عسل قاطی کن. نسبت عسل سه برابر سیاهدونه هست. بعد از قاطی کردن عسل سیاه سیاه می شه. من بسته حاضری جوانه گندم رو از سوپر میگرفتم. بله بصورت پودر بود و استفاده میکردم.
راستی ژینا جون من نمی دونم دقیق طبعم چجوریه. همیشه معتدل میخوردم . برا همین تو اون سه ماه هر چی گرمی میخوردم اثر منفی و جوش و ... نمیدیدم. اگه تو طبعت گرمه کنارش چیزای خنک هم بخور من تو این مورد زیاد اطلاعات ندارم بازم دوستان دیگه و آنا جون اگه تو این مورد نظری دارند بگن. ولی من خیلی سرچ کردم برا کیفت تخمک عسل و سیاهدونه خیلی توصیه شده بود.
ممنون مامان ایدین جون مامان ایدین منم تصمیم دارم رژیم بگیرم.اخه قدن152هست وزنم68.پهلو وشکم دارم میخام شکمم کوچیک بشه.بخاطر همین میخام رژیم بگیرم اگه کسی رژیم خاصی بلده بهم بگه؟ بعد به نظرتون متفورمین دوباره شروع کنم بخورم یا برم دکتر سونو بشم.بهش بگم ببینم چی میگه بعد بخورم؟
مامان دیبا موفق باشی عزیزم سوگلی و مهدی و مهدیار عزیز،شما اول باید تحقیق کنید و پیشرفته ترین آزمایشگاه شیراز رو.پیدا کنید،بعد با اون آزمایشگاه تماس بگیرید و از قسمت پذیرش بپرسید که این آزمایشات رو انجام می دهد. یا نه؟ مثلا من صبح زنگ زدم آزمایشگاه رازی رشت و اسم آزمایشات رو گفتم فقط سی دی مارکها و دی اف ای اسپرم رو گفت دقیق نمیدونم.و باید نسخه ببینم اما بقیه رو داشت و گفت اون آزمایشهایی که نداریم میفرستیم تهران انجام بشه. حدود یک ماه طول میکشه تا جوابش بیاد اصلا احتیاجی به تهران رفتن نیست حالا شما هم بپرسید شاید همینطور باشه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
دیبا جون. منم دیفرلین روز بیست پری داشتم، تا جایی که آنا جون توضیح داد برای مهار تخمک گذاری طبیعی بدن هستش، تا بعد با داروهای هورمونی تخمک گذاری صورت بگیره. یک سوم باید تزریق شه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
منتظر جون اگر ازمایشها را جای دیگه بجز تهران انجام بدیم بعد دکترای خودمون بلدن تفسیرش کنن یا در ازتباط بااون دارو بدن؟ شما داده بودین؟
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/
دیبا جون عزیزم به نظرم از این دیفیرلینه مطمین شد بعد بگیرش!!!! مگه برات سیکل بلند در نظر گرفته؟؟؟؟ مگه تو هم مثل من نبودی یا تو تخمک زیاد داشتی؟؟؟ ذخیره تخمدانت چنده؟؟؟ مطمینی دکتر گفته؟؟؟ یه دفعه خانوم کیشانی اشتباه نگفته باشه؟؟! به نظرم حتما مطمین شد بعدا بگیرش!!!! چون دیفیرلین و دکاپیتیل و مشابهش که معمولا یک سوم رو روز ۲۱ دوستان دارن واسه سیکل بلنده!!!! اگه مطمین شدی آره اسمش همینه و باید فقط یک سومش رو بگیری و بزنی... صبور جون آره عزیزم حتما دیگه تا این حدش رو بلندن فقط هر دکتری یه جور تفسیرش میکنه!!!! مثلا طرازی با توجه به آزهایی که من انجام دادم گفته که ایمنیم بالاست و پردنیزولون و آی وی آی جی لازم دارم اما خانوم دکتر مریم توکلی که من برای مشاوره ایمونولوژی پیشش رفته بودم گفت با این آزا و جواباشون نیازی نیست!!! البته من به طرازی اعتماد دارم در ضمن نمونه زنده برای من سمی جونه که تقریبا سی دی مارکراش شبیه مال من بود و سرم و پردنیزولون داشت و شکر خدا مثبتم شد!!!! البته توکلی برای من چند تا مارکر دیگه هم نوشته و گفته اینام بالا باشن دیگه معلوم مشه مشکل ایمنی داری... حالا اونارم فردا انجام میدم محض احتیاط اما تصمیم دارم به طرازی اعتماد کنم.... توکل به خدا!!!!
در ضمن دیبا جون دارویی هست که با تاییدیه باید بگیری چون اگه اشتباه نکنم حدود ۳۰۰تومنه و با تاییدیه حدودا ۹۰ تومن میشه.... البته از قیمتاش مطمین نیستم یه چیزای مبهمی تو ذهنمه اما میدونم که گرونن!!!!
سوگلی جان اگه میخوای رژیم بگیری باید رژیمت طوری باشه که کمبود ویتامین نداشته باشی. من با اینکه مکمل هم مصرف میکردم آخراش دیدم موهام شروع به ریزش کرد. مطمئنم دلیل منفی شدن من کم شدن ویتامینهای بدنم بود. اگه میخوای رژیم بگیری حتما زیر نظر متخصص باشه. چون در غیر اینصورت ممکنه دوباره منفی رو تجربه کنی. سعی کن آروم آروم و اصولی زیر نظر متخصص کم کنی چون اضافه وزن داری. من اضافه وزنم زیاد نبود ولی دوست داشتم لاغر تر باشم. و خیلی تو رژیم بودم که نتیجش یک میکروی منفی تو کارنامم بود.