2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااااااا که. این چه وضعشه. نمی دونی چقد عصباانی شدم که. این چرت و پرتا چیه گفته اخه.  ناراح ...

مني كه از دهن اين بنده خدا شنيدم براي انتقال فردام استرس گرفتم حالم يجوري شد كه نكنه جنيناي منم مشكل دارن😐چي برسه خود اين طفلي كه جلوش اينجوري حرف زدن😞چقدر بيشعورن واقعا😞

خداياشكرت....❤️ 
اخه بچه ها میگن سرکار هم رفتن منکه دیروز تا حالا همش درازکش بودم میترسم اصلا این بدتر باشه

همشم دراز نكش ٥ دقيقه راه برو ولي يكم بيشتر رعايت كن اينهمه زحمتت به باد نره حداقل

خداياشكرت....❤️ 
امروز شوهرم رفته گفته بود شوهرت چهارشنبه تنها بیاد  من ۱۱ تا جنین داشتم گفته بیشترشون  bه ...

الهییییی . اومدن خونه حرفای بچه های اینجا رو در مورد گرید جنین ها بگو بهشون. هم به خودت هم به ایشون دلداری بده. مطمئنا ایشونم حالشون ازین حرفا گرفته. خدا بگم چیکارشون کنه بعضی دکترارو. این چرت و پرتا چیه اخه. از عصبانیت سردرد شدم بخدا  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگرا ن نبااااش ان شالله نی نی های تپلی فردا میان تو دلت

واي خداكنه😭😭قراره بلاست انتقال بدن امروز ميخواستم زنگ بزنم بيمارستان بپرسم اصلا جنينام رشد كردن يا نه ترسيدم مسخرم كنن😞

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=179592494]واي خداكنه😭😭قراره بلاست انتقال بدن امروز ميخواستم زنگ بزنم بيمارستان بپرسم اصلا جنينام رشد كردن يا ...[/QU اصلابهش فکر نکن میدونم ک طبیعیه اما سعی کن  خودتو مشغول کنی این چندساعت

والا یه برگه به من دادن توش نوشته بود تا 3 روز استحمام نکنید به نظرم فردا رو صبر کن

ای بابا☹️ مرسی که گفتی عزیزم. باشه پس صبر میکنم. ممنون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم والا نمیدونم چی شده جریان  من کلا از جنین شناس شانس نیاوردم!! کاش راستش رو به آدم ...

از بابت دروغ گفتن و ... خودتو نگران نکن. فکر منفی هم نکن. مطمئنا یه دکتر نمیاد دروغ چیزی بگه. ان شاالله با جواب مثبت میای حال دل همه مونو خوب می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم حال عمومیت چطوره ...میگم لازمه کسی همراهم بیادبراپانکچر چون ما به کسی نگفتیم فقط خودم و شوهرم

عزیزم اگه شوهرت جراحی نداره نه لازم نیست گلم. همسرت هست دیگه کاری باشه انجام میده. ولی من شوهرم جراحی داشت واسه تسه هلاک شد مادرم. البته خیلی ها حتی آقا هم تسه داره بدون همراه میرن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰